Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam z Anią i mam świeże wiadomości o Poleńce :)
Uszko już zdrowe, a brzuszek dopomina się o kolejny worek karmy.
Tym razem karmę zakupi Ania, a ja przeleję pieniążki, bo ostatnio tez tak zrobiłyśmy i Polci smakowała tamta karma ( zapomniałam nazwy :oops:).

Posted

U Ani raj na Ziemi, więc tak bardzo się Poli nie dziwę... nie wiem tylko co na to Ania ;)
Czasem tak jest, że pies jak człowiek ma pecha.. mój podopieczny, pospadkowy jamnik (wydawałoby się rasa z dużym gronem miłośników) też czeka na nowego właściciela od miesięcy -i nic! (oprócz pseudo -oczywiście.. na szczęście pies kastrat, więc szybko kończą rozmowę)

Posted

[quote name='kaja8888']Ewcia zrobiłam dzisiaj przelew na Polę[/QUOTE]

Dotarł. Dziękuję :)
Nie wiem czy pisałam, ale od pani Ani też dotarł.
Pouzupełniam na 1 stronie.

Posted

Nie wiem, Szafranku, o co chodzi, że nasi podopieczni nie mają szczęścia. Co im brakuje? Pola bardzo zmieniła się u Ani. Jest otwarta i pewniejsza niż na początku. Już wie, że nic złego jej nie grozi.
Z jednej strony cieszę się, ze Pola jest u Ani, ale z drugiej chciałabym żeby miała kanapę i ludzkie ręce wyłącznie dla siebie.

Mam prośbę do wszystkich zaglądających do Polci. Otóż wczoraj strasznemu poparzeniu uległ syn mojego szkolnego kolegi. Jest to młody ( kilka miesięcy temu obchodził 1 rocznicę ślubu) człowiek. Zawsze uczynny, kochający zwierzęta ( ma 2 koty i psa), pomagający w każdej sytuacji.
Grześ leży w szpitalu na Szaserów w Warszawie. Lekarze wczoraj określili Jego stan jako krytyczny. Dzisiaj pokazało się maleńkie światełko w tunelu, bo wygląda, że nerki podjęły pracę.
Najbliższe doby będą decydujące.
Proszę wszystkich o ciepłe myśli, modlitwę i przesyłanie dobrej energii, aby nie przestał walczyć.
Dziękuję.

Posted

o rety :( ale nieszczęście....

4 tyg temu w wypadku zginął mąż mojej znajomej ... jej brat 19 letni chłopak dopiero co odebrał prawko i był kierowcą - jechali we dwójkę - wyjechał ciągnik i bum....szwagier kierowcy zginął na miejscu - a ta moja znajoma 2 tyg przed tym wypadkiem urodziła 2 dziecko....tragedia :(

Posted

[quote name='EVA2406']Straszne dramaty ludzkie...........:([/QUOTE]

nie znamy dnia ani godziny...

ja wierzę że gdzieś ten domek Poli jest - tylko jak go odszukać?