Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaraza lecę na bazarek.

Karusia, a wstawiłaś te małe ciuszki i ten nasz bazarek tu:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244810-REKLAMY-Bazark%C3%B3w-LIPIEC-2013?p=21104687#post21104687[/url]

Posted

Potwierdzam, że na konto Poleńki wpłynęło zadeklarowane 50 zł od Pani Ani :)
Pani Aniu :loveu:, bardzo dziękujemy, że pomaga Pani Poleńce w drodze po własny domek.
Wpisuję tę deklarację na 1 stronie.

Posted

[quote name='EVA2406']Zaraza lecę na bazarek.

Karusia, a wstawiłaś te małe ciuszki i ten nasz bazarek tu:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244810-REKLAMY-Bazarków-LIPIEC-2013?p=21104687#post21104687[/URL][/QUOTE]

Jeszcze nie.

A ciuszków niestety nie mogę. Nie wolno reklamować nawet bazarków z miau a co dopiero prywatnych wątków.

Posted

Nie podejrzewam, żeby Ania dała jej to robić :evil_lol:

Jak Ania nie będzie miała innych planów, to chciałabym w tym tygodniu pojechać w odwiedziny ;)

Posted

[quote name='EVA2406']Nie podejrzewam, żeby Ania dała jej to robić :evil_lol:

Jak Ania nie będzie miała innych planów, to chciałabym w tym tygodniu pojechać w odwiedziny ;)[/QUOTE]

Wytul Poleczkę ode mnie... nie piszę, ale zaglądam ile się da i trzymam za malutką!

Posted

[quote name='EVA2406']Nie podejrzewam, żeby Ania dała jej to robić

Jak Ania nie będzie miała innych planów, to chciałabym w tym tygodniu pojechać w odwiedziny [/QUOTE]

Oj, Ewciu! W tym tygodniu to nie za bałdzo.... :shake:
Jutro jadę z Kają do Mińska na zastrzyki i kontrolę, jeszcze nie wiem o której.
W czwartek jadę do Warszawy do Taty na cmentarz, sprzątnąć troszkę. Miałam to zrobić w zeszłym tygodniu, ale wynikła sprawa z tą ciąża Kai i w końcu nie byłam na cmentarzu tylko na USG z Kajuchą.
W piątek wstępnie zaplanowana sterylka Trini, bo się meczymy z tymi jej ciągłymi rujkami. A jeszcze w między czasie muszę wykąpać Biszkopta w Pupilkowo24 (nie zmieszczę się razem z nim do kabiny prysznicowej :evil_lol: ) i zdjąć Guciowi szwy po kastracji.
Chyba, że w niedzielę dasz radę podjechać ;)

A jeśli chodzi o rządzenie się Polki to normalnie zła jestem na nią jak osa!
Ugryzła dzisiaj Biszkopta w buzię! Normalnie widziałam jak mu ciągnie fafla do siebie a ta biedna psina się wyrywała z paszczy. Nie leciała mu krew ani nic takiego, ale zobaczę jutro pojutrze czy nie zrobi się ropień podskórny. Podszedł, żeby ją powąchać! Jest bardzo łagodnym i delikatnym psem a Polka go ciaaach i facet załatwiony!

:shake::shake::shake:

Posted

Biedny Biszkopcik :glaszcze:
Wstydź się Pola! Wredota niereformowalna! :angryy: Szkoda, że Biszkopt Ci nie oddał. Dopiero piknie byś wyglądała :eviltong:

Posted

[quote name='kaja8888']Pola kiedyś była na wyłączność - miała tylko swojego ukochanego Pana, a teraz taka konkurencja, może stąd to zachowanie Poli - musimy jej wybaczyć :)[/QUOTE]

Też tak myślę, ale to nie dowód, ze musi od razu dziabać. Wredota jedna :angryy:.

Trudno, myślałam, że mi się uda w czwartek. No dobra i tak weszła mi jeszcze wizyta PA dla szczeniaczka w Kobyłce.
To może na początku przyszłego tygodnia, bo pod koniec jadę na urlopik :)

Posted

[quote name='EVA2406']Też tak myślę, ale to nie dowód, ze musi od razu dziabać. Wredota jedna .

Trudno, myślałam, że mi się uda w czwartek. No dobra i tak weszła mi jeszcze wizyta PA dla szczeniaczka w Kobyłce.
To może na początku przyszłego tygodnia, bo pod koniec jadę na urlopik [/QUOTE]

Ewcia!
Ja naprawdę nie znam dnia ani godziny! :shake:
Znowu mi się wszystko pomieszało i jutro jestem w domu. Jak chcesz to wpadaj! :p
Zapomniałam, że mój mąż ma imieniny i nie wypadało mi w ten dzień jechać na cmentarz i go zostawiać samego, zwłaszcza, że wziął sobie chłopina specjalnie wolne.
Więc cmentarz w piątek a sterylka kotki w poniedziałek. A reszta w tzw międzyczasie.
Chyba, że znowu coś poprzestawiam, o czymś zapomnę albo coś mi wpadnie (w sensie do hotelu).

Posted

To wszystkim Krzysiom życzę dużo zdrowia i wszystkiego najlepszego.

Nie mogłam dzisiaj wpaść, bo też już pozmieniałam plany. Po pracy pojechałam do koleżanki ( jutrzejszej solenizantki) z życzeniami, a potem robiłam wizytę PA w Kobyłce.
Może uda się we wtorek, chyba, ze upały mnie zmogą, bo zapowiadają jakieś afrykańskie temperatury.

Posted

Tylko szkoda, że ja na urlop idę dopiero od 2 sierpnia, a nie od tego nadchodzącego tygodnia.

Z bazarku dla Łasuchów Poleńka ma 59 zł. niby nie dużo, ale to też pieniądz.
Z ciuchowych bazarków będzie więcej, ale czekam jeszcze na wpłatę, więc rozliczę później.

Posted

Uff... ciepło...

Szkoda, że nie mogę razem z moimi kudłatymi psiskami przeprowadzić się w chłodniejsze rejony...
Tymczasem ...zapraszam na lody ;-)

[URL="http://www.picturesanimations.com/ice/0/27.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/i/ice/27.gif[/IMG][/URL]