Lemoniada Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 I jak Fortuna z sikaniem? Poprawiło się coś? Quote
hop! Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Lemoniada']I jak Fortuna z sikaniem? Poprawiło się coś?[/QUOTE] Trzeba ją pilnować. ;) Quote
Lemoniada Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Pomysł fajny, ale Fortuna ma tu dziwną minę. Ja bym bardziej widziała moje ulubione zdjęcie z tym dymkiem :) Spróbuję się do niego dokopać. EDIT: O, to :) Albo to:loveu: Quote
hop! Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Ma dobrą minę - smutnego i nieszczęśliwego psa. Na tych zdjęciach, które wstawiłaś, nie wygląda na załamaną. ;) Quote
mysza 1 Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 [quote name='hop!']Ma dobrą minę - smutnego i nieszczęśliwego psa. Na tych zdjęciach, które wstawiłaś, nie wygląda na załamaną. ;)[/QUOTE] Dobre, dzięki. Na fejsa najlepszy jest smutek albo miny w stylu Pako. ;) Tylko FB ucina zdjęcia i widać tylko środek, nie wiem czy nie przytnie chmurki- mogłabyś ją przesunąć bliżej Fortuny? I głowę może jej przyciąć, tak się dzieje z podłużnymi zdjęciami :( Quote
hop! Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Tak się starałam ;), a tu zmień to, zmień tamto... Odechciało mi się wszystkiego. :-? Quote
mysza 1 Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='hop!']Tak się starałam ;), a tu zmień to, zmień tamto... Odechciało mi się wszystkiego. :-?[/QUOTE] Oj nie bądź taka ;) FB ucina, nie ja :) Wrzucę potem to sama zobaczysz :) Quote
mysza 1 Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 Dzięki, dopiero zauważyłam :loveu: :) Jutro rano wstawię. Quote
hop! Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Aż boję się napisać, że Fortuna przestała lać w domu, bo jeszcze znowu zacznie. Od jakiegoś czasu w nocy śpi na posłaniu i tylko w dzień wyleguje się na kanapie. Potrafi podać łapkę, ale tylko na leżąco. Od kiedy jest z Pako i Lulczakiem zdarza się, że szczeka. Quote
mysza 1 Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='hop!']Aż boję się napisać, że Fortuna przestała lać w domu, bo jeszcze znowu zacznie. Od jakiegoś czasu w nocy śpi na posłaniu i tylko w dzień wyleguje się na kanapie. Potrafi podać łapkę, ale tylko na leżąco. Od kiedy jest z Pako i Lulczakiem zdarza się, że szczeka. Trzymam kciuki i nie zapeszam ;) Quote
hop! Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Fortuna w ruchu... Teoretycznie powinna się wywrócić... ;) Quote
mysza 1 Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Właśnie chciałam zapytać czy bawią się tak jak mniejsze szorściaki i mam odpowiedź ;) Ta paczka przechadza się nieśpiesznie ;) Quote
hop! Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 mysza 1 napisał(a):Właśnie chciałam zapytać czy bawią się tak jak mniejsze szorściaki i mam odpowiedź ;) Ta paczka przechadza się nieśpiesznie ;) Bo to paczka leniwych domatorów. ;) Quote
Lemoniada Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Fortuna wygląda świetnie, cieszę się z jej postępów :) A Pako wyraźnie schudł :) Quote
hop! Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Lemoniada napisał(a):Fortuna wygląda świetnie, cieszę się z jej postępów :) A Pako wyraźnie schudł :) Fortuna też trochę schudła - w sumie to dobrze. ;) Quote
mysza 1 Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 Na pewno nie robi takiego wrażenia jak Pako ;) Ale miła jest :) Quote
hop! Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Moim zdaniem Fortuna wyglądała dużo lepiej jak była okrągława. Miała lepszą figurę i ładniejszą "twarz". Teraz jest - jak to mysza 1 określa - "nierówna" i ma zapadnięty pysk. Fortuna ma świra na punkcie jedzenia. Jak widzi miskę, to wszystko inne przestaje być ważne - po trupach do celu czyli do żarcia. ;) Potrafi staranować człowieka, inne psy, powywracać, czy pozrzucać przedmioty... Nieustannie dostaje namoczoną karmę, bo nadal łapczywie łyka. Quote
mysza 1 Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Głodowała w tym piekielnym schronie, potem u Chauwy, takie doświadczenia piętnują na całe życie :( Quote
hop! Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 mysza 1 napisał(a):Głodowała w tym piekielnym schronie, potem u Chauwy, takie doświadczenia piętnują na całe życie :( Nie tylko ona głodowała. Jest wiele psów, które wręcz umierały z głodu, ale nie rzucały się potem na jedzenie. Fortuna po prostu taka jest. Gdybym zostawiła np. wór z karmą, to jestem pewna, że jadłaby do oporu. Quote
mysza 1 Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 hop! napisał(a):Nie tylko ona głodowała. Jest wiele psów, które wręcz umierały z głodu, ale nie rzucały się potem na jedzenie. Fortuna po prostu taka jest. Gdybym zostawiła np. wór z karmą, to jestem pewna, że jadłaby do oporu. Nie tylko ale ja mam doświadczenia z takimi właśnie rzucającymi się potem na jedzenie. Kropek, Emi, mój Brunek - za jedzenie życie :) Quote
hop! Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Nowa karma jest zdecydowanie lepsza - kupy mniejsze, śmierdzą normalnie. Sensacji po zmianie nie było. Quote
Recommended Posts