Yana Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 spóznione ale najserdeczniejsze życzenia dla dziewczynki :-) duuuużó zdrówka na dłuuugie lata :-) Quote
marra Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 I ja podczepię się do życzeń Żabulkowych :) Oby żyła sobie jak teraz, szczęśliwa i kochana jeszcze wiele wiele lat ;) Quote
phase Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 [quote name='unikatowydiament']Ja też się cieszę niesamowicie,że za niedługo święta:razz:[/QUOTE] Ja chcę już dawać prezenty. :D [quote name='rashelek']Pocieszę Cię, też mam niewiele zdjęć z Mikrusowego szczenięctwa :( Ale tłumaczę się tym, że to mój pierwszy pies i za bardzo byłam podniecona tym, że jest, niż żeby jej zdjęcia robić :P Mnie też czas teraz szybciutko leci, święta już za 3tyg :loveu:[/QUOTE] Właśnie tak! Ja sama byłam "szczeniakiem" to co mi w głowie były zdjęcia. :eviltong: Jakoś bardziej czuję te święta niż zeszłym roku.. [quote name='magdabroy']Wczoraj mnie nie było :oops: Sto latek dla Żabci :loveu:[/QUOTE] Dziękujemy. :):) [quote name='kalyna']Taaa jestem tego samego zdania :loveu: już niedługo święta :loveu: Oby tylko śnieg był....[/QUOTE] Rok temu czy 2 lata nie było i jakoś nie czułam świąt, ale bez śniegu to nie to samo.. [quote name='Yana']spóznione ale najserdeczniejsze życzenia dla dziewczynki :-) duuuużó zdrówka na dłuuugie lata :-)[/QUOTE] [quote name='marra']I ja podczepię się do życzeń Żabulkowych :) Oby żyła sobie jak teraz, szczęśliwa i kochana jeszcze wiele wiele lat ;)[/QUOTE] Dziękujemy Cioteczki. :calus: U nas już ziiiiiiiimno. Quote
Sonka95 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Hej :loveu: U nas też dzisiaj w nocy napadało trochę śniegu i było poniżej zera :shake: Przyszłam do domu ze szkoły cała zimna .... No bez śniegu to jak nie święta ...Ten czas coraz szybciej leci ...:loveu: Quote
Ty$ka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Hej :D Morus tak szaleje w śniegu, że aż mu sople lody zrobiły się na sierści :lol: Quote
Ty$ka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='dOgLoV']śnieg macie ?? :crazyeye:[/QUOTE] I to jaki :D Quote
łamAga Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='Ty$ka']I to jaki :D[/QUOTE] jak dobrze ze My nie mamy :mdleje: Quote
Ty$ka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='dOgLoV']jak dobrze ze My nie mamy :mdleje:[/QUOTE] Widać, że kochasz śnieg :D Quote
łamAga Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='Ty$ka']Widać, że kochasz śnieg :D[/QUOTE] taaak bardzo :p ogólnie to lubie ale od kiedy mieszkam tu gdzie mieszkam to nie przepadam bo nie mam dojazdu do pracy i musze naginac rowerem :roll: Quote
*Magda* Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='dOgLoV'] ogólnie to lubie ale od kiedy mieszkam tu gdzie mieszkam to nie przepadam bo nie mam dojazdu do pracy i musze naginac rowerem :roll:[/QUOTE] Trzeba było się nie przeprowadzać :eviltong: Quote
łamAga Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='magdabroy']Trzeba było się nie przeprowadzać :eviltong:[/QUOTE] no trzeba było :roll: teraz se mogę poskakać :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='dOgLoV']no trzeba było :roll: teraz se mogę poskakać :eviltong:[/QUOTE] Ja wzięłam ślub z Bogdanem w listopadzie, a zamieszkaliśmy razem dopiero we wrześniu następnego roku ;) Bo ja nie chciałam mieszkać z teściową :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='magdabroy']Ja wzięłam ślub z Bogdanem w listopadzie, a zamieszkaliśmy razem dopiero we wrześniu następnego roku ;) Bo ja nie chciałam mieszkać z teściową :evil_lol:[/QUOTE] Sebastian jest inny niż Bogdan :) wie ze nie chce z nia mieszkac a nic z tym nie robi ;) nawet jak chce isc do mamy na kawe to bierze to za ucieczke z domu od jego mamy ;) Quote
*Magda* Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='dOgLoV']Sebastian jest inny niż Bogdan :) wie ze nie chce z nia mieszkac a nic z tym nie robi ;) nawet jak chce isc do mamy na kawe to bierze to za ucieczke z domu od jego mamy ;)[/QUOTE] Ja miałam troszkę inną sytuację niż Ty, bo Bogdana i tak nie było od poniedziałku do piątku, więc ja nie widziałam sensu tam mieszkać ;) Quote
phase Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 [quote name='Sonka95']Hej :loveu: U nas też dzisiaj w nocy napadało trochę śniegu i było poniżej zera :shake: Przyszłam do domu ze szkoły cała zimna .... No bez śniegu to jak nie święta ...Ten czas coraz szybciej leci ...:loveu:[/QUOTE] U mnie ciupkę napadało, ale jakby go w ogóle nie było.. Ale rano minus 1 było. [quote name='Ty$ka']I to jaki :D[/QUOTE] O kurczę, to foty, foty dawaj!! :D [quote name='dOgLoV']taaak bardzo :p ogólnie to lubie ale od kiedy mieszkam tu gdzie mieszkam to nie przepadam bo nie mam dojazdu do pracy i musze naginac rowerem :roll:[/QUOTE] Moja mama dopiero teraz przestała jeździć na rowerze do pracy, a tak to twardo ciągle jeździ. :) Chociaż ona to lubi. :eviltong: Nie wiem gdzie mam mózg.... Zgubiłam kartę do aparatu. :roll: A to Marka aparat. :diabloti: Quote
Oscar Patric Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Ja w ogule śniegu nie lubię:-(,zawsze namarznę się,nawet nie wiem jak bardzo bym się ubrała Quote
rashelek Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='phase']Nie wiem gdzie mam mózg.... Zgubiłam kartę do aparatu. :roll: [/QUOTE] Pewnie leżą gdzieś obok siebie i z Ciebie drwią :diabloti: Quote
phase Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 [quote name='unikatowydiament']Ja w ogule śniegu nie lubię:-(,zawsze namarznę się,nawet nie wiem jak bardzo bym się ubrała[/QUOTE] Ja lubię na zdjęciach. :evil_lol: Nie no czasem fajnie jest iść się poślizgać, nawet patrzeć jak dzieciaki się cieszą i wrócić do wspomnień jak kiedyś się było na ich miejscu. :) Chociaż jak śnieg daje w twarz to tego nie lubić. :shake: [quote name='Sonka95']I jak karta znalazła się ? ;)[/QUOTE] [quote name='rashelek']Pewnie leżą gdzieś obok siebie i z Ciebie drwią :diabloti:[/QUOTE] Od 2 dni szukałam, nawet specjalnie ogarnęłam na biurku i cały sprzęt komputerowy oczyściłam i biurko też a karta.................... była w kieszeni w bluzie. :roll: Dotyka mnie syndrom nadużywania bezmyślności. :evil_lol: Quote
bety Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='phase'] Moje maleństwo kończy dziś [B]10 latek[/B]. :multi: :new-bday: Żabciu ma kochana wszystkiego najlepszego, zdrówka przede! Żebyś dalej była szczęśliwa jak teraz. :) I by jeszcze te parę latek szło jak teraz (bez żadnych wypadków;)). :B-fly: A zaraz idę do zoologicznego po jakiś prezencik. :)[/QUOTE] Wszystkiego naj naj naj naj naj naj :) :) :) Pzdr Quote
Sonka95 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 I są same plusy nie dość , że biurko sprzątnięte to komputer sprawdzony i karta się znalazła :) Quote
phase Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 [quote name='bety']Wszystkiego naj naj naj naj naj naj :) :) :) Pzdr[/QUOTE] Dziękuję bety. :calus: [quote name='Sonka95']I są same plusy nie dość , że biurko sprzątnięte to komputer sprawdzony i karta się znalazła :)[/QUOTE] No tak. :evil_lol: Quote
marra Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 U nas też duuuuuuużo śniegu :D:D:D Nic tak nie motywuje do rannego spaceru z psami jak otaczająca nas biel :D i Bobek kulający się w śniegu :D Quote
Recommended Posts