patch75 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 laluna-moja szorstkowlosowo jamnioropodobna sunia jutro bedzie we Wroclawskiej Gazecie Wyborczej, trzymaj kciuki-jak domek znajdzie (blagam!!!), to ja ja do Wrocka przywioze i sobie szampana wypijemy:eviltong: oby tylko:razz: i co??-myslalas, ze juz go sama wypijesz??:p Quote
LALUNA Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 patch75 napisał(a):laluna-moja szorstkowlosowo jamnioropodobna sunia jutro bedzie we Wroclawskiej Gazecie Wyborczej, trzymaj kciuki-jak domek znajdzie (blagam!!!), to ja ja do Wrocka przywioze i sobie szampana wypijemy:eviltong: oby tylko:razz: i co??-myslalas, ze juz go sama wypijesz??:p A która to sunia? Ma tu topic? No i czemu we wrocławskiej? Nie musiałaś szukać pretekstu aby do Wrocka na szampana przyjechać. My goscinni, szampan by sie znalazł i bez pretekstu:evil_lol: Quote
patch75 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ma;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47297 trzymajta w kciuki, aby po tego szampana przyjechac:evil_lol: wr wroclawskiej dzieki uprzejmosci dogomaniaczki:loveu: powinna byc dzis:loveu: kazdy pretekst dobry:evil_lol: Quote
LALUNA Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Próbowałam się włamać do siebie na dogo:evil_lol: Powiadomili mnie nawet o tym. Ech te duze litery i małe :diabloti: No to kto da Patch Polę. :razz: Bo już się zbliza ten dzień 6 Patch czy taki mały pies musi mieć kaganiec w pociągu ? Bo Ty wygadana dasz sobie radę. A jak nie wiem czy P. MAckowi nie dac jakiś kaganiec coby miał na wszelki wypadek. Quote
Aga_Mazury Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 właśnie....kaganiec... chyba jest niezbędny w pociągu...jeśli psiak nie jedzie w transporterku... trzeba by zakupić takowy chyba...cholercia tylko jaki pychol ma ta mazurska gwiazda... myślę, że nie będzie innego wyjścia jak takie, że to Ciotka Aga dostarczy kudłatą na dworzec ;)... czyli nie kąpiemy (u nas właśnie spadł śnieg)?...jacie patch już iwdzę te spojrzenia w pociągu?...ten zapaszek...hihihi Quote
LALUNA Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 trzeba by zakupić takowy chyba...cholercia tylko jaki pychol ma ta mazurska gwiazda... Kantarek? Nie lubię tego sprzętu, ale jest to wygodna opcja komunikacyjna:diabloti: Szczególnie ze jak Pola robiła fikołki na smyczy, to nie chce nawet myśleć co będzie robić w kagańcu:evil_lol: myślę, że nie będzie innego wyjścia jak takie, że to Ciotka Aga dostarczy kudłatą na dworzec ;-)... No to już jestem spokojna. Bo Cioteczka Aga na solidną markę mi wygląda :evil_lol: czyli nie kąpiemy (u nas właśnie spadł śnieg)?...jacie patch już iwdzę te spojrzenia w pociągu?...ten zapaszek...hihihi Nie kąpiemy. Patch wytrzyma, a jak będzie bardzo źle to Andę będę błagac. W końcu ma na to całą nockę. Narazie zalała se klawiaturkę i nie moze sobie poklikać na dogo. Quote
Aga_Mazury Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 LALUNA napisał(a):Kantarek? Nie lubię tego sprzętu, ale jest to wygodna opcja komunikacyjna:diabloti: Szczególnie ze jak Pola robiła fikołki na smyczy, to nie chce nawet myśleć co będzie robić w kagańcu:evil_lol: fikołki na smyczy?.... gdzies mi to umknęło ;).... no ja tez myślę o kantarku...tylko hmmm...jaki, ja do soboty nie będę w schronisku....a za Boga nie wiem jaki kupić...kto miał Polcię na spacerze i jest w stanie "na oko" kupić kantarek?....:cool3: musimy pomaleńku sprawy zapinac na ostatni guzik bo termin się zbliża ;)... Laluna co do umowy adopcyjnej to wyślę Ci na mail-a a Wy odeślijcie wypełnioną i podpisaną....pocztą na adres fundacji AFN...bo to od AFN będzie adopcja...(jak wpadnę na kontrolę:mad: ;)) Quote
LALUNA Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 fikołki na smyczy?.... gdzies mi to umknęło ;-).... Były były. Dlatego uznałam że bedzie zniej niezła cyrkówka i na agility sie nada:eviltong: no ja tez myślę o kantarku...tylko hmmm...jaki, ja do soboty nie będę w schronisku....a za Boga nie wiem jaki kupić...kto miał Polcię na spacerze i jest w stanie "na oko" kupić kantarek?....:cool3: Nie ma jak duzy klub który sie zaangazował w nowa klubowiczkę mam juz ofertę pozyczki na etap przejściowy - Fleksi ( pozycza seterka wyrwana z hodowli) - klateczke (pozycza zakochany pirenejczyk) - i TRANSPORTEREK ( od pudelka) :multi: Wiec nam kaganiec nie potrzebny, a Patch niech kombinuje z konduktorem. Moze numer z serii : rozbrajaca blondynka? Pan Maciek ma pociag z Wrocławia do Warszawy w niedziele około 12 w Warszawie. A potem juz bedzie koło 17 we Wrocławiu. Wiec jeszcze zdaze podejsć przed drugim treningiem zobaczyc Polcie. Trening od 20- 22 wiec potem zdam Wam relacje. Wiec proszę nie planować szybszego pójscia spać:mad: Aga przesle Ci tego odpowiedniego maila. Porzadek musi byc:p Quote
LALUNA Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 A wogóle lepiej ze bedzie w transporterku bo będzie miała zaciszne miejsce a i swojski zapaszek tylko dla siebie:evil_lol: Quote
LALUNA Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Niestety Czarna Anda została odcieta on netu na dobre, to nie była zalana zwykła klawiaturka ale w laptopie :diabloti: Ale ma juz cała listę zyczeń przekazanych, ja tam nie wiem jak sie jej wywidziecze:evil_lol: Chyba na jednym szampanie sie nie skończy we Wrocławiu. Dałam jej nawet zajecie na sobotę wieczór. Ma ciąć, ciac i ciąć :p Jak sie nawdycha zapaszku to łatwiej Pole odda. No i długo sie nia nie nacieszy. 12.40 odbiór 12.40 oddanie. Patch to na Centralnym? Dobrze gadam ? Quote
LALUNA Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Nikt nie odlicza? Oj chyba nie jest Wam tera żal ze Polcia jedzie do Wroclawia?:razz: Nie ceiszycie sie jak my?:cool3: no to 5 Quote
Matusz Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 LALUNA napisał(a):Nikt nie odlicza? Oj chyba nie jest Wam tera żal ze Polcia jedzie do Wroclawia?:razz: Nie ceiszycie sie jak my?:cool3: no to Cieszymy, cieszymy :)) 5 :) Quote
patch75 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Aga mazury-nie martw sie zapaszkiem, najwyzej pojdzeimy do pierwszej klasy;) tam z reguly duzo ludzi nie ma i istnieje prawdopodobienstwo, ze nawet nikogo w przedziale nie bedzie, no chyba, ze jakis wielbiciel psow sie znajdzie i sie wpakuje do nas, ale pewnie szybko zniknie:evil_lol: ostatnio wiozac wieleegasnego rottweilera liczylam na to, ze ludzie bac sie beda i nie wejda do przedzialu, atu d....pa-jakis facet zobaczyl piesa, uradowal sie i wpakowal sie do przedzialu:lol: w dodatku usiadl tuz kolo nas tak, ze sie polozyc nie moglam:lol: no wiec, kto wie...ale co tam-ryzyko biora na siebie:evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 no dobra, ale co z kagańcami????????? Quote
patch75 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 jak nie macie kagancow, to trudno-w przypadku duzego psa moglby byc problem, ale jak samale, to powinno byc ok Quote
LALUNA Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 My mamy plastikowy transporterek, a Patch wygląda na wygadaną :eviltong: Smyczke i obroze Patch zabiera z powrotem, Anda jakąś wynajdzie. A Anda ma samochod wiec nie bedzie ja wozic autobusami:evil_lol: Quote
LALUNA Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 A i póki co odpowiadam w ograniczonym wymiarze. Tylko do 17 póki nie zreanimuja mi kompa domowego. :diabloti: Ale Patch ma wszystkie potrzebne namiary Andy i moje. Tylko do swojego imienia zapominiała dołączyć:evil_lol: Quote
patch75 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 podrozowalam tez PKP ze swoim psem, pzrewozilam inne i nie bylo zadnych problemow dotyczacych kaganca-jesli macie, to dolaczcie, jesli nie, to trudno czyli smycz i obroze zabiore i bedzie u mnie-moge przeslac poczta do Ostrody jesli chcecie;) telefony mam;) Quote
Devis&Marta Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 huhuhu- akcja idzie pelna para- trzymam kciuki 4 Quote
LALUNA Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Marta mnie ubiegła w liczeniu. A Kenzo od nas bierze Duszkę borderkowa od Emira, chyba rozpowszechnie adopcję sportową:evil_lol: Tylko że Kenzo spod Katowic meldunkowo wiec nie połączymy transporciku. Ale Pan Maciek ma pociąg o 10.40 a 50 minut poźniej do Wrocławia. Moze uprzedzcie aby nie dawac Poli jeśc rano. Anda ją nakarmi u siebie, a Patch wystarczy zapaszek z kudłów, nie ma co jej dokładac innych atrakcji :evil_lol: Quote
sahara Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Laluna, Ty to masz ręke do adopcji. Niedługo nie opędzisz się od propozycji i bedziesz musiała z dogo znikać. Wszyscy będą Ci prosić o pomoc! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
patch75 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 super pomysl z rozpowszechnieniem adopcji sportowych:lol: czemu nie:razz: oj, ta Polcia chyba naprawde waniajet-czy ona waniajet bardziej niz inne psy ze schroniska tak samo jak Lady?:lol: bo Lady to waniajet niemilosiernie:evil_lol: Quote
LALUNA Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 oj, ta Polcia chyba naprawde waniajet-czy ona waniajet bardziej niz inne psy ze schroniska tak samo jak Lady?:lol: bo Lady to waniajet niemilosiernie:evil_lol: Patch pękasz?:razz: Oj aby można w schronach zrobic tesciki i popracowac z psami. Byłoby super. Quote
AniaB Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 ej, to już w sobotę polcia jedzie do domu!!:multi: trzymam kciuki żeby wszystko zafunkcjonowało jak powinno.. Quote
Aga_Mazury Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Dostałam włąśnie umowę adopcyjną podpisaną przez pana Maćka :) także wraz z Polą pojedzie koperta z podpisaną umową przez AFN :) Laluna ta dziewczynka o której pisałam wcześniej....jest już do adopcji więc gdyby ktoś chciał psa bardzo ruchliwego, lubiącego piłeczkę i do tego ślicznego to Ostróda służy ;) dla tych martwiących się.... Pola i Tears będą o godzinie 9 z minutami na dworcu....także wyskakiwać z pociągu prędko i je zabierać ;)...nas możecie nie poznać, ale po psach chyba poznacie ;) Quote
Recommended Posts