Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:( a to zołza,
pamiętam jak jedna moja sunia, z wiekiem przestawała tolerować inne zwierzaki, widać było, że ją drażnią coraz bardziej.
Chciała mieć święty spokój.
Może u Polci się dzieje to samo?

Posted

[quote name='EVA2406']Dziabnęła w pyszczek ( do krwi) 3 miesięcznego szczeniaczka, który chciał ją powąchać :-([/QUOTE]
Kurcze...Pola chyba należy Ci się porządny kuksaniec za te pogryzienia. Za chwile będziemy się składać na osobny kojec dla tego potwora...albo na kaganiec :eviltong: Och, żeby ktoś wreszcie zechciał tego gryzonia z charakterem...:kciuki:
[quote name='terra']:( a to zołza,
pamiętam jak jedna moja sunia, z wiekiem przestawała tolerować inne zwierzaki, widać było, że ją drażnią coraz bardziej.
Chciała mieć święty spokój.
Może u Polci się dzieje to samo?[/QUOTE]
Moja starsza suka nie znosi szczeniaków. Psa z sąsiedztwa -dopóki nie skończył dwóch lat - przeganiała i atakowała na każdym spacerze, a teraz zakochała się w nim :diabloti:

Posted

Polka od zawsze nie lubiła konkurencji. Jedynie koty jej nie przeszkadzają. Może w domu był kot, a my o tym nic nie wiemy.....
Wiemy, że Pola musi znaleźć dom na wyłączność, tylko gdzie on jest........dlaczego Polci jeszcze nie znalazł.....?

Posted

Ewcia jutro z samego rana zrobię przelew za lipiec, bo z tego upału ogarnęła mnie kompletna niemoc i nawet nie chce mi się wstać po telefon, żeby odczytać kod do przelewu :oops:

Posted

Ewa dzisiaj koniec bazarku, jak rozwiążemy sprawę przelewów - skąd będzie wiadomo kto wpłacił i komu wysyłać, jak Ty będziesz na urlopie. Chyba że będziesz miała dostęp do netu to wtedy nie ma żadnego problemu. Ja już zakupiłam koperty i jestem zwarta i gotowa do wysyłek :)

Posted

[quote name='szafranekm']Odwiedzam Polę, widzę, że tak jak Szafranek nadal nie ma domku:shake:, kochana sunia.;)[/QUOTE]

Ano, tak samo jakoś trudno im obydwojgu idzie :(

Elu, mam nadzieję, że będę miała dostęp do netu.
Odezwę się jak będę wiedziała dokładnie.