kaja8888 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 (edited) A ja znam kogoś kto robi pyszności w Borach Tucholskich :) Edited December 19, 2012 by kaja8888 Quote
Kara. Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='EVA2406']A tak jaśniej......dla matołów informatycznych...:evil_lol: To taki program do pisania dokumentów. Coś jak Word tylko darmowy. Otwieram sobie zwykły dokument tekstowy i normalnie piszę tak jak w postach. Nie wiem jak w innych, ale w imageshacku są już gotowe linki na forum z tym całym "img img". Wklejam link a potem po przekopiowaniu do posta same robią się z tego zdjęcia. Kopiuje się na forum normalnie: zaznacz-kopiuj-wklej. Dodatkowo dzielę sobie od razu na posty, żeby ilość zdjęć się zgadzała. Word też może być, bo to to samo, ale przy pierwszym bazarku żeśmy się pogniewali, bo mi ciągle sam coś zmieniał i zmieniłam na lepszy model. OO można ściągnąć tu. http://www.dobreprogramy.pl/OpenOffice.org,Program,Windows,12495.html Quote
Lidan Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Mądre to :-) Muszę spróbować następnym razem z tego skorzystać. Quote
kaja8888 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Kara dla mnie to kompletnie czarna magia :oops: ja nawet nie potrafię dokleić banerka z Yoko Quote
Kara. Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 (edited) [quote name='kaja8888']Kara dla mnie to kompletnie czarna magia :oops: ja nawet nie potrafię dokleić banerka z Yoko Wchodzisz w ustawienia (u góry) i klikasz na "edytuj sygnaturę" Wklejasz zielony kod z tego postu: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=148696&start=360#p9470264 I masz:lol: Eeee... Jakoś się tak informatycznie u Poli zrobiło:crazyeye: Edited December 19, 2012 by Kara. Quote
EVA2406 Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Karusia, dziękuję za wyjaśnienia. Spróbuję skorzystać przy następnym bazarku. Choć ja sobie wymyśliłam inną metodę, żeby mi się nikt nie wcinał. Liczę sobie najpierw ile mi potrzeba postów i rezerwuję, a dopiero potem wklejam zdjęcia ( też korzystam z imageshacka) i robię opisy. Zawiadamiam, że na konto Poli wpłynęło 500 zł od bianki0 :loveu: DOROTKO :loveu:, bardzo dziękujemy za super GWIAZDKĘ dla Poleńki :multi::multi::multi: Quote
bianka0 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Nie ma za co EVA. Łatwo dzielić jak ma się czym, trudniej dać jak się niczego nie ma. Dla Poli najlepszą gwiazdką byłby domek, ale tego jej nie mogę podarować :shake: Quote
EVA2406 Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Wiem Dorotko, ale Ty masz dzięki swojej ciężkiej pracy. Przetwory z nieba nie spadły. Ja wiem, że Poli najbardziej przydałby się domek, ale jak nie ma domku, to pieniądze są konieczne, aby Pola była bezpieczna. Aby było na hotelik i na jakieś nieprzewidziane wydatki ( oby nie). Quote
bianka0 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 EVA czy mogę prosić o potwierdzenie przelewu na wątku bazarkowym, takie są przepisy. Quote
EVA2406 Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='bianka0']EVA czy mogę prosić o potwierdzenie przelewu na wątku bazarkowym, takie są przepisy.[/QUOTE] Już potwierdzone. Przepraszam, zapomniałam w ferworze przedświątecznych przygotowań :) Quote
kaja8888 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 może Nowy Rok będzie dla Poli lepszy w kwestii domku, nie mówię żeby jej było źle u DIF :p ale przecież nie może tam być stale Quote
EVA2406 Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 Raczej nie powinna. Po nowym Roku trzeba może nowe ogłoszenia z nowym tekstem zrobić. Kogoś mądrego do napisania kilku zdań poszukujemy :) Quote
EVA2406 Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 Przed Świętami niczego się nie dowiemy, bo Ania ma pewnie bardzo dużo roboty i nie ma czasu już nic pisać. Quote
kaja8888 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 wobec tego bedziemy czekać cierpliwie na wieści o Poli, jutro będę przejeżdżać przez Lublin i mam spotkanie z osobą która zajmuje się dogoterapią w Fundacji, więc wezmę ze sobą kilka ogłoszeń, a kilka wezmę do Chełma, może w tamtych rejonach los się usmiechnie do Poli :) Quote
kaja8888 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Ponieważ jutro wyruszam w trasę, więc już dzisiaj życzę zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia :) Quote
EVA2406 Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 Szczęśliwych, zdrowych, spokojnych, rodzinnych Świąt życzę wszystkim Przyjaciołom Poli :) Elu, uważaj jutro za kierownicą, bo szykują się kiepskie warunki drogowe. Może jakiś domek dla Poleńki się znajdzie. Quote
Lidan Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Ja również życzę wszystkim spokojnych świąt! Quote
Kara. Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Wiary co góry przenosi, Nadziei, która nigdy nie gaśnie, Miłości w dużej ilości - od Bożej Dzieciny Quote
EVA2406 Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Dziękujemy za życzenia :) Oby wszystkie się spełniły..............byłby raj na ziemi :) Quote
EVA2406 Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Ciekawe jak upływa świąteczny czas u Polci? Quote
kaja8888 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 jak Poleńka po Świetach? ktoś cos wie? :) Quote
Hotel KADIF Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 (edited) kaja8888 napisał(a):jak Poleńka po Świetach? ktoś cos wie? Ja wiem!! :megagrin: Mam tylko cztery zdjęcia, bo generalnie Poli nie fotografuję. Ma już tyle zdjęć przecież porobionych. Na dwóch ostatnich zdjątkach Pola bawi się zabawkami. Są one teraz dla niej pdstawą bytu. ;) Jak tylko podchodzę do koszyka w którym są psie zabawki od razu zaczyna się ruch w "interesie" a Pola jest pierwsza w kolejce. Nie za bardzo lubi jak jakiś pies wtrąca jej się w zabawę i wtedy warczy odstraszająco. Je ładnie, kupy w porządku, uszy już są zdrowe i nic się nie dzieje. Nadal kocha mojego męża i jest o niego zazdrosna. Jak mąż głaszcze po głowie i przytula naszą Kingę Polka się wścieka i głośno krzyczy, żeby ja zostawił, nie głaskał a zajął się nią, Polką. Niestety jest groooba. Teraz psiaki prawie nie wychodzą z domu, bo było zimno a teraz jest brzydko i w związku z tym mają mniej ruchu. Znowu mi utyją wszystkie i na wiosnę trzeba będzie je odchudzać! :roll: :p:p:p Edited December 27, 2012 by DIF Quote
Lidan Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Sielsko, anielsko, świątecznie u Polci :-) Quote
EVA2406 Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Aniu, dziękujemy za świeże wiadomości Poleńce :) I to dobre wiadomości :) Napisała dzisiaj dziewczyna u której zakupię pakiet ogłoszeń. Po Nowym Roku będą gotowe. Może ktoś wybierze najładniejsze zdjęcia Poli, 3-4 szt. Będą do ogłoszeń i do banerka :) Quote
Recommended Posts