iwoniam Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 [TABLE="class: tbl output, width: 725"] [TR] [TD="class: label, align: left"][/TD] [TD="align: left"][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: label, align: left"][/TD] [TD="align: left"]25-03-2013 - 297,50 PLN - BAZAR MALGOSKA - TRUFLA I HARFA Dziękujemy !!!!![/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
Malgoska Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Nie, jeszcze nie odpoczywam. Gonię po rehabilitacjach z synem i z Szeleczką do lekarza. Nie wysłałam jeszcze wszystkich przesyłek z bazaru jak to sfinalizuję to wtedy zacznę odpoczywac.... Quote
krakowianka.fr Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 dziekujemy Pannie Marple i Paniom wetkom i tobie iwoniam i wzystkim, ktorzy pomagaja... Malgoska - powodzenia w odpoczywaniu :) a jakby ktos szukal prezentu to zapraszam: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241209[/url] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/241209"][img]http://content.pimp-my-profile.com/i54/2/3/26/bn_3d9f98f327.png[/img][/URL] Quote
Javena Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 [URL]http://www.facebook.com/home.php[/URL] "Papież wzywa ludzi do powstrzymania się od jedzenia jagniąt i kóz "niemowląt" na Wielkanoc i o wybranie zamiast tego dania wegetariańskie... Quote
iwoniam Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 no to niezle.. oby.. w koncu zaprzestano uboju bez potrzeby. [quote name='Javena'][URL]http://www.facebook.com/home.php[/URL] "Papież wzywa ludzi do powstrzymania się od jedzenia jagniąt i kóz "niemowląt" na Wielkanoc i o wybranie zamiast tego dania wegetariańskie...[/QUOTE] Quote
Alojzyna Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 (edited) Kochani bardzo proszę o pomoc! pogrzebałam trochę po wątku, w wyniku czego wyszło mi tak, że: TE PSIAKI MAJĄ DOM (pogrubioną czcionkę są te, których zdjęcia są w galerii na fb "Im się poszczęściło". Bardzo proszę sprawdzić, czy dobrze zidentyfikowałam psy i podpisałam właściwym imieniem. Czy Kudłatka i Kudlisia to te same czy różne suczki? Przyznam, że wiele razy ten sam piesek wystepuje pod różnymi imionami ;) Proszę też sprawdzić, czy czasami któryś z nich nie wrócił z adopcji i nie powinien być w tej galerii. JEŻELI KTOŚ POSIADA ZDJĘCIA POZOSTAŁYCH, WYMIENIONYCH NA TEJ LISCIE PSÓW, TO BARDZO PROSZĘ I PRZESŁANI MI ICH - dziękuję :) [TABLE] [TR] [TD][B]1. Adelka[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]2. Amigo [/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]3. Aron [/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD]4. Azja [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]5. Baja[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD]6. Bambi [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]7. Bejbi[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]8. Betty[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]9. Berga [/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]10. Bieluch [/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]11. Bohun [/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]12. Brioszka [/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD]13. Buli [/TD] [/TR] [TR] [TD]14. Bunia [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]15. Czoko[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]16. Dredzik[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]17. Emi[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD]18. Falka [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]19. Fetinka[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]20. Foka [/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD]21. Fox [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]22. Franio[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]23. Gaja[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD]24. Gawon [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]25. Giza[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD]26. Gonia [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]27. Herkules[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]28. Jedyneczka [/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]29. Joker[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]30. Kafirek[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]31. Kora [/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]32. Kudlisia[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]33. Kudłatka[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]34. Leon[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]35. Liska[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]36. Loxi [/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]37. Maksio [/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]38. Malinka[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD]39. Matylda [/TD] [/TR] [TR] [TD]40. Mirka2 [/TD] [/TR] [TR] [TD]41. Mokka [/TD] [/TR] [TR] [TD]42. Muszka [/TD] [/TR] [TR] [TD]43. Mycha [/TD] [/TR] [TR] [TD]44. Nitka [/TD] [/TR] [TR] [TD]45. Nuka [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]46. Oliwka[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]47. Oskar [/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD]48. Pchełka [/TD] [/TR] [TR] [TD]49. Radzia [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]50. Sarenka[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]51. Sterka[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]52. Szczęściara [/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]53. Sziba[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD]54. Szelka [/TD] [/TR] [TR] [TD]55. Tazia [/TD] [/TR] [TR] [TD]56. Tila [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]57. Timon[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD]58. Trusia [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]59. Zoria[/B] [/TD] [/TR] [/TABLE] Edited March 27, 2013 by Alojzyna Quote
Alojzyna Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Na tej liście mam pieski, które poszukują domu. Jeśli jakiegoś nie ma, a powinien być - to proszę pisać. Pogrubioną czcionką są zaznaczone pieski, które mają galerię na fb. Proszę o przesyłani mi zdjęć i informacji o pozostałych. [TABLE] [TR] [TD]1. Alma [/TD] [/TR] [TR] [TD]2. Amor [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]3. Barbórek[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD]4. Bibiś [/TD] [/TR] [TR] [TD]5. Bono [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]6. Borni[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD]7. Bruno [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]8. Colia[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD]9. Czika [/TD] [/TR] [TR] [TD]10. Diego [/TD] [/TR] [TR] [TD]11. Dorka [/TD] [/TR] [TR] [TD]12. Eryś [/TD] [/TR] [TR] [TD]13. Fermiś [/TD] [/TR] [TR] [TD]14. Feta [/TD] [/TR] [TR] [TD]15. Fiord [/TD] [/TR] [TR] [TD]16. Gruszka [/TD] [/TR] [TR] [TD]17. Jożin [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]18. Karo[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD]19. Kropisia [/TD] [/TR] [TR] [TD]20. Lala [/TD] [/TR] [TR] [TD]21. Lima [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]22. Mama Tuni[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD]23. Maszka [/TD] [/TR] [TR] [TD]24. Mola [/TD] [/TR] [TR] [TD]25. Niki [/TD] [/TR] [TR] [TD]26. Nutka [/TD] [/TR] [TR] [TD]27. Oliś [/TD] [/TR] [TR] [TD]28. Raszko [/TD] [/TR] [TR] [TD]29. Reksio [/TD] [/TR] [TR] [TD]30. Runa [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]31. Sabisia [/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]32. Suza[/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD]33. Sonia [/TD] [/TR] [TR] [TD]34. Trufla [/TD] [/TR] [TR] [TD][B]35. Zika [/B] [/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
Alojzyna Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 I jeszcze jedna lista. Są to pieski, których zdjęcia znalazłam przegladając wątek,ale nie znalazłam żadnych informacji o nich i nie wiem czy znalazły domki, czy też nadal ich poszukują: [TABLE] [TR] [TD]1. Ajra [/TD] [/TR] [TR] [TD]2. Dingo [/TD] [/TR] [TR] [TD]3. Dzina [/TD] [/TR] [TR] [TD]4. Paris [/TD] [/TR] [TR] [TD]5. Syria [/TD] [/TR] [TR] [TD]6. Sznufi [/TD] [/TR] [TR] [TD]7. Tila [/TD] [/TR] [TR] [TD]8. Zoko [/TD] [/TR] [TR] [TD]9. Zuza [/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
missiaa Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 (edited) [quote name='Alojzyna']Na tej liście mam pieski, które poszukują domu. Jeśli jakiegoś nie ma, a powinien być - to proszę pisać. Pogrubioną czcionką są zaznaczone pieski, które mają galerię na fb. Proszę o przesyłani mi zdjęć i informacji o pozostałych. [TABLE] [TR] [TD]20. Lala[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Lala od nas już w nowym domu. Ale jeszcze chyba była Lalka?(Iwoniam Ty będziesz wiedzieć) nr. 24Mola i 26. Nutka też w nowych domach. Do tych które znalazły dom trzeba dopisać jeszcze Merfisia, Mikołajka.. i jest jeszcze dużo po Olkuskich psiaków wyciągniętych wcześniej, nie wiem czy też je wypisywać? A co do Kudlisi i Kudłatki to zgadza się, to były dwa różne psiaki, choć bardzo podobne :) aha jeszcze ostatnia lista: Dingo,Dzina,Syria dalej szukają domu. A do szukających domu które były wspominane tu na wątku to jeszcze Pola, Misiek Edited March 27, 2013 by missiaa Quote
barb Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Z pierwszej listy Szelka - ma cudowny dom u Malgoski Z trzeciej listy Sznufi ma super domek. Quote
Malgoska Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Szelcia się przypomina: Zdjęcia dla Alojzyny: [IMG]http://img716.imageshack.us/img716/5985/sdc11742n.jpg[/IMG] [IMG]http://img29.imageshack.us/img29/7043/dsc04193i.jpg[/IMG] [IMG]http://img341.imageshack.us/img341/7885/dsc04955eo.jpg[/IMG] [IMG]http://img4.imageshack.us/img4/3973/dsc04828ht.jpg[/IMG] [IMG]http://img819.imageshack.us/img819/5018/sdc14469.jpg[/IMG] Quote
barb Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Alojzyna prosiła aby fotki o informacje przesylać na PW bo na wątku moze przeoczyć. :lol: Quote
Alojzyna Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 nie przeoczę, bo codziennie tu zaglądam ;) dzieki, biorę ostatnie zdjęcie do galerii :) Quote
Alojzyna Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='missiaa'][quote name='Alojzyna']Na tej liście mam pieski, które poszukują domu. Jeśli jakiegoś nie ma, a powinien być - to proszę pisać. Pogrubioną czcionką są zaznaczone pieski, które mają galerię na fb. Proszę o przesyłani mi zdjęć i informacji o pozostałych. [TABLE] [TR] [TD]20. Lala [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Lala od nas już w nowym domu. Ale jeszcze chyba była Lalka?(Iwoniam Ty będziesz wiedzieć) nr. 24Mola i 26. Nutka też w nowych domach. Do tych które znalazły dom trzeba dopisać jeszcze Merfisia, Mikołajka.. i jest jeszcze dużo po Olkuskich psiaków wyciągniętych wcześniej, nie wiem czy też je wypisywać? A co do Kudlisi i Kudłatki to zgadza się, to były dwa różne psiaki, choć bardzo podobne :) aha jeszcze ostatnia lista: Dingo,Dzina,Syria dalej szukają domu. A do szukających domu które były wspominane tu na wątku to jeszcze Pola, Misiek[/QUOTE] Dzięki [B]20.LALA[/B] to ta sunia, która bardzo długo była nazywana Jedyneczką? Ona miała chyba swój oddzielny wątek. Szukałam jej w dziale W nowym domu, ale nie mogłam znaleźć... Quote
barb Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 (edited) [quote name='Alojzyna'] Dzięki [B]20.LALA[/B] to ta sunia, która bardzo długo była nazywana Jedyneczką? Ona miała chyba swój oddzielny wątek. Szukałam jej w dziale W nowym domu, ale nie mogłam znaleźć...[/QUOTE] Lala i Jedyneczka to dwie rozne sunie. To jest wątek jedyneczki [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/222216-SUNIECZKA-JEDYNECZKA-ma-DS[/URL]!!!!!!!!!! Edited March 27, 2013 by barb Quote
Panna Marple Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Uwielbiam zdjęcie Szelki w golfiku:loveu: Quote
Malgoska Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Panna Marple']Uwielbiam zdjęcie Szelki w golfiku:loveu:[/QUOTE] :):):)ja też :):):) Quote
TesiaKr Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Alojzyna']I jeszcze jedna lista. Są to pieski, których zdjęcia znalazłam przegladając wątek,ale nie znalazłam żadnych informacji o nich i nie wiem czy znalazły domki, czy też nadal ich poszukują: [TABLE] [TR] [TD]1. Ajra [/TD] [/TR] [TR] [TD]2. Dingo [/TD] [/TR] [TR] [TD]3. Dzina [/TD] [/TR] [TR] [TD]4. Paris [/TD] [/TR] [TR] [TD]5. Syria[/TD] [/TR] [TR] [TD]6. Sznufi [/TD] [/TR] [TR] [TD]7. Tila[/TD] [/TR] [TR] [TD]8. Zoko [/TD] [/TR] [TR] [TD]9. Zuza[/TD] [/TR] [/TABLE] [/QUOTE] Witaj:) Żoko to już od listopada 2012 moje osobiste maleństwo :) więc możesz go śmiało przenieść na listę "Mam domek" :) Quote
TesiaKr Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [url]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.433933970032743.1073741825.100002484318737&type=1&l=36123c8f59[/url] to moje maluchy :) Quote
anka0612 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Witam Wszystkich po dłuższej nieobecności na forum :) U nas nastąpiła spora poprawa tzn. Abiśka nie niszy już sprzętów domowych podczas naszej nieobecności w domu i na spacerkach wykazuje większy posłuch-szczególnie z powrotem do nogi. Zamieszczam dwa filmiki kręcone dziś-jeden ze spotkanka Abiśki ze swoim kolegą Nerem :) [video=youtube;KXHrfcysJVY]http://www.youtube.com/watch?v=KXHrfcysJVY&feature=youtu.be[/video] A tu Abiśka z nową zabawką, którą męczy już od ponad dwóch godzin ( do środka włożyłam plasterek kiełbasy więc ma dziewczyna motywację ;) ) [video=youtube;lhsuAhFH0rA]http://www.youtube.com/watch?v=lhsuAhFH0rA&feature=youtu.be[/video] Korzystając z okazji chciałabym też życzyć Wszystkim Dogomaniakom zdrowych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy no i oczywiście mokrego Dyngusa :) Pozdrawiam serdecznie :) 1 Quote
krakowianka.fr Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 zaczynam od konca, fajnie ze jestes, smilas mi sie (przywolalam cie) dzieki za info i filmiki!!!![quote name='anka0612']Witam Wszystkich po dłuższej nieobecności na forum :) U nas nastąpiła spora poprawa tzn. Abiśka nie niszy już sprzętów domowych podczas naszej nieobecności w domu i na spacerkach wykazuje większy posłuch-szczególnie z powrotem do nogi. Zamieszczam dwa filmiki kręcone dziś-jeden ze spotkanka Abiśki ze swoim kolegą Nerem :) [video=youtube;KXHrfcysJVY]http://www.youtube.com/watch?v=KXHrfcysJVY&feature=youtu.be[/video] A tu Abiśka z nową zabawką, którą męczy już od ponad dwóch godzin ( do środka włożyłam plasterek kiełbasy więc ma dziewczyna motywację ;) ) [video=youtube;lhsuAhFH0rA]http://www.youtube.com/watch?v=lhsuAhFH0rA&feature=youtu.be[/video] Korzystając z okazji chciałabym też życzyć Wszystkim Dogomaniakom zdrowych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy no i oczywiście mokrego Dyngusa :) Pozdrawiam serdecznie :)[/QUOTE] Quote
krakowianka.fr Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 odpowiadam przy kazdym psie (to znaczy o ktorych wiem) [quote name='Alojzyna']Kochani bardzo proszę o pomoc! pogrzebałam trochę po wątku, w wyniku czego wyszło mi tak, że: TE PSIAKI MAJĄ DOM (pogrubioną czcionkę są te, których zdjęcia są w galerii na fb "Im się poszczęściło". Bardzo proszę sprawdzić, czy dobrze zidentyfikowałam psy i podpisałam właściwym imieniem. Czy Kudłatka i Kudlisia to te same czy różne suczki? Przyznam, że wiele razy ten sam piesek wystepuje pod różnymi imionami ;) Proszę też sprawdzić, czy czasami któryś z nich nie wrócił z adopcji i nie powinien być w tej galerii. JEŻELI KTOŚ POSIADA ZDJĘCIA POZOSTAŁYCH, WYMIENIONYCH NA TEJ LISCIE PSÓW, TO BARDZO PROSZĘ I PRZESŁANI MI ICH - dziękuję :) [TABLE] [TR] [TD][B]1. Adelka[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]2. Amigo [/B][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]3. Aron [/B][/TD] [/TR] [TR] [TD]4. Azja [COLOR=#ff0000]ma dom - wysylam ci zdjecia na meil[/COLOR][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]5. Baja[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD]6. Bambi [COLOR=#FF0000]ma dom - wysylam ci zdjecia na meil[/COLOR][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]7. Bejbi[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]8. Betty[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]9. Berga [/B][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]10. Bieluch [/B][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]11. Bohun [/B][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]12. Brioszka [/B][/TD] [/TR] [TR] [TD]13. Buli [COLOR=#FF0000]ma dom - wysylam ci zdjecia na meil[/COLOR][/TD] [/TR] [TR] [TD]14. Bunia [COLOR=#FF0000]ma dom - wysylam ci zdjecia na meil[/COLOR][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]15. Czoko[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]16. Dredzik[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]17. Emi[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD]18. Falka[/TD] [/TR] [TR] [TD][B]19. Fetinka[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]20. Foka [/B][/TD] [/TR] [TR] [TD]21. Fox[/TD] [/TR] [TR] [TD][B]22. Franio[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]23. Gaja[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD]24. Gawon [COLOR=#FF0000]ma dom - wysylam ci zdjecia na meil[/COLOR][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]25. Giza[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD]26. Gonia[/TD] [/TR] [TR] [TD][B]27. Herkules[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]28. Jedyneczka [/B][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]29. Joker[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]30. Kafirek[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]31. Kora [/B][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]32. Kudlisia[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]33. Kudłatka[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]34. Leon[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]35. Liska[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]36. Loxi [/B][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]37. Maksio [/B][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]38. Malinka[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD]39. Matylda [COLOR=#FF0000]ma dom - wysylam ci zdjecia na meil[/COLOR][/TD] [/TR] [TR] [TD]40. Mirka2[/TD] [/TR] [TR] [TD]41. Mokka[/TD] [/TR] [TR] [TD]42. Muszka[/TD] [/TR] [TR] [TD]43. Mycha[/TD] [/TR] [TR] [TD]44. Nitka [COLOR=#ff0000](Harbutowicka, nie Olkuska)[/COLOR][/TD] [/TR] [TR] [TD]45. Nuka[/TD] [/TR] [TR] [TD][B]46. Oliwka[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]47. Oskar [/B][/TD] [/TR] [TR] [TD]48. Pchełka[/TD] [/TR] [TR] [TD]49. Radzia[/TD] [/TR] [TR] [TD][B]50. Sarenka[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]51. Sterka[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]52. Szczęściara [/B][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]53. Sziba[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD]54. Szelka[/TD] [/TR] [TR] [TD]55. Tazia[/TD] [/TR] [TR] [TD]56. Tila [COLOR=#FF0000]ma dom - wysylam ci zdjecia na meil[/COLOR][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]57. Timon[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD]58. Trusia[/TD] [/TR] [TR] [TD][B]59. Zoria[/B][/TD] [/TR] [/TABLE] Merfis [COLOR=#FF0000]ma dom - zob post misiaa[/COLOR] Mikolajek [COLOR=#FF0000]ma dom - zob post missiaa[/COLOR] [/QUOTE] [quote name='Alojzyna']Na tej liście mam pieski, które poszukują domu. Jeśli jakiegoś nie ma, a powinien być - to proszę pisać. Pogrubioną czcionką są zaznaczone pieski, które mają galerię na fb. Proszę o przesyłani mi zdjęć i informacji o pozostałych. [TABLE] [TR] [TD]1. Alma[/TD] [/TR] [TR] [TD]2. Amor - [COLOR=#ff0000]ich bylo kilku, juz nie wiem o kt chodzi...[/COLOR][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]3. Barbórek[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD]4. Bibiś[/TD] [/TR] [TR] [TD]5. Bono[/TD] [/TR] [TR] [TD][B]6. Borni[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD]7. Bruno [COLOR=#FF0000]- wysylam ci zdjecia na meil[/COLOR][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]8. Colia[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD]9. Czika[/TD] [/TR] [TR] [TD]10. Diego [COLOR=#FF0000]wysylam ci zdjecia na meil[/COLOR][/TD] [/TR] [TR] [TD]11. Dorka[/TD] [/TR] [TR] [TD]12. Eryś [COLOR=#FF0000]wysylam ci zdjecia na meil[/COLOR][/TD] [/TR] [TR] [TD]13. Fermiś [COLOR=#FF0000]wysylam ci zdjecia na meil[/COLOR][/TD] [/TR] [TR] [TD]14. Feta [COLOR=#FF0000]wysylam ci zdjecia na meil[/COLOR][/TD] [/TR] [TR] [TD]15. Fiord [COLOR=#FF0000]wysylam ci zdjecia na meil[/COLOR][/TD] [/TR] [TR] [TD]16. Gruszka [COLOR=#FF0000]wysylam ci zdjecia na meil[/COLOR][/TD] [/TR] [TR] [TD]17. Jożin[/TD] [/TR] [TR] [TD][B]18. Karo[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD]19. Kropisia [COLOR=#FF0000]wysylam ci zdjecia na meil[/COLOR][/TD] [/TR] [TR] [TD]20. Lala[/TD] [/TR] [TR] [TD]21. Lima[/TD] [/TR] [TR] [TD][B]22. Mama Tuni[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD]23. Maszka[/TD] [/TR] [TR] [TD]24. Mola [COLOR=#FF0000]ma dom - nie mam zdjec[/COLOR][/TD] [/TR] [TR] [TD]25. Niki[/TD] [/TR] [TR] [TD]26. Nutka [COLOR=#FF0000]ma dom - nie mam zdjec[/COLOR][/TD] [/TR] [TR] [TD]27. Oliś[/TD] [/TR] [TR] [TD]28. Raszko[/TD] [/TR] [TR] [TD]29. Reksio[/TD] [/TR] [TR] [TD]30. Runa[/TD] [/TR] [TR] [TD][B]31. Sabisia [/B][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]32. Suza[/B][/TD] [/TR] [TR] [TD]33. Sonia[/TD] [/TR] [TR] [TD]34. Trufla [COLOR=#FF0000]wysylam ci zdjecia na meil[/COLOR][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]35. Zika [/B][/TD] [/TR] [/TABLE] [/QUOTE] [quote name='Alojzyna']I jeszcze jedna lista. Są to pieski, których zdjęcia znalazłam przegladając wątek,ale nie znalazłam żadnych informacji o nich i nie wiem czy znalazły domki, czy też nadal ich poszukują: [TABLE] [TR] [TD]1. Ajra[/TD] [/TR] [TR] [TD]2. Dingo [COLOR=#FF0000]wysylam ci zdjecia na meil[/COLOR][/TD] [/TR] [TR] [TD]3. Dzina[/TD] [/TR] [TR] [TD]4. Paris [COLOR=#ff0000]Harbutowicki i ma dom[/COLOR][/TD] [/TR] [TR] [TD]5. Syria[/TD] [/TR] [TR] [TD]6. Sznufi [COLOR=#ff0000]ma dom wysylam ci zdjecia na meil[/COLOR][/TD] [/TR] [TR] [TD]7. Tila [COLOR=#FF0000]ma dom wysylam ci zdjecia na meil (juz ja masz tam wyzej)[/COLOR][/TD] [/TR] [TR] [TD]8. Zoko[/TD] [/TR] [TR] [TD]9. Zuza[/TD] [/TR] [/TABLE] [/QUOTE] [B]TYCH KTORE JA PRZESLE NIECH NIKT JUZ NIE DOSYLA[/B] reszty poszukam... Quote
Recommended Posts