Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DIF-ciu Polcia ma u Ciebie jak raju :)
Ewcia mnie podoba się zdjecie Poli takie w zielonych trawach i z kotkiem w klatce :) ale może ktoś ma lepsze oko trzeba takie wybrać, żeby złapały za serducho :)

Posted

kaja8888 napisał(a):
DIF-ciu Polcia ma u Ciebie jak raju :)
Ewcia mnie podoba się zdjecie Poli takie w zielonych trawach i z kotkiem w klatce :) ale może ktoś ma lepsze oko trzeba takie wybrać, żeby złapały za serducho :)

To może wrzucajcie tu te zdjęcia, które się Wam podobają. Ja je zbiorę i razem z tekstem i opisem cech charakteru wyślę.

Posted

kaja8888 napisał(a):
Żebym Ewcia wiedziała jak mam wkleić te zdjęcia :oops: jestem totalne komputerowe beztalencie :p

Prawym przyciskiem myszy na wybrane zdjęcie, wybierz "kopiuj".
Potem normalnie jak odpowiadasz w wątku i jak otworzy się to okienko do odpowiedzi, klikasz na taką kwadratową ikonkę z drzewkiem. W rameczkę, która pojawi się wklejasz to co pobrałaś ze zdjęcia. Naciskasz ok i po robocie :)

Posted

wieczorem będę próbowała z tymi zdjęciami.
Ewcia mam sklerozę zapominiałam zrobic przelew na Polę :oops: dopiero teraz mnie olśniło, zrobię wieczorkiem na 100% bo teraz mam trochę mało czasu

Posted

kaja8888 napisał(a):
wieczorem będę próbowała z tymi zdjęciami.
Ewcia mam sklerozę zapominiałam zrobic przelew na Polę :oops: dopiero teraz mnie olśniło, zrobię wieczorkiem na 100% bo teraz mam trochę mało czasu

Spoko, Pola dzięki Dorotce :loveu:, bogata, a poza tym jeszcze rachunku nie ma :evil_lol:

Posted

kaja8888 napisał(a):
Ewcia ja zdjęcia wybiorę 1 stycznia - nie będzie za póżno?

Nie, Elu :)
Baw się dobrze :)

Może jeszcze ktoś wybierze zdjęcie Polci, które mu się najbardziej podoba.

Posted

[FONT=Verdana]Jeszcze chwila, jeden krok i wejdziemy w Nowy Rok,
Niech się życie z górki toczy,
Niech Wam wiatr nie wieje w oczy,
Spełnienia marzeń,
wielu wrażeń... [/FONT]

A dla Poli domek marzeń!

Posted

Liduś, bardzo dziękuję za życzenia :loveu:
Domek dla Poleńki to też moje wielkie marzenie, choć wiem, że u Ani jest jej dobrze.
Boję się tylko, że ona się przyzwyczai i będzie problem z rozstaniem.

Elu, przelew dotarł. Dziękuję :)

Wszystkim Przyjaciołom Poli życzę dużo zdrowia, radości, kasiory i spełnienia marzeń :BIG:

Posted

Żeby w nadchodzącym Nowym Roku nie było rzeczy niemożliwych :kciuki:

Pan Antybiotyk się do mnie przyssał na Sylwestra:diabloti: Zawsze to jakiś facet, ale charakter mi nie odpowiada, więc myślę, że rzucę go za jakiś tydzień:evil_lol:

Posted

sorki 2 takie same zdjęcia mi się wkleiły :oops: ale i tak sukces że mi się udało :) szukałam jeszcze jednego fajnego (jeśli chodzi o mnie) zdjęcia Poli jak gryzła szarpak i na nosku miała czerwoną nitkę, ale gdzies nie mogę go znaleźć. Może ktoś jakieś inne fajne zdjęcia Poli wyszuka

Posted

Śliczna ta nasza Poleńka :loveu:

Elu, gratuluję, udało się :multi::multi::multi:
Nie święci garnki lepią :evil_lol:

Liduś, wszystko jedno skąd byle najładniejsze, bo mam dodać do nowych ogłoszeń.