Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://img180.imageshack.us/img180/3684/beztytuu09bw0.jpg[/IMG]

a tu jaka jestem grozna.... ale swoja to droga to supe,ze 2 sunie sie tak pieknie bawia!! zero agresji!!

zapomnialo mi sie, ile Ivunia ma latek?

Posted

[quote name='amikat']Oj wycałuję tego peszczocha przy wieczornej kapieli. Nie wiem jak ona to robi ale ja mam po tym "praniu" majty i skarpetki tez mokre...[/quote]
oj ja chyba wiem :evil_lol: przeciez do niej wystarczy reke wyciagnac a ona juz cala dupcia sie przutyla taka wielka pieszczocha :evil_lol: a jak jej mokro to i wytrzec sie chce :eviltong:

Posted

Tengusia, dziekuje za foty i opieke na Ivunia. Ona pieknieje każdego dnia i na każdej fotce jest przecudowna. Z każda zako****ę się coraz bardziej....Jesteście wspaniałe!

Posted

[quote name='aisaK']Tengusia, dziekuje za foty i opieke na Ivunia. Ona pieknieje każdego dnia i na każdej fotce jest przecudowna. Z każda zako****ę się coraz bardziej....Jesteście wspaniałe![/quote]

Za opieke to amikat dziekujcie a nie mi ja ja tylko na spacerki biore :loveu: i oglaszam w szerz i wzdluz :user: ze w czwarteczek ide po lekarstewka dla swojej mordziachy wiec szykuje sie kolejny spacerek do parku :painting: w godzinnach rannych (bo popoludniu trzeba do pracy isc :watpliwy: )

Posted

Kochane moje - jak juz tak dziękujemy to ja dizękuje Ivi ze jej sie chce zyć!!!! Że jeszze ufa człowiekowi!!!

Wczoraj dziewczyna wykapana - szukała tylko okazji zeby z wanny prysnnąć. Chyba ma dość tego pławienia!

Strasznie sie wczoraj przed kapiela wygryzałą. Musiałą ja swwędzieć skóra - dostaje Ivoomek - nużeńce umieraja wiec sie dają we znaki.

Dużo ludzi pyta o Ivi telefonicznie ale nikt nie deklaruje ze ja weźmie..... Mam nadzieję ze jednak gdzieś tam jest ktoś kto ja pokocha i da dom. I to szybko!!!

Pokochajcie ja - ona jest stworzona do kochania!!! do miziania!!! do dobrego zycia!!!!

Posted

witam, na forum jestem nie pierwszy raz, dzis już zalogowana nareszcie :multi: Ivi podbiła moje serce jak tylko zobaczyłam jej zdjęcie z Ligoty (swoją drogą inne piesiaki też). myślalam ze jest niewidoma, ciesze sie ze wszystko okay! poszukuję bezpośredniego kontaktu do osoby zajmującej się nią. bardzo mi na niej zależy.:loveu:

Posted

[quote name='fox_india']poza tym w miare mozliwosci jestem do dyspozycji. warszawskie bemowo. transport, opieka w warszawskiej klinice (zeby nie powtorzyla sie sytuacja pitbullka z Ligoty)
pozdrawiam[/quote]

ohohoho!!nadciagnąła wkoncu!!;-))))hej fox india-witaj .. juz ja wiem kim ty jestes!!:cool3:
słuchajcie FOX india to jest ta osoba , okórej raczyłam niesmiało wspomnieć pare postów wczesniej i OT udało sie zalogować!! no no fajnie że wreszcie tu jestes!:loveu: :loveu:

Posted

Witamy, witamy, wśród miłosników słodkiej pyziatem miziaczki Ivi!!!
ja też sie w niej podko****e!!!
Dzwoń do Amikat i z nią wszystko ustalaj. Piszcie tylko jakie ustalenia!!!

Posted

nom kontaktaż był :) cos juz nawet ustalone. bede probowala znalezc dla Ivi tymczasowy domek blizej mnie zanim bede mogla wziac ja do siebie a na razie nie moge doczekac sie wizyty u niej w Katowicach.
ciesze sie ze dolaczylam do Dogomanii

Posted

wiesci az tak szybko sie rozchodza? :) zaluje tylko ze Ivi jest troche daleko i przez jakis czas nie bede mogla zabierac jej w kazdy weekend np. poza tym hehz no przeciez jeszcze nic nie zrobilam ;) wystarczy na nia spojrzec jest idealna! moj gnomek bedzie zachwycony kiedy ja zobaczy na pewno!

Posted

Ja jutro w godzinnach rannych chcialabym porwac ivi na spacerek :painting: wiec jesli ktos ma w planach jutro odwiedzic naszego mordziaka to bardzo prosze o info zebym nie weszla komus w parade:diabloti:

Posted

FOxIndia - ale czy Ty ja na 100% ????? bierzesz?

bo niestety, moja brzydulka miala jechac do domu...hm... w listopadzie, a do dzis czeka w schronie na osobe, która miala jak wziac, jak sie sprawy ułożą...do dziś się nie ułożyły ....