Lidan Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Zaglądam i życzę wszystkim miłego dnia :-) Quote
EVA2406 Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 Rozmawiałam z Anią i mam świeże wiadomości o Poleńce :) Uszko już zdrowe, a brzuszek dopomina się o kolejny worek karmy. Tym razem karmę zakupi Ania, a ja przeleję pieniążki, bo ostatnio tez tak zrobiłyśmy i Polci smakowała tamta karma ( zapomniałam nazwy :oops:). Quote
Lidan Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Dobrze, że z uszkami już w porządku :-) Problemy uszne, niestety, często wracają :hmmmm: Zdrówka Poleńko!!!! Quote
EVA2406 Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 Ustaliłyśmy, że jak tym razem problemy z uszami powrócą, to skonsultujemy z innym wetem, ale miejmy nadzieję, że już nie powrócą. Quote
zoja. Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Trzymam kciuki za pozytywnie-nieodwracalny wynik kuracji usznej :) Quote
EVA2406 Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 Dzięki Jolcia :). Oby uszki były zdrowe i dobry domek się znalazł. Quote
zoja. Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 a co tu taka cisza zaległa? Pola, wyprowadzialś się czy jak?..:roll: Quote
EVA2406 Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 Wszyscy czekają w napięciu na domek, a domku.......nie ma. Pola chyba zostanie już u Ani na zawsze ;) Quote
zoja. Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 U Ani raj na Ziemi, więc tak bardzo się Poli nie dziwę... nie wiem tylko co na to Ania ;) Czasem tak jest, że pies jak człowiek ma pecha.. mój podopieczny, pospadkowy jamnik (wydawałoby się rasa z dużym gronem miłośników) też czeka na nowego właściciela od miesięcy -i nic! (oprócz pseudo -oczywiście.. na szczęście pies kastrat, więc szybko kończą rozmowę) Quote
kaja8888 Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Ewcia zrobiłam dzisiaj przelew na Polę Quote
EVA2406 Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 [quote name='kaja8888']Ewcia zrobiłam dzisiaj przelew na Polę[/QUOTE] Dotarł. Dziękuję :) Nie wiem czy pisałam, ale od pani Ani też dotarł. Pouzupełniam na 1 stronie. Quote
zoja. Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Dzień Dobry (czy taki ze słońcem, dobrym natrojem i temu podobnymi :) ) Quote
zoja. Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Witajcie :) Jakieś newsy od królowej Poli? Quote
szafranekm Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Jestem i ja.Także ciągle myślę, że Szafranek tkj. Polcia zostanie na zawsze u Ulki w DT, jest już 2 lata i pomimo ogłoszeń domku stałego nie ma. Quote
EVA2406 Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Nie wiem, Szafranku, o co chodzi, że nasi podopieczni nie mają szczęścia. Co im brakuje? Pola bardzo zmieniła się u Ani. Jest otwarta i pewniejsza niż na początku. Już wie, że nic złego jej nie grozi. Z jednej strony cieszę się, ze Pola jest u Ani, ale z drugiej chciałabym żeby miała kanapę i ludzkie ręce wyłącznie dla siebie. Mam prośbę do wszystkich zaglądających do Polci. Otóż wczoraj strasznemu poparzeniu uległ syn mojego szkolnego kolegi. Jest to młody ( kilka miesięcy temu obchodził 1 rocznicę ślubu) człowiek. Zawsze uczynny, kochający zwierzęta ( ma 2 koty i psa), pomagający w każdej sytuacji. Grześ leży w szpitalu na Szaserów w Warszawie. Lekarze wczoraj określili Jego stan jako krytyczny. Dzisiaj pokazało się maleńkie światełko w tunelu, bo wygląda, że nerki podjęły pracę. Najbliższe doby będą decydujące. Proszę wszystkich o ciepłe myśli, modlitwę i przesyłanie dobrej energii, aby nie przestał walczyć. Dziękuję. Quote
Kejciu Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 o rety :( ale nieszczęście.... 4 tyg temu w wypadku zginął mąż mojej znajomej ... jej brat 19 letni chłopak dopiero co odebrał prawko i był kierowcą - jechali we dwójkę - wyjechał ciągnik i bum....szwagier kierowcy zginął na miejscu - a ta moja znajoma 2 tyg przed tym wypadkiem urodziła 2 dziecko....tragedia :( Quote
EVA2406 Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Straszne dramaty ludzkie...........:( Quote
Kejciu Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='EVA2406']Straszne dramaty ludzkie...........:([/QUOTE] nie znamy dnia ani godziny... ja wierzę że gdzieś ten domek Poli jest - tylko jak go odszukać? Quote
Recommended Posts