Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

laluna-moja szorstkowlosowo jamnioropodobna sunia jutro bedzie we Wroclawskiej Gazecie Wyborczej, trzymaj kciuki-jak domek znajdzie (blagam!!!), to ja ja do Wrocka przywioze i sobie szampana wypijemy:eviltong: oby tylko:razz:

i co??-myslalas, ze juz go sama wypijesz??:p

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

patch75 napisał(a):
laluna-moja szorstkowlosowo jamnioropodobna sunia jutro bedzie we Wroclawskiej Gazecie Wyborczej, trzymaj kciuki-jak domek znajdzie (blagam!!!), to ja ja do Wrocka przywioze i sobie szampana wypijemy:eviltong: oby tylko:razz:

i co??-myslalas, ze juz go sama wypijesz??:p

A która to sunia? Ma tu topic? No i czemu we wrocławskiej?
Nie musiałaś szukać pretekstu aby do Wrocka na szampana przyjechać. My goscinni, szampan by sie znalazł i bez pretekstu:evil_lol:

Posted

Próbowałam się włamać do siebie na dogo:evil_lol: Powiadomili mnie nawet o tym. Ech te duze litery i małe :diabloti:

No to kto da Patch Polę. :razz: Bo już się zbliza ten dzień

6

Patch czy taki mały pies musi mieć kaganiec w pociągu ?
Bo Ty wygadana dasz sobie radę. A jak nie wiem czy P. MAckowi nie dac jakiś kaganiec coby miał na wszelki wypadek.

Posted

właśnie....kaganiec...
chyba jest niezbędny w pociągu...jeśli psiak nie jedzie w transporterku...

trzeba by zakupić takowy chyba...cholercia tylko jaki pychol ma ta mazurska gwiazda...
myślę, że nie będzie innego wyjścia jak takie, że to Ciotka Aga dostarczy kudłatą na dworzec ;)...

czyli nie kąpiemy (u nas właśnie spadł śnieg)?...jacie patch już iwdzę te spojrzenia w pociągu?...ten zapaszek...hihihi

Posted

trzeba by zakupić takowy chyba...cholercia tylko jaki pychol ma ta mazurska gwiazda...

Kantarek?
Nie lubię tego sprzętu, ale jest to wygodna opcja komunikacyjna:diabloti:
Szczególnie ze jak Pola robiła fikołki na smyczy, to nie chce nawet myśleć co będzie robić w kagańcu:evil_lol:

myślę, że nie będzie innego wyjścia jak takie, że to Ciotka Aga dostarczy kudłatą na dworzec ;-)...

No to już jestem spokojna. Bo Cioteczka Aga na solidną markę mi wygląda :evil_lol:

czyli nie kąpiemy (u nas właśnie spadł śnieg)?...jacie patch już iwdzę te spojrzenia w pociągu?...ten zapaszek...hihihi

Nie kąpiemy.
Patch wytrzyma, a jak będzie bardzo źle to Andę będę błagac. W końcu ma na to całą nockę.
Narazie zalała se klawiaturkę i nie moze sobie poklikać na dogo.

Posted

LALUNA napisał(a):
Kantarek?
Nie lubię tego sprzętu, ale jest to wygodna opcja komunikacyjna:diabloti:
Szczególnie ze jak Pola robiła fikołki na smyczy, to nie chce nawet myśleć co będzie robić w kagańcu:evil_lol:

fikołki na smyczy?....

gdzies mi to umknęło ;)....

no ja tez myślę o kantarku...tylko hmmm...jaki, ja do soboty nie będę w schronisku....a za Boga nie wiem jaki kupić...kto miał Polcię na spacerze i jest w stanie "na oko" kupić kantarek?....:cool3:

musimy pomaleńku sprawy zapinac na ostatni guzik bo termin się zbliża ;)...

Laluna co do umowy adopcyjnej to wyślę Ci na mail-a a Wy odeślijcie wypełnioną i podpisaną....pocztą na adres fundacji AFN...bo to od AFN będzie adopcja...(jak wpadnę na kontrolę:mad: ;))

Posted

fikołki na smyczy?....

gdzies mi to umknęło ;-)....

Były były.
Dlatego uznałam że bedzie zniej niezła cyrkówka i na agility sie nada:eviltong:

no ja tez myślę o kantarku...tylko hmmm...jaki, ja do soboty nie będę w schronisku....a za Boga nie wiem jaki kupić...kto miał Polcię na spacerze i jest w stanie "na oko" kupić kantarek?....:cool3:

Nie ma jak duzy klub który sie zaangazował w nowa klubowiczkę
mam juz ofertę pozyczki na etap przejściowy
- Fleksi ( pozycza seterka wyrwana z hodowli)
- klateczke (pozycza zakochany pirenejczyk)
- i TRANSPORTEREK ( od pudelka) :multi:
Wiec nam kaganiec nie potrzebny, a Patch niech kombinuje z konduktorem. Moze numer z serii : rozbrajaca blondynka?
Pan Maciek ma pociag z Wrocławia do Warszawy w niedziele około 12 w Warszawie. A potem juz bedzie koło 17 we Wrocławiu.
Wiec jeszcze zdaze podejsć przed drugim treningiem zobaczyc Polcie. Trening od 20- 22 wiec potem zdam Wam relacje.
Wiec proszę nie planować szybszego pójscia spać:mad:

Aga przesle Ci tego odpowiedniego maila. Porzadek musi byc:p

Posted

Niestety Czarna Anda została odcieta on netu na dobre, to nie była zalana zwykła klawiaturka ale w laptopie :diabloti:
Ale ma juz cała listę zyczeń przekazanych, ja tam nie wiem jak sie jej wywidziecze:evil_lol: Chyba na jednym szampanie sie nie skończy we Wrocławiu.
Dałam jej nawet zajecie na sobotę wieczór. Ma ciąć, ciac i ciąć :p
Jak sie nawdycha zapaszku to łatwiej Pole odda. No i długo sie nia nie nacieszy. 12.40 odbiór 12.40 oddanie.

Patch to na Centralnym? Dobrze gadam ?

Posted

LALUNA napisał(a):
Nikt nie odlicza?
Oj chyba nie jest Wam tera żal ze Polcia jedzie do Wroclawia?:razz:
Nie ceiszycie sie jak my?:cool3:

no to

Cieszymy, cieszymy :))

5 :)

Posted

Aga mazury-nie martw sie zapaszkiem, najwyzej pojdzeimy do pierwszej klasy;) tam z reguly duzo ludzi nie ma i istnieje prawdopodobienstwo, ze nawet nikogo w przedziale nie bedzie, no chyba, ze jakis wielbiciel psow sie znajdzie i sie wpakuje do nas, ale pewnie szybko zniknie:evil_lol:

ostatnio wiozac wieleegasnego rottweilera liczylam na to, ze ludzie bac sie beda i nie wejda do przedzialu, atu d....pa-jakis facet zobaczyl piesa, uradowal sie i wpakowal sie do przedzialu:lol: w dodatku usiadl tuz kolo nas tak, ze sie polozyc nie moglam:lol:

no wiec, kto wie...ale co tam-ryzyko biora na siebie:evil_lol:

Posted

My mamy plastikowy transporterek, a Patch wygląda na wygadaną :eviltong:
Smyczke i obroze Patch zabiera z powrotem, Anda jakąś wynajdzie.
A Anda ma samochod wiec nie bedzie ja wozic autobusami:evil_lol:

Posted

A i póki co odpowiadam w ograniczonym wymiarze. Tylko do 17 póki nie zreanimuja mi kompa domowego. :diabloti:
Ale Patch ma wszystkie potrzebne namiary Andy i moje. Tylko do swojego imienia zapominiała dołączyć:evil_lol:

Posted

podrozowalam tez PKP ze swoim psem, pzrewozilam inne i nie bylo zadnych problemow dotyczacych kaganca-jesli macie, to dolaczcie, jesli nie, to trudno

czyli smycz i obroze zabiore i bedzie u mnie-moge przeslac poczta do Ostrody jesli chcecie;)

telefony mam;)

Posted

Marta mnie ubiegła w liczeniu.
A Kenzo od nas bierze Duszkę borderkowa od Emira, chyba rozpowszechnie adopcję sportową:evil_lol:

Tylko że Kenzo spod Katowic meldunkowo wiec nie połączymy transporciku.
Ale Pan Maciek ma pociąg o 10.40 a 50 minut poźniej do Wrocławia.

Moze uprzedzcie aby nie dawac Poli jeśc rano. Anda ją nakarmi u siebie, a Patch wystarczy zapaszek z kudłów, nie ma co jej dokładac innych atrakcji :evil_lol:

Posted

Laluna, Ty to masz ręke do adopcji.
Niedługo nie opędzisz się od propozycji i bedziesz musiała z dogo znikać. Wszyscy będą Ci prosić o pomoc! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

super pomysl z rozpowszechnieniem adopcji sportowych:lol: czemu nie:razz:

oj, ta Polcia chyba naprawde waniajet-czy ona waniajet bardziej niz inne psy ze schroniska tak samo jak Lady?:lol: bo Lady to waniajet niemilosiernie:evil_lol:

Posted

oj, ta Polcia chyba naprawde waniajet-czy ona waniajet bardziej niz inne psy ze schroniska tak samo jak Lady?:lol: bo Lady to waniajet niemilosiernie:evil_lol:

Patch pękasz?:razz:

Oj aby można w schronach zrobic tesciki i popracowac z psami. Byłoby super.

Posted

Dostałam włąśnie umowę adopcyjną podpisaną przez pana Maćka :)

także wraz z Polą pojedzie koperta z podpisaną umową przez AFN :)

Laluna ta dziewczynka o której pisałam wcześniej....jest już do adopcji więc gdyby ktoś chciał psa bardzo ruchliwego, lubiącego piłeczkę i do tego ślicznego to Ostróda służy ;)

dla tych martwiących się....

Pola i Tears będą o godzinie 9 z minutami na dworcu....także wyskakiwać z pociągu prędko i je zabierać ;)...nas możecie nie poznać, ale po psach chyba poznacie ;)