EVA2406 Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 Zaraza lecę na bazarek. Karusia, a wstawiłaś te małe ciuszki i ten nasz bazarek tu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244810-REKLAMY-Bazark%C3%B3w-LIPIEC-2013?p=21104687#post21104687[/url] Quote
EVA2406 Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 Potwierdzam, że na konto Poleńki wpłynęło zadeklarowane 50 zł od Pani Ani :) Pani Aniu :loveu:, bardzo dziękujemy, że pomaga Pani Poleńce w drodze po własny domek. Wpisuję tę deklarację na 1 stronie. Quote
Kara. Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='EVA2406']Zaraza lecę na bazarek. Karusia, a wstawiłaś te małe ciuszki i ten nasz bazarek tu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244810-REKLAMY-Bazarków-LIPIEC-2013?p=21104687#post21104687[/URL][/QUOTE] Jeszcze nie. A ciuszków niestety nie mogę. Nie wolno reklamować nawet bazarków z miau a co dopiero prywatnych wątków. Quote
Lidan Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Zapewne szarogęsi sie u DIF i rządzi całym stadem :p Quote
EVA2406 Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 Nie podejrzewam, żeby Ania dała jej to robić :evil_lol: Jak Ania nie będzie miała innych planów, to chciałabym w tym tygodniu pojechać w odwiedziny ;) Quote
zuzlikowa Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='EVA2406']Nie podejrzewam, żeby Ania dała jej to robić :evil_lol: Jak Ania nie będzie miała innych planów, to chciałabym w tym tygodniu pojechać w odwiedziny ;)[/QUOTE] Wytul Poleczkę ode mnie... nie piszę, ale zaglądam ile się da i trzymam za malutką! Quote
Hotel KADIF Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='EVA2406']Nie podejrzewam, żeby Ania dała jej to robić Jak Ania nie będzie miała innych planów, to chciałabym w tym tygodniu pojechać w odwiedziny [/QUOTE] Oj, Ewciu! W tym tygodniu to nie za bałdzo.... :shake: Jutro jadę z Kają do Mińska na zastrzyki i kontrolę, jeszcze nie wiem o której. W czwartek jadę do Warszawy do Taty na cmentarz, sprzątnąć troszkę. Miałam to zrobić w zeszłym tygodniu, ale wynikła sprawa z tą ciąża Kai i w końcu nie byłam na cmentarzu tylko na USG z Kajuchą. W piątek wstępnie zaplanowana sterylka Trini, bo się meczymy z tymi jej ciągłymi rujkami. A jeszcze w między czasie muszę wykąpać Biszkopta w Pupilkowo24 (nie zmieszczę się razem z nim do kabiny prysznicowej :evil_lol: ) i zdjąć Guciowi szwy po kastracji. Chyba, że w niedzielę dasz radę podjechać ;) A jeśli chodzi o rządzenie się Polki to normalnie zła jestem na nią jak osa! Ugryzła dzisiaj Biszkopta w buzię! Normalnie widziałam jak mu ciągnie fafla do siebie a ta biedna psina się wyrywała z paszczy. Nie leciała mu krew ani nic takiego, ale zobaczę jutro pojutrze czy nie zrobi się ropień podskórny. Podszedł, żeby ją powąchać! Jest bardzo łagodnym i delikatnym psem a Polka go ciaaach i facet załatwiony! :shake::shake::shake: Quote
Lidan Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Biedny Biszkopcik :glaszcze: Wstydź się Pola! Wredota niereformowalna! :angryy: Szkoda, że Biszkopt Ci nie oddał. Dopiero piknie byś wyglądała :eviltong: Quote
terra Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Oj, Polciu, coś ty taka charakterna? Jak ci ktoś odda to się będziesz miała z pyszna. Biedny Biszkopcik. Quote
kaja8888 Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Pola kiedyś była na wyłączność - miała tylko swojego ukochanego Pana, a teraz taka konkurencja, może stąd to zachowanie Poli - musimy jej wybaczyć :) Quote
EVA2406 Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 [quote name='kaja8888']Pola kiedyś była na wyłączność - miała tylko swojego ukochanego Pana, a teraz taka konkurencja, może stąd to zachowanie Poli - musimy jej wybaczyć :)[/QUOTE] Też tak myślę, ale to nie dowód, ze musi od razu dziabać. Wredota jedna :angryy:. Trudno, myślałam, że mi się uda w czwartek. No dobra i tak weszła mi jeszcze wizyta PA dla szczeniaczka w Kobyłce. To może na początku przyszłego tygodnia, bo pod koniec jadę na urlopik :) Quote
Hotel KADIF Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='EVA2406']Też tak myślę, ale to nie dowód, ze musi od razu dziabać. Wredota jedna . Trudno, myślałam, że mi się uda w czwartek. No dobra i tak weszła mi jeszcze wizyta PA dla szczeniaczka w Kobyłce. To może na początku przyszłego tygodnia, bo pod koniec jadę na urlopik [/QUOTE] Ewcia! Ja naprawdę nie znam dnia ani godziny! :shake: Znowu mi się wszystko pomieszało i jutro jestem w domu. Jak chcesz to wpadaj! :p Zapomniałam, że mój mąż ma imieniny i nie wypadało mi w ten dzień jechać na cmentarz i go zostawiać samego, zwłaszcza, że wziął sobie chłopina specjalnie wolne. Więc cmentarz w piątek a sterylka kotki w poniedziałek. A reszta w tzw międzyczasie. Chyba, że znowu coś poprzestawiam, o czymś zapomnę albo coś mi wpadnie (w sensie do hotelu). Quote
EVA2406 Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 To wszystkim Krzysiom życzę dużo zdrowia i wszystkiego najlepszego. Nie mogłam dzisiaj wpaść, bo też już pozmieniałam plany. Po pracy pojechałam do koleżanki ( jutrzejszej solenizantki) z życzeniami, a potem robiłam wizytę PA w Kobyłce. Może uda się we wtorek, chyba, ze upały mnie zmogą, bo zapowiadają jakieś afrykańskie temperatury. Quote
kaja8888 Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 rzeczywiście mają być upały, ale jak lato to lato ;) Quote
EVA2406 Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 Tylko szkoda, że ja na urlop idę dopiero od 2 sierpnia, a nie od tego nadchodzącego tygodnia. Z bazarku dla Łasuchów Poleńka ma 59 zł. niby nie dużo, ale to też pieniądz. Z ciuchowych bazarków będzie więcej, ale czekam jeszcze na wpłatę, więc rozliczę później. Quote
terra Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Zaglądam do Polci, rzeczywiście upały zapowiadają, znowu biedne sercowe psiątka będą się męczyć. Quote
kaja8888 Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 życzę miłego weekendu - wracam w niedzielę wieczorkiem :) Quote
Lidan Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Uff... ciepło... Szkoda, że nie mogę razem z moimi kudłatymi psiskami przeprowadzić się w chłodniejsze rejony... Tymczasem ...zapraszam na lody ;-) [URL="http://www.picturesanimations.com/ice/0/27.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/i/ice/27.gif[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts