evita. Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Dziewczyny- a kontaktowałyście się z Camarą ? Wiem że ona kiedyś zajmowała się właśnie podhalanami. Quote
Karro Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 kaszka10 napisał(a):Melduję się na wezwanie i na razie będę kibicować i podnosić Witami i zapraszamy częściej. Dzięki :loveu: evita. napisał(a):Dziewczyny- a kontaktowałyście się z Camarą ? Wiem że ona kiedyś zajmowała się właśnie podhalanami. Zapomniałam o niej... Zaraz wyślę jej pw :) Dzięki za podpowiedź :loveu: Quote
fochu Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 jestem na zaproszenie,niestety nijak pomóc nie mogę :( Quote
mc_mother Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 erka napisał(a):A nie ma jakiegos odzewu od osób pomagających podhalanom? Jest. W trzecim poście;) Misiek jest w tej chwili pod opieką Fundacji BONO. Nie trafi do schroniska i nie szukamy już tymczasu. Będziemy robić ogłoszenia gdy poznamy lepiej psiaka. Kontakt w sprawie adopcji: [email protected] tel. 502 623 982 Quote
Lu_Gosiak Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 mc_mother napisał(a):Jest. W trzecim poście;) Misiek jest w tej chwili pod opieką Fundacji BONO. Nie trafi do schroniska i nie szukamy już tymczasu. Będziemy robić ogłoszenia gdy poznamy lepiej psiaka. Kontakt w sprawie adopcji: [email protected] tel. 502 623 982 nie szukaciie tymczasu? tzn. ze zostaje tam gdzie był do tej pory? skoro jest pod opieka fundacji BONO co z kwestiami finansowymi? Quote
mc_mother Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Lu_Gosiak napisał(a):nie szukaciie tymczasu? tzn. ze zostaje tam gdzie był do tej pory? skoro jest pod opieka fundacji BONO co z kwestiami finansowymi? Tak, chwilowo zostaje tam gdzie jest. Po wizycie u weta zmieni lokum. Od dziś jest pod naszą opieką, kupiłyśmy mu karmę, za kilka dni pojedzie do weta. O jakie kwestie finansowe pytasz? Quote
Lu_Gosiak Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 pytam jak to wyglada obecnie, bo jeszcze wczoraj była karma brana na nas w poniedziałek powinny byc wyniki z wymazu ucha to dam znac - teraz priorytetem jest wyleczyc to ucho Quote
mc_mother Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Lu_Gosiak napisał(a):pytam jak to wyglada obecnie, bo jeszcze wczoraj była karma brana na nas w poniedziałek powinny byc wyniki z wymazu ucha to dam znac - teraz priorytetem jest wyleczyc to ucho Nie wiem jak to jest, bo przedwczoraj dostałam prośbę o karmę i ją zamówiliśmy - Sylwia poprosiła nas o pomoc, dlatego postanowiłam wziąć białaska pod naszą opiekę. Z uszami podobno trochę lepiej- nie są już takie zaczerwienione, ale wymaz się przyda, czekamy na wyniki:) Misiek wczoraj nawet się bawił, jest coraz weselszy:) Quote
Lu_Gosiak Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 mc_mother napisał(a):Nie wiem jak to jest, bo przedwczoraj dostałam prośbę o karmę i ją zamówiliśmy - Sylwia poprosiła nas o pomoc, dlatego postanowiłam wziąć białaska pod naszą opiekę. Z uszami podobno trochę lepiej- nie są już takie zaczerwienione, ale wymaz się przyda, czekamy na wyniki:) Misiek wczoraj nawet się bawił, jest coraz weselszy:) no to ja tez niewiem... to dobrze, ze juz weselszy:) Quote
erka Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 To dobrze ,że misiak juz bezpieczny i nie grozi mu schron:). Quote
kaszka10 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Taki szary dzionek ;) - hop hop - jest tu ktoś jeszcze ? Quote
tinula Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 jestem na zaproszenie, ale rozumiem, że psiak już jest pod dobrą opieką ?:-) Quote
gudzik Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Odkilku dni Misiek jest juz oficjalnie pod skrzydłami Fundacji BONO. Bardzo dziękujemy dotychczasowym darczyńcom (Animalsi z Lublińca ;) ) za wsparcie. Karma rzeczywiscie została zamówiona ale jako ze Misiek dopiero od nidawna pod opieką BONO, to wyjechała dopiero w weekend do Miśka, a potrzebna była na cito, stąd wsparcie kilkoma kg karmy przez Animalsów - dziękujemy w imieniu DT Miśka ;) Jesli ktoś chciałby nadal wspierać Miśka finansowo to prosimy (choćby najmniejsze) wpłaty kierować na konto: Fundacja Pomocy Zwierzętom "BONO" ul.Wielkie Młyny 16; 80-849 Gdańsk Konto: PL53 1240 1268 1111 0010 3558 4567 z dopisem: darowizna dla Miśka Quote
Karro Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Świerze zdjęcia Misiaczka. Z tego co wiem kama mu bardzo smakuje :) Quote
Recommended Posts