Guest TyŚka Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 I że niby to są kiepskie zdjęcia? Żartujesz... :O To w takim razie ja nie powinnam nic wstawiać na dogo. Świetne są! Jak robisz zdjęcia, to kto Żabę prowadzi? :p Quote
phase Posted November 28, 2014 Author Posted November 28, 2014 wrrrrrrrrrrrrr nie lubie nowej dogo :( Quote
rashelek Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Ło borze musisz mniej tych zdjęć wrzucać, bo aż nie wiadomo które komentować :lol: Żabulek kochany :loveu: Quote
kropi124 Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 No jak tu jej nie kochać :loveu: :eviltong: Quote
phase Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 I że niby to są kiepskie zdjęcia? Żartujesz... :o To w takim razie ja nie powinnam nic wstawiać na dogo. Świetne są! Jak robisz zdjęcia, to kto Żabę prowadzi? :P Nie umiem jeszcze dokładnie dobierać czasu, ISO. :( Takie ciemne te zdjęcia wychodzą. Ale cały czas próbuję i zmieniam, uczę się. Mam nadzieję, że z każdymi próbami będzie lepiej! Dzięki kochana Ty Ty. :oops: :loveu: Mamę wykorzystuję. :grins: A tak to i tak Żaba jest bardzo rzadko na smyczy przez te łapki, weterynarz sam mówił, żeby jak najrzadziej ją na smyczy trzymać. (Czasem się ją pociągnie i na te łapki wszystko idzie). A wtedy szłyśmy ulicą więc nie ryzykowałyśmy. Quote
phase Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Ło borze musisz mniej tych zdjęć wrzucać, bo aż nie wiadomo które komentować :lol: Żabulek kochany :loveu: Haha :d okej. :D zapamiętam. :D No jak tu jej nie kochać :loveu: :eviltong: Hhaahahahhaha :D :D :D Quote
phase Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Dzisiaj pojechałam z tatą na Morsy. Zmarzłam od stóp do głów, ale było fajnie. Miałam okazję pofocić, a słoneczko było. :loveu: Tylko straszny wiatr wiał i na termometrze niecałe -10. Także Morsy zadowolone. :D Już wstawiam zaraz fotki tylko szybko je pomniejsze. Quote
phase Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Duuuuużo łabędzia bo prze fantastycznie współpracował i był piękny! :) Quote
Recommended Posts