Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmd']A może poszukać na forum ludzi od borderów, a jeszcze lepiej borderowego innego forum? To zawsze jakieś szanse.
[URL]http://sos-borderom.pl/[/URL]

Ja melduję, że już po telefonie z p. Anią oraz kilku sms-kach i dwóch zdjęciach Gucia na komórkę :) Gucio miał nie spać w łóżku, ale dziś wlazł i podoba mu się. Uprzedzałam o konsekwencjach ;) Śpi tez w swoim posłanku i uwaga - zamerdał :)
Pani jest bardzo zmartwiona tym, że mu smutno, ale chyba najgorsze za nim, już zaczepia łapiną o głaski, no i ten ogonek :)
Jak ja lubię takie domki :)

[IMG]http://img703.imageshack.us/img703/2933/20120527192539.jpg[/IMG]

[IMG]http://img221.imageshack.us/img221/738/20120527193726in.jpg[/IMG][/QUOTE]

musi się przyzwyczaić, ale jak bedą tak o niego dbać to na pewno się rozweseli.

Czy Iwonka jeszcze 'dwa w jednym' czy już nie?

Posted

[quote name='mmd']Co ja chciałam...
Już wiem -[COLOR=#ff0000][B] Gucio w nowym domu[/B][/COLOR] ;) Został warszawiakiem, dziś go zawieźliśmy z synem, dopiero wróciłam. Miał jechać jutro, ale wyszło, że dziś.
Dostałam już dwa esemeski, że trochę smutny, ale cały czas głaskany i pocieszany. To taki dom z moich marzeń. Mimo tego wróciłam do domu, zobaczyłam Guciowe miseczki... no i wiecie. Ale moje uczucia nieważne, ważne, że ma swoją panią tylko dla siebie, która bardzo go będzie przytulała :)[/QUOTE]
Ale super, cieszę się z tak dobrego domku Gucia:)

[quote name='iwoniam']
Nakrzyczały na Ciebie?? Rozmawiałam z nimi..
No to niech może osoby chętne do pomocy w spłacie opłat szczeniaków wpłacają pieniądze bezpośrednio paniom doktor??
[/QUOTE]
Myślę, że to nie najlepszy pomysł, prościej będzie mi zbierać pieniążki, potwierdzać na wątku i w końcu po spłacie załączyć rachunek za leczenie szczeniaków

Posted

[quote name='mmd']Co ja chciałam...
Już wiem -[COLOR=#ff0000][B] Gucio w nowym domu[/B][/COLOR] ;) Został warszawiakiem, dziś go zawieźliśmy z synem, dopiero wróciłam. Miał jechać jutro, ale wyszło, że dziś.
Dostałam już dwa esemeski, że trochę smutny, ale cały czas głaskany i pocieszany. To taki dom z moich marzeń. Mimo tego wróciłam do domu, zobaczyłam Guciowe miseczki... no i wiecie. Ale moje uczucia nieważne, ważne, że ma swoją panią tylko dla siebie, która bardzo go będzie przytulała :)[/QUOTE]

Guciosław ma domek! ale fajnie!!!

[quote name='mmd']Może namówię panią na zarejestrowanie się, a jak nie to na pewno foty i wieści będą mailowe i smsowe. Oby tylko się szybko zaaklizatyzował, bo pani serce się kraje, że on smutny i patrzy na drzwi. Ale myślę, że będzie dobrze, bo już po spacerze wiedział gdzie wracać, a przez 1,5 godziny tam cały czas siedział z nową panią a część czasu leżał wywalony kołami do góry i nadstawiał brzuchala do głaskania.
[/QUOTE]

[quote name='mmd']A

Ja melduję, że już po telefonie z p. Anią oraz kilku sms-kach i dwóch zdjęciach Gucia na komórkę :) Gucio miał nie spać w łóżku, ale dziś wlazł i podoba mu się. Uprzedzałam o konsekwencjach ;) Śpi tez w swoim posłanku i uwaga - zamerdał :)
Pani jest bardzo zmartwiona tym, że mu smutno, ale chyba najgorsze za nim, już zaczepia łapiną o głaski, no i ten ogonek :)
Jak ja lubię takie domki :)
[/QUOTE]

trzeba uwazac na te lozeczka bo jak nie to sie maly przyzwyczai to po tem bedzie trudno go oduczyc...
ale domek chyba fajny ma, bo na szczesliwego wyglada :)
alez sie ciesze!!!

Posted

Ostatni raz rozmawiałam z Iw chyba rano i jeszcze była dwa w jednym. Czeka na moje urodziny, żeby robić wspólne imprezki :diabloti:

A Gucio (Amik) ma już dobry humor i ogonek jest w ruchu :) Pani Ania może do nas zawita, a na pewno poczyta :)

Posted

[quote name='wojtuś']Ale super, cieszę się z tak dobrego domku Gucia:)

Myślę, że to nie najlepszy pomysł, prościej będzie mi zbierać pieniążki, potwierdzać na wątku i w końcu po spłacie załączyć rachunek za leczenie szczeniaków[/QUOTE]

najpierw pare pytan:
- czy rodzinka ma osobny watek?
- kto oplaca hotelik? i za ile ustalono?

co do splaty dlugu, myslales moze o zrobieniu bazarku? suma juz dosc spora a to pewnie nie koniec bo z tego co sie doczytalam, to psiaki nie sa jeszcze odrobaczone, prawda? beda kolejne koszta...

smutno troche ze jeden z malych nie przezyl, one wszystkie sa (byly) strasznie ladniutkie. jakies zdjecia mamy juz sa moze?

Posted (edited)

To zanim nowy dogomaniak pojawi się na świecie Iw może zdoła te Erysiowe foty powrzucać ;) Bo teraz już nie niańczę Gucia i jestem społecznie nieużyteczna, ogłoszenia bym porobiła :)

Gucio ma katar - chyba klima w samochodzie go załatwiła. Ma ktoś pomysł, co z tym robić? Dostał rutinoscorbin na razie. Help!

Edited by mmd
Posted

[quote name='mmd']

A Gucio (Amik) ma już dobry humor i ogonek jest w ruchu :) Pani Ania może do nas zawita, a na pewno poczyta :)[/QUOTE]
Guciu, nawet nie wiesz jak bardzo sie ucieszylam kiedy zobaczylam wczoraj twoje zdjecia z domu u pani Ani:) Powodzenia chlopaku i pozdrowienia dla twojej Pani:)

Posted

[quote name='ajw']dziękuję za rady, będę szukać na forum dla borderów.

burawska - jak tylko uda mi się zrobić zdjęcia to się odezwę[/QUOTE]
[B]bellatrix[/B] jest na dogo specjalistką od borderow ale pewnie potrzebuje fot zeby psiaka powstawiać na odpowiednie wątki/ fora.

Posted

[quote name='Ellig']Guciu, nawet nie wiesz jak bardzo sie ucieszylam kiedy zobaczylam wczoraj twoje zdjecia z domu u pani Ani:) Powodzenia chlopaku i pozdrowienia dla twojej Pani:)[/QUOTE]
Ja niestety od dwoch dni jestem bez netu i dziś taka niespodzianka. :multi:

Posted

Gucio-Amik mówi dzień dobry :)

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/269/20120528082909.jpg/][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/7317/20120528082909.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Miałam kolejny fajny telefon w sprawie Amika dawniej Gucia ;)
Podesłałam ten wątek, bo Seja też szorściak no i po rozmowie z Nutusią jej Gapulindę :) Zobaczymy.
I tak znalezienie jednego domu może pociągnąć za sobą więcej dobrego :)

Iwonia nie odbiera tel. odpisała tylko "szpital", nie wiem, czy badania, czy może coś z tego jajka z niespodzianką się wykluje wreszcie :evil_lol:

Posted

[quote name='barb'][B]bellatrix[/B] jest na dogo specjalistką od borderow ale pewnie potrzebuje fot zeby psiaka powstawiać na odpowiednie wątki/ fora.[/QUOTE] dzięki za info:)

Posted

[quote name='barb'][B]bellatrix[/B] jest na dogo specjalistką od borderow ale pewnie potrzebuje fot zeby psiaka powstawiać na odpowiednie wątki/ fora.[/QUOTE]
Żadną tam specjalistką, ja tylko zdjęcia i teksty wstawiam, czasem internet przekopuję, ale bordera nie mam i póki co się nie zanosi, więc do specjalistki mi daleko.
Ale prawda, że żeby robić jakiekolwiek ogłoszenia, trzeba mieć zdjęcia, koniecznie i bezwzględnie, bo bez nich żaden pies domu nie znajdzie.

Posted

[quote name='mmd']Miałam kolejny fajny telefon w sprawie Amika dawniej Gucia ;)
Podesłałam ten wątek, bo Seja też szorściak no i po rozmowie z Nutusią jej Gapulindę :) Zobaczymy.
I tak znalezienie jednego domu może pociągnąć za sobą więcej dobrego :)

Iwonia nie odbiera tel. odpisała tylko "szpital", nie wiem, czy badania, czy może coś z tego jajka z niespodzianką się wykluje wreszcie :evil_lol:[/QUOTE]

ale byloby fajnie jakby jakis inny szorstki poszedl do nowego domku zamiast Gucia :) byloby wrecz wspaniale, sciskam kciuki i ucze sie jak sie to robi z palcami u nog ;)

ac co do jajka, nie jest wyklute, na razie nic. tu tez trzymamy kciuki tylko tak na spokojnie :)