EVA2406 Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 Przyszła faktura za październik na 341 zł Ania nie zagląda, ale myślę że się nie obrazi jak podam Ci Liduś adres na pw, żebyś mogła wysłać. Quote
Hotel KADIF Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='EVA2406']Przyszła faktura za październik na 341 zł Ania nie zagląda, ale myślę że się nie obrazi jak podam Ci Liduś adres na pw, żebyś mogła wysłać.[/QUOTE] Ewciu! Oczywiście, że zaglądam, ale mam szpital w domu i praktycznie tylko przelatuję przez komputer i lecę dalej. Łukaszek ma anginę a Krzysiek zapalenie zatok, obaj na antybiotyku. Trafił do mnie szczeniorek 8-tygodniowy, znaleziony w zaspie śnieżnej w środku lasu przez wolontariuszy i ma chyba początki zapalenia płuc-też na antybiotyku, właśnie wróciłam z Mińska Mazowieckiego.:( Do domu pojechał Ptyś, ale "Zwierzaki..." przywiozły znalezioną na stacji w Wołominie śliczną sunieczkę. Ma może z pół roku. Młyn jak nie wiem. A jeszcze okazało się, że Łukaszek ma coś z serduszkiem nie halo! Nic tylko się:grab:! Szarpak wspaniały - normalnie dzieło sztuki! Adres oczywiście podaj jeśli możesz, bo ja teraz lecę do Pimpka... Buziaki dla wszystkich! Quote
Lidan Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 DIF współczuję tego zamieszania i choróbska :glaszcze: EVA jeśli możesz to podaj ten adres bo jutro postaram się dotrzeć na pocztę, żeby wysłać ostatni bazarkowy fant. Przelałam wieczorem na Twoje konto 180 zł dla Poli z obydwóch bazarków. Proszę o potwierdzenie gdy kasa dotrze ;-) Quote
kaja8888 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 DIF kciuki za zdrówko dla wszystkich :) Quote
Lidan Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Wróciłam z krótkiego cmentarnego wyjazdu i już zaglądam do Poli ;-) Quote
EVA2406 Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 A ja zapaliłam światełko pod srebrnym świerkiem gdzie pochowałam moje kochane zwierzaczki, które już odeszły :( Quote
Lidan Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Że też na to nie wpadłam... Byłam u mamy a tam w ogródku są pochowane nasze 4 psy i 2 papugi. Jakoś nie ma u nas zwyczaju palenia zniczy zwierzętom, a szkoda. Quote
kaja8888 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Moja papuzia u Dorci44 w ogródku sobie spoczywa, ale już tam nie jechałam, bo wczoraj miałam rundkę cmentarną Warszawa-Puławy-Lublin-Warszawa. Quote
Lidan Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Lecę na pocztę! Może dzisiaj będzie system pocztowy działał i wyśle wreszcie długopis do a.piórek i frędzle do Poli :-) Quote
EVA2406 Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 Melduję, że wpłynęło na konto Poli 180 zł od Lidan za 2 bazarki i 45 zł od a.piurek, czyli uzupełniam w poście rozliczeniowym w pozycji bazarkowej - 225 zł Bardzo dziękujemy :) Quote
Lidan Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 (edited) Cieszę się, że kasiorka dotarła :-) Oby nadal wpływała szerokim strumieniem i zabezpieczała naszą niepozorną suczkę. Nie udało mi się wysłać szarpaków bo poczta nadal ma problemy a do następnej nie chciało mi się już wędrować. Może jutro lub w poniedziałek wreszcie mi się uda. Tak sobie myślę, że chyba jeszcze na bazarkach powinnaś potwierdzić odbiór pieniążków. Tu są linki do obydwóch: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233295-ROZLICZONY-ZAKOŃCZON-Długopis-Parker-wiedeńska-filiżanka-obroża-na-Polę-Do-14-X?p=19893313#post19893313[/url] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233506-ZAKOŃCZONY-ROZLICZONY-Pióro-płyta-bierki-próbki-na-Polę?p=19893055#post19893055[/url] Edited November 2, 2012 by Lidan Quote
kaja8888 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 I co z tą naszą Poleńką będzie nikt się nią nie intereusje :( Quote
EVA2406 Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 Dziękuję Liduś za linki, bo mi się pochowały ;) Już bym się zgodziła, żeby ta kasa nie wpływała, ale żeby Polcia domek znalazła. Martwię się, że nadal cisza........ Quote
EVA2406 Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 No wiesz Elu, Poli na głowę nie pada, ciepełko ma, brzuszek pełny, więc nie jest źle. Inne psy mają gorzej........ Jasne, że chciałabym żeby Polcia miała już taki domek na stałe, ale najważniejsze, że jest bezpieczna. Quote
Lidan Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Dobrze, że nie jest w domu u Ewy bo na pewno zostałaby tam na zawsze, a tak to zawsze jest jakaś szansa :p Quote
kaja8888 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Macie Dziewczynki rację u DIF Pola ma super, tylko cały czas martwię się o środki na utrzymanie Quote
EVA2406 Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='Lidan']Dobrze, że nie jest w domu u Ewy bo na pewno zostałaby tam na zawsze, a tak to zawsze jest jakaś szansa :p[/QUOTE] Liduś..........czy coś insynuujesz? :mad: [quote name='kaja8888']Macie Dziewczynki rację u DIF Pola ma super, tylko cały czas martwię się o środki na utrzymanie[/QUOTE] Też się o to martwię Elu. Quote
Lidan Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Zamieszczone przez [B]Lidan[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=19914097#post19914097"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL] Dobrze, że nie jest w domu u Ewy bo na pewno zostałaby tam na zawsze, a tak to zawsze jest jakaś szansa :-P [quote name='EVA2406']Liduś..........czy coś insynuujesz? :mad:[/QUOTE] Nigdy w życiu! :diabloti: Tylko Kacperek szukający domku mi się przypomniał :eviltong: Quote
kaja8888 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 stale i niezmiennie czekamy na dobry domek stały dla Poli Quote
Lidan Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Ciekawe jak tam Polusia w te chłodne dni i czy szpital już u DIF znowu jest hotelikiem :loveu: Lecę na pocztę, która się wreszcie naprawiła i może uda mi się w końcu wysłać te frędzle. Mam już ponad 10 szt w różnych kolorach i rozmiarach. Jeszcze troch i będzie mały bazarek. Z tym, że kasy z tego dużo raczej nie będzie... Jak były wystawiane ładne szarpaki ale po 10 zł to nie cieszyły się powodzeniem, natomiast inne po 2-3 zł zeszły wszystkie. Quote
EVA2406 Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Lidan'][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Zamieszczone przez [B]Lidan[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=19914097#post19914097"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL] Dobrze, że nie jest w domu u Ewy bo na pewno zostałaby tam na zawsze, a tak to zawsze jest jakaś szansa :-P Nigdy w życiu! :diabloti: Tylko Kacperek szukający domku mi się przypomniał :eviltong:[/QUOTE] Oj tam, oj tam.... Jakbyś przez kilka miesięcy walczyła o życie takiego małego stworka i udało się wyrwać go śmierci, a domek się nie znajdował, to co byś zrobiła.......do schronu oddała........? ;) Quote
Lidan Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='EVA2406']Oj tam, oj tam.... Jakbyś przez kilka miesięcy walczyła o życie takiego małego stworka i udało się wyrwać go śmierci, a domek się nie znajdował, to co byś zrobiła.......do schronu oddała........? ;)[/QUOTE] Kota? Jasne! :p Powiem Ci w tajemnicy, że kot i ja pod jednym dachem długo nie wytrzymamy. Raz spróbowałam, wiele lat temu, i więcej już tego błędu nie popełnię. Lubię kotki, czasem dokarmiam bezdomniaki, ale dopóki nie zamieszkam w domku daleko od szosy koty u mnie mieszkać nie będą. Coś co drapie, gryzie, prycha i po firance ucieka...co w nocy zamiast spać łazi po parapecie...co robi pobudki wskakując nagle i niespodziewanie człowiekowi na klatę w środku nocy i potrafi pacnąć łapą z pazurami w twarz (mam taką pamiątkę na policzku) Takie coś nieposłuszne, niereformowalne, okropnie rzewnie miauczące i wybrzydzające przy jedzeniu miałoby u mnie zamieszkać? Mowy nie ma! Wolę moje dwa psiaki i coraz mniejsze stadko zeberek (ptaszków) niż jednego nawet bardzo małego kota :lying: Quote
Recommended Posts