Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, tak, ale Ty będziesz pierwsza która się dowie jak postanowimy oficjalnie ujawnić nasz związek! :D
Będziesz to mogła sprzedać do gazet :cool3:
Dobra wybaczam :D Ja drugi dzień leżę i się lenie bo chora jestem :D
Ale jutro się już wlokę do szkoły grr..
W sumie do szkoły bym mogła chodzić, ale ta nauka.. :shake:

A tak w ogóle wiesz, że jak córka jest podobna do taty to jest bardzo licznie adorowana? :D
ja niby też jestem XD

Posted

[quote name='whiteterrier']Tak, tak, ale Ty będziesz pierwsza która się dowie jak postanowimy oficjalnie ujawnić nasz związek! :D

A tak w ogóle wiesz, że jak córka jest podobna do taty to jest bardzo licznie adorowana? :D
ja niby też jestem XD[/QUOTE]

BZDURA !!!!! :D

Roki nie ma swojego wątku bo nie wiem właściwie co w nim napisać :(:(:(:(

Posted

[quote name='whiteterrier']Tak, tak, ale Ty będziesz pierwsza która się dowie jak postanowimy oficjalnie ujawnić nasz związek! :D

ja niby też jestem XD[/QUOTE]
Jak coś to na zdjęciu się pochwalcie. :grins::evil_lol:
Jak Amorek będzie za innymi babkami się rozglądał to Was sprzedam. :diabloti:
Ja najbardziej uwielbiałam gimnazjum, najwspanialsze wspomnienia. Na studiach jest tylko dlatego fajnie, że nikt nie dzwoni do rodziców, nie muszą chodzić na zebrania, nie pytają "lekcje odrobione??". :evil_lol: Ale najgorsze jest to, że TRZEBA być na wykładach i na ćwiczeniach. Ciężko jak cholera, oby przeżyć pierwszy rok... Potem jak z górki... do czasu.:evil_lol:
A nie wiedziałam o tym, ciekawe. :hmmmm: W sumie to ja nie wiem czy mnie się to tyczy, bo ja zapatrzona w jednego:loveu: a na innych nie patrzę. :grins::evil_lol:

Posted

[quote name='marra']BZDURA !!!!! :D

Roki nie ma swojego wątku bo nie wiem właściwie co w nim napisać :(:(:(:([/QUOTE]
Aj, aj. :( Może tu się coś dla maleństwa znajdzie?? [url]http://www.dogomania.pl/forum/forums/937-Domy-tymczasowe[/url]

Posted

[quote name='marra']BZDURA !!!!! :D
[/QUOTE]

Ja w to wierzę ! :evil_lol:

[quote name='phase']Jak coś to na zdjęciu się pochwalcie. :grins::evil_lol:
Jak Amorek będzie za innymi babkami się rozglądał to Was sprzedam. :diabloti:
Ja najbardziej uwielbiałam gimnazjum, najwspanialsze wspomnienia. Na studiach jest tylko dlatego fajnie, że nikt nie dzwoni do rodziców, nie muszą chodzić na zebrania, nie pytają "lekcje odrobione??". :evil_lol: Ale najgorsze jest to, że TRZEBA być na wykładach i na ćwiczeniach. Ciężko jak cholera, oby przeżyć pierwszy rok... Potem jak z górki... do czasu.:evil_lol:
A nie wiedziałam o tym, ciekawe. :hmmmm: W sumie to ja nie wiem czy mnie się to tyczy, bo ja zapatrzona w jednego:loveu: a na innych nie patrzę. :grins::evil_lol:[/QUOTE]

Tak oczywiście, pochwalimy się słit foteczką XD
Amoor jest grzeczny już mówiłam ! :3
To ja może powinnam zwracać się do Ciebie Per Pani? Bo ja w liceum dopiero, wiesz te buntownicze lata xd
Ja to wspomnień mam od cholery z każdego :D
A na studia chce iść daleko, daleko, ale biorę psa i jadę!
No ja też zbytnio nie wiem bo mnie nikt zbytnio nie interesuję :D
Naoglądałam się Herkulesa za młodości i dziś nawet oglądałam i teraz muszę se takiego faceta jak on znaleźc :evil_lol:

Posted

[quote name='whiteterrier']Ja w to wierzę ! :evil_lol:

Tak oczywiście, pochwalimy się słit foteczką XD
Amoor jest grzeczny już mówiłam ! :3
To ja może powinnam zwracać się do Ciebie Per Pani? Bo ja w liceum dopiero, wiesz te buntownicze lata xd
Ja to wspomnień mam od cholery z każdego :D
A na studia chce iść daleko, daleko, ale biorę psa i jadę!
No ja też zbytnio nie wiem bo mnie nikt zbytnio nie interesuję :D
Naoglądałam się Herkulesa za młodości i dziś nawet oglądałam i teraz muszę se takiego faceta jak on znaleźc :evil_lol:[/QUOTE]
Może mówić mi przyszła (jeszcze niedoszła) Pani inżynier. :diabloti:
A gdzie chcesz i co studiować? Zaprasza do Olsztyna na UWM. :grins:
:roflt: Mmm herkules, masz wymagania. :evil_lol:

[quote name='Błyskotka']Miłego dnia :)[/QUOTE]
Dziękujemy pięknie, oczywiście wzajemnie. :)

[quote name='szalej']wchodząc do tej galerii coraz bardziej się utwierdzam w tym, że uwielbiam starsze psiaki :)
Mój drugi jest w wieku twojego :D[/QUOTE]
Moja maleńka będzie miała 1 grudnia 10 latek. :) Nie wierzę, że tyle razem już jesteśmy....

[quote name='magdabroy']Hejka :)[/QUOTE]
Dziń doberek. :)

[quote name='marra']Ja przestałam dawno temu :D[/QUOTE]
Taaa, pewnie jak jeździsz konno to spoglądają na Ciebie z lornetki. :cool3:

Posted

[quote name='phase']

Taaa, pewnie jak jeździsz konno to spoglądają na Ciebie z lornetki. :cool3:[/QUOTE]

mmhhmmmmm zauważyłam tylko stare babunie w oknach z lornetkami ;)
Ale przypomniała mi się pewna historia, nie wiem czy opowiadałam jak coś to pewnie na swoim wątku :) Padok na którym jeżdżę graniczy z parkiem, szczęście że oddzielony rzeką bo od dzieciaków cieżko byłoby się odgonić. Po praku często jeździ patrol Policji lub Straży Miejskiej. Centralnie na przeciwko jest taki kanał i wysunięty murek gdzie ludzie wchodzą z dzieciakami i spoglądają, miejsce widokowe poprostu cud miód :) I kiedyś jeżdżę sobie, nawet ćwiczyłam nieudolnie moje skoki i widzę, że przejeżdża patrol policji, okej, nic nowego-fajnie że patrolują, menelów mniej...patrze co robią a oni się zatrzymują w miejscu tego murku, ciach drzwi się rozsuwają z pospolicie zwanej "lodówy" :D (myślę sobie co jest ? będzie chaja ? ale za co) oczywiście udaje, że nic nie widzę i robię swoje.... a panowie rozsiadają się w autku w ilości 6/7 osób jak w emocjonującym kinie, myślałam że źle widzę naprawdę, pierwsze co to się zaśmiałam do nich, chwilę pojeździłam ale wymiękłam speszona i zwiałam do stajni...:) do dzisiaj to wspominam z uśmiechem ale i nie mogę uwierzyć, że tak poprostu się rozsiedli w tym aucie i perfidnie się gapili.

Posted

[quote name='marra']mmhhmmmmm zauważyłam tylko stare babunie w oknach z lornetkami ;)
Ale przypomniała mi się pewna historia, nie wiem czy opowiadałam jak coś to pewnie na swoim wątku :) Padok na którym jeżdżę graniczy z parkiem, szczęście że oddzielony rzeką bo od dzieciaków cieżko byłoby się odgonić. Po praku często jeździ patrol Policji lub Straży Miejskiej. Centralnie na przeciwko jest taki kanał i wysunięty murek gdzie ludzie wchodzą z dzieciakami i spoglądają, miejsce widokowe poprostu cud miód :) I kiedyś jeżdżę sobie, nawet ćwiczyłam nieudolnie moje skoki i widzę, że przejeżdża patrol policji, okej, nic nowego-fajnie że patrolują, menelów mniej...patrze co robią a oni się zatrzymują w miejscu tego murku, ciach drzwi się rozsuwają z pospolicie zwanej "lodówy" :D (myślę sobie co jest ? będzie chaja ? ale za co) oczywiście udaje, że nic nie widzę i robię swoje.... a panowie rozsiadają się w autku w ilości 6/7 osób jak w emocjonującym kinie, myślałam że źle widzę naprawdę, pierwsze co to się zaśmiałam do nich, chwilę pojeździłam ale wymiękłam speszona i zwiałam do stajni...:) do dzisiaj to wspominam z uśmiechem ale i nie mogę uwierzyć, że tak poprostu się rozsiedli w tym aucie i perfidnie się gapili.[/QUOTE]

Fajna przygoda :loveu:

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Wpadam się przywitać i cmoknąć Żabunię na dzień dobry w nochalka:):):)[/QUOTE]
Dzień doberek. :) Żabunia patrzy co brat w kuchni wyprawia i kręci główką swoją to w lewo to w prawo. :D

[quote name='marra']mmhhmmmmm zauważyłam tylko stare babunie w oknach z lornetkami ;)
Ale przypomniała mi się pewna historia, nie wiem czy opowiadałam jak coś to pewnie na swoim wątku :) Padok na którym jeżdżę graniczy z parkiem, szczęście że oddzielony rzeką bo od dzieciaków cieżko byłoby się odgonić. Po praku często jeździ patrol Policji lub Straży Miejskiej. Centralnie na przeciwko jest taki kanał i wysunięty murek gdzie ludzie wchodzą z dzieciakami i spoglądają, miejsce widokowe poprostu cud miód :) I kiedyś jeżdżę sobie, nawet ćwiczyłam nieudolnie moje skoki i widzę, że przejeżdża patrol policji, okej, nic nowego-fajnie że patrolują, menelów mniej...patrze co robią a oni się zatrzymują w miejscu tego murku, ciach drzwi się rozsuwają z pospolicie zwanej "lodówy" :D (myślę sobie co jest ? będzie chaja ? ale za co) oczywiście udaje, że nic nie widzę i robię swoje.... a panowie rozsiadają się w autku w ilości 6/7 osób jak w emocjonującym kinie, myślałam że źle widzę naprawdę, pierwsze co to się zaśmiałam do nich, chwilę pojeździłam ale wymiękłam speszona i zwiałam do stajni...:) do dzisiaj to wspominam z uśmiechem ale i nie mogę uwierzyć, że tak poprostu się rozsiedli w tym aucie i perfidnie się gapili.[/QUOTE]
Zakochali się. :evil_lol:

[quote name='whiteterrier']Okej pani inżynier :D
Mierze w Uniwersytet Warszawski na dziennikarstwo :)
Ale jeszcze się tak bardzo nie rozglądałam XD
A zobaczysz, że znajdę Herkulesa!
Albo piłkarza :D[/QUOTE]
Ja jak na razie rozglądam się za 2 sezonem "Pamiętniki Wampirów". :evil_lol:
On Cię znajdzie. :cool3:

[quote name='magdabroy']Dobry wieczór pani inżynier :)[/QUOTE]
:evil_lol::grins:
A witam, witam. :)

[quote name='Ptysiak']Dobrej nocy Żabunie :)[/QUOTE]
Dzień dobry. :grins:

Dzisiaj chyba będę miała baterie do aparatu, więc może coś zdziałamy. :)

Posted

[quote name='rashelek']To ja czekam na zdjęcia :D Najlepiej jutro jakieś spacerkowe :loveu:[/QUOTE]
Tylko pogoda może plany pokrzyżować, postaram się popstrykać Klopsika. :)

Posted

Ja jestem dziwna lubię zmierzch ( nie śmiać się, serio fajny ! XD ) a pamiętniki mnie nie kręcą :shake:
A oczywiście :D
A jestem teraz taka podjarana, bo jakoś na święta będę robić wywiad z piłkarzem, który mi się podoba xd
Bo on się wybił z okręgówki a teraz gra w Ruchu hahaha, a ja go znam od podstawówki a teraz ma 21 lat :D
I się podniecam prze okropnie XD

Posted

[quote name='dOgLoV']dobry wieczorek ;)[/QUOTE]
A dzień doberek. :grins:

[quote name='whiteterrier']Ja jestem dziwna lubię zmierzch ( nie śmiać się, serio fajny ! XD ) a pamiętniki mnie nie kręcą :shake:
A oczywiście :D
A jestem teraz taka podjarana, bo jakoś na święta będę robić wywiad z piłkarzem, który mi się podoba xd
Bo on się wybił z okręgówki a teraz gra w Ruchu hahaha, a ja go znam od podstawówki a teraz ma 21 lat :D
I się podniecam prze okropnie XD[/QUOTE]
Ja i czytałam i oglądałam całą Sagę Zmierzch i stwierdzam, iż jest mega lepszy od Pamiętników. ;) I muszę niestety przyznać, ale Edward jest nieziemski tak samo jak Damon. :loveu: Ach. :loveu::evil_lol: Wydaje mi się, że książka "Pamiętniki wampirów" byłaby lepsza, ale niestety nigdzie jej nie znalazłam, więc najpierw obejrzę serial potem przeczytam książkę.
A co to za piłkarz?? Kurde, fajnie. :cool3:

Jak tylko zrobię notatki z zoologii i z chemii, wstawię chociaż porankowe fotki. ;)

Posted

[quote name='phase']
Ja i czytałam i oglądałam całą Sagę Zmierzch i stwierdzam, iż jest mega lepszy od Pamiętników. ;) I muszę niestety przyznać, ale Edward jest nieziemski tak samo jak Damon. :loveu: Ach. :loveu::evil_lol: Wydaje mi się, że książka "Pamiętniki wampirów" byłaby lepsza, ale niestety nigdzie jej nie znalazłam, więc najpierw obejrzę serial potem przeczytam książkę.
A co to za piłkarz?? Kurde, fajnie. :cool3:

Jak tylko zrobię notatki z zoologii i z chemii, wstawię chociaż porankowe fotki. ;)[/QUOTE]

Ja też czytałam książki a potem oglądałam :D
A ja wolę Jackoba bo ja uwielbiam ciemnowłosych ahh :loveu:
A nie powiem, bo mi znów nie wypali, lepiej nie zapeszać :D
Powiem po fakcie ^^
No to czekamy na zdjęcia :D