EVA2406 Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 Rozmawiałam dzisiaj z DIF i przekazuję, że u Polci wszystko ok, tylko Ania mówi, że Pola mało je, a nie chudnie. Poprosiłam o zrobienie badań tarczycowych. Poza tym skończyło się Poli szczepienie przeciw wściekliźnie. Tak więc w tym miesiącu koszty będą większe. Za hotelik zapłaciłam 341 zł za maj. Quote
EVA2406 Posted June 7, 2014 Author Posted June 7, 2014 Witaj Cioteczko milagros :) Dziękujemy za odwiedziny. Dzisiaj przejeżdżałam bardzo blisko Poleńki, ale nie mogłam zajechać. Natomiast, jeśli wszystko się dobrze ułoży, to pojadę w odwiedziny w przyszłą sobotę. Quote
kaja8888 Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 dzisiaj miałam telefon z lecznicy gdzie powiesiłam ogłoszeni Poli, ale tylko z pytaniem czy jest jeszcze aktualne, robili porządki na tablicy ogłoszeń, ja na to że jak najbardziej aktualne, że Pola już ponad 2 lata czeka na domek - Pani bardzo się zmartwiła ... Quote
EVA2406 Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 Zaglądam do Poleńki i martwię się, że słaby ruch na bazarku :( Quote
kaja8888 Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 (edited) słaby ruch na bazarku, cisza z ogłoszeniami :( dzisiaj dałam ogłoszenie i albumik Poli do powieszenia w TVN może tam ktoś się zainteresuje Edited June 10, 2014 by kaja8888 Quote
EVA2406 Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 Tak, zbliżające się wakacje to nie najlepszy czas dla zwierzaków. Więcej jest wyrzucanych niż adoptowanych :( Quote
EVA2406 Posted June 11, 2014 Author Posted June 11, 2014 Na sobotę umówiłam się, wstępnie, na odwiedziny u Polci. Nie wiem czy będę mogła pojechać, ponieważ zapowiadają burze i moje stwory będą się bały same. Zobaczymy..... Quote
terra Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Z tymi prognozami różnie bywa. Na tą nockę zapowiadali przejście frontu z silnymi wiatrami, a tu żadna kropelka nie spadła i powietrze stoi. No, po niebie snują się jakieś chmurki i tyle. Może nie będzie tak źle z tymi burzami. Quote
EVA2406 Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 U nas też jest słoneczko i spokojnie, a miało być zachmurzenie i burze. Quote
kaja8888 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 zaglądam do Poli, może w lipcu zapłacę za ogłoszenia dla Poli - na miau jest dziewczyna, która zajmuje się zamieszczaneim ogłoszeń, ponoć jest skuteczna jeśli chodzi o koty, może Poli się uda. Mam już nawet deklarację na wyprawke dla Poli jak znajdzie się dla niej domek, sam ateż bym się dołożyła :) Quote
EVA2406 Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 (edited) [quote name='kaja8888']Ewa mówię o Ani :)[/QUOTE] ??????? Byłam dzisiaj kilka godzin u Polci. Poza mną były też Dziewczyny z Fundacji SOS dla jamników. Jak zwykle u Ani było bardzo miło. Psy dostały trochę smaczków, a Poleńka piłeczkę. Zabawy i radości było dużo i jak zwykle u DIF czas minął bardzo szybko. Fotorelacja będzie, ale jak zobaczyłam sprzęt Dziewczyn to swojego aparatu nawet nie wyciągałam. Isadorka obiecała podzielić się zdjęciami. Dziękuję Dorotko :loveu: ( za wszystko). Ani i jej Córci Kingusi dziękuję za miłe przyjęcie i pyszne ciasto :eviltong: Polcia jest w dobrej formie. Ładnie wygląda. Pięknie bawi się piłeczką i maskotkami. Nadal łapie wszystkie i niesie na kanapę, żeby się bawić. Polcia bardzo ładnie, delikatnie, bierze smaczki i grzecznie siedzi przy nogach osoby karmiącej ;). Ogólnie to naprawdę bardzo fajna sunia i widzę różnicę na przestrzeni dwóch lat, które Pola przebywa u Ani. Jednak te jej niektóre "wyskoki" powodują, że bardzo ostrożnie musimy poszukiwać Polci domku. Edited June 14, 2014 by EVA2406 Quote
Isadora7 Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Ewa było bardzo miło spotkać Ciebie po latach. Zdjęcia wrzucę jutro dam Renacie link do wątku to swoje wrzuci. Quote
kaja8888 Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Ewa jeśli chodzi o wyprawkę dla Poli gdyby znalazła domek to miałam na myśli Anię - moją Panią Dyrektor :) Quote
EVA2406 Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 [quote name='Isadora7']Ewa było bardzo miło spotkać Ciebie po latach. Zdjęcia wrzucę jutro dam Renacie link do wątku to swoje wrzuci.[/QUOTE] Dziękuję Dorotko :). Mnie też było miło Cię zobaczyć. Dziękuję za robienie zdjęć Poli zarówno Tobie, jak i Renatce :) [quote name='kaja8888']Ewa jeśli chodzi o wyprawkę dla Poli gdyby znalazła domek to miałam na myśli Anię - moją Panią Dyrektor :)[/QUOTE] Aaaa, o to chodziło, a ja zrozumiałam, że jakaś Ania z Miau ma robić Poli ogłoszenia. Quote
kaja8888 Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Ewa mówiąc o Ani miałam na mysli wyprawke dla Poli jakby znalazła domek, a jesli chodzi o ogłoszenia to mam info, że jakas dziewczyna na miau robi je odpłatnie (ale muszę dopytać kto to jest) i być może w przyszłym miesiącu pokryje koszty takich ogłoszeń. Jakoś nie możemy sie dogadać ;) Quote
zoja. Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 nie cche mi się wierzyć, że gazetowe w ogóle nie zadziałały.. o ślepego kilka osób pytało.. :( Quote
EVA2406 Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 [quote name='zoja.']nie cche mi się wierzyć, że gazetowe w ogóle nie zadziałały.. o ślepego kilka osób pytało.. :([/QUOTE] Bo Ty jesteś jak ten niewierny Tomasz ;) Elu, to pewnie chodziło o CatAngel z Miau. Ona Poli robiła dwie albo trzy komplety ogłoszeń. Sama za nie płaciłam. Ale próbować musimy do skutku. Zapomniałam napisać, że już kilka dni temu wpłynęła deklaracja bianki0. Jak zwykle za trzy miesiące i jak zwykle z dodatkiem.......tym razem z dodatkiem wakacyjnym. [B]Bianeczko :loveu:,[/B]bardzo dziękujemy :Rose: Quote
Recommended Posts