Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='junoo']Pola na psygarnij :D
[URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.830396730321958.1073744173.165681383460166&type=3[/URL]
super :D[/QUOTE]

Bardzo pięknie dziękuję :)

Posted

kochane zajrzyjcie bardzo proszę chociaż na chwilkę [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253008-Szybki-bazarek-na-Jerry-ego-do-19-maja-2014-do-godz-20-00?p=22138417#post22138417[/url]

Posted

Może warto wstawić Polę do wątku poniżej.
Wprawdzie szukają długowłosego i z okolic Wrocławia, ale może Polcia skradnie serce.
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252981-Poszukuje-ok-7-letniego-psa-dla-starszej-osoby-z-Wroc%C5%82awia[/url]

Posted (edited)

Ale ja im wysłałam chyba z 15zdjęć... :( A do albumu dodawać się nie da (przynajmniej ja nie mam możliwości?)
[quote name='junoo']tak myślę, że za jakiś czas można podesłać więcej zdjęć do jej albumu
wtedy podskoczy post na górę :)
oby się jej udało[/QUOTE]

Polcia się chyba nie nada dla tej Pani z ogłoszenia, bo taki totalny pieszczoch to ona raczej nie jest..?
Poza tym Wrocław to trochę daleko na wycieczkę tylko celem oględzin :(

Nie śmierdzę groszem, ale może ktoś chętny na zrzutkę pt. ogłoszenie Poli w prasie lokalnej?
Koszt 1 emisji ogłoszenia o treści:
"Kochający dom dla niewielkiej 9o letniej suczki osieroconej po śmierci właściciela pilnie poszukiwany! tel.600-698-755"
to 53zł.
Gazety to: Echo Bemowa, Echo na Woli i Echo Powiatu Legionowskiego [lokalizację wybieram na podstawie możłiwości kontrolowania domu -ja dwa pierwsze, Ewa ostatnie ;) ]
[ [url]http://tustolica.pl/drobne/dodaj[/url] ]

Edited by zoja.
Posted

"Kochający dom dla niewielkiej 9o letniej suczki osieroconej po śmierci właściciela pilnie poszukiwany! tel.600-698-755"

Pola ma ok 9 a nie 90 lat :evil_lol:. Wiem o co Ci chodziło, ale ktoś może nie wpaść na to ;)

Posted (edited)

[quote name='kaja8888']zoja to ja opłacę to ogłoszenie w prasie lokalnej tylko gdzie mam wpłacić pieniążki i kiedy?[/QUOTE]

Zamówiłam, a oni napisali mi to:

[SIZE=4][FONT=book antiqua]Przyjęto ogłoszenie[/FONT][/SIZE][SIZE=4][FONT=book antiqua]
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=book antiqua] [/FONT][/SIZE][TABLE="class: tablew"]
[TR]
[TD][SIZE=4][FONT=book antiqua]
[/FONT][/SIZE][/TD]
[TD="width: 90%"][SIZE=4][FONT=book antiqua]
[/FONT][/SIZE][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: vss nowrap tright"][SIZE=4][FONT=book antiqua] kategoria: [/FONT][/SIZE][/TD]
[TD="colspan: 2"][SIZE=4][FONT=book antiqua]Fauna i flora[/FONT][/SIZE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: vss nowrap tright"][SIZE=4][FONT=book antiqua] rodzaj ogłoszenia: [/FONT][/SIZE][/TD]
[TD="colspan: 2"][SIZE=4][FONT=book antiqua]zlecenie druku ogłoszenia drobnego[/FONT][/SIZE][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: vss nowrap tright"][SIZE=4][FONT=book antiqua]liczba znaków: [/FONT][/SIZE][/TD]
[TD="colspan: 2"][SIZE=4][FONT=book antiqua]119[/FONT][/SIZE][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: vss nowrap tright"][SIZE=4][FONT=book antiqua]wyróżnienie w druku: [/FONT][/SIZE][/TD]
[TD="colspan: 2"][SIZE=4][FONT=book antiqua](bez wyróżnienia)[/FONT][/SIZE][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][SIZE=4][FONT=book antiqua] [/FONT][/SIZE][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: vss nowrap tright"][SIZE=4][FONT=book antiqua]liczba emisji: [/FONT][/SIZE][/TD]
[TD="colspan: 2"][TABLE="class: table"]
[TR]
[TD][SIZE=4][FONT=book antiqua]Echo Bemowa [/FONT][/SIZE][/TD]
[TD="class: tabi padd4, align: right"][SIZE=4][FONT=book antiqua][B]1[/B][/FONT][/SIZE][/TD]
[TD="class: vss"][SIZE=4][FONT=book antiqua]
[/FONT][/SIZE][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][SIZE=4][FONT=book antiqua]Echo Powiatu Legionowskiego [/FONT][/SIZE][/TD]
[TD="class: tabi padd4, align: right"][SIZE=4][FONT=book antiqua][B]1[/B][/FONT][/SIZE][/TD]
[/FONT][/SIZE][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][SIZE=4][FONT=book antiqua]Echo na Woli [/FONT][/SIZE][/TD]
[/FONT][/SIZE][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][SIZE=4][FONT=book antiqua]
[/FONT][/SIZE][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: vss nowrap tright"][SIZE=4][FONT=book antiqua] cena netto: [/FONT][/SIZE][/TD]
[TD][TABLE]
[TR]
[TD="width: 80, align: right"][SIZE=4][FONT=book antiqua][B]42,84[/B][/FONT][/SIZE][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="align: right"][TABLE]
[TR]
[TD="align: center"][SIZE=4][FONT=book antiqua]numer zlecenia
[B] [COLOR=#FF0000]23NE3[/COLOR] [/B]
[/FONT][/SIZE][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: vss nowrap tright"][SIZE=4][FONT=book antiqua]VAT 23%: [/FONT][/SIZE][/TD]
[TD][TABLE]
[TR]
[TD="width: 80, align: right"][SIZE=4][FONT=book antiqua][B]9,85[/B][/FONT][/SIZE][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: vss nowrap tright"][SIZE=4][FONT=book antiqua] cena brutto: [/FONT][/SIZE][/TD]
[TD][TABLE]
[TR]
[TD="width: 80, align: right"][SIZE=4][FONT=book antiqua][COLOR=#FF0000][B]52,69[/B][/COLOR]
[/FONT][/SIZE][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][SIZE=4][FONT=book antiqua] [/FONT][/SIZE][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TH][SIZE=4][FONT=book antiqua] data [/FONT][/SIZE][/TH]
[TH="width: 90%"][SIZE=4][FONT=book antiqua]treść ogłoszenia[/FONT][/SIZE][/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="class: sep2"][SIZE=4][FONT=book antiqua]
[/FONT][/SIZE][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tabsep, colspan: 2"][SIZE=4][FONT=book antiqua]
[/FONT][/SIZE][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: l15 vss, align: center"][SIZE=4][FONT=book antiqua]16.05.2014[/FONT][/SIZE][/TD]
[TD="class: padd4 l15"][SIZE=4][FONT=book antiqua]Kochający dom dla niewielkiej 9-o letniej suczki osieroconej po śmierci właściciela pilnie poszukiwany! tel.600-698-755[/FONT][/SIZE][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tabsep, colspan: 2"][SIZE=4][FONT=book antiqua]
[/FONT][/SIZE][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="colspan: 2"][SIZE=4][FONT=book antiqua][B]Dane do faktury VAT[/B]
[/FONT][/SIZE][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tabsep, colspan: 2"][SIZE=4][FONT=book antiqua][/FONT][/SIZE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][SIZE=4][FONT=book antiqua]bez faktury[/FONT][/SIZE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: vss, align: right"][/TD]
[TD="width: 90%"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: vss, align: right"][SIZE=4][FONT=book antiqua][/FONT][/SIZE]
[/TD]
[TD="width: 90%"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[SIZE=4][FONT=book antiqua] [/FONT][/SIZE][SIZE=4][FONT=book antiqua] [/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=book antiqua] [/FONT][/SIZE][SIZE=4][FONT=book antiqua]Jak płacić[/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=book antiqua] [/FONT][/SIZE][SIZE=4][FONT=book antiqua] [/FONT][/SIZE][SIZE=4][FONT=book antiqua] Echo Media Plus sp. z o.o.
ul. Wspólna 3
05-120 Legionowo
55 1060 0076 0000 3300 0068 1867[/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=book antiqua] Należność należy wpłacać na poda*ny obok numer konta, koniecznie podając wygenerowany przez sys*tem numer zlecenia.[COLOR=#FF0000][B] Brak numeru zlecenia na przelewie może skutko*wać odmową druku ogłoszenia lub wydrukowaniem w terminie póź*niej*szym. [/B][/COLOR]Jeśli nie otrzymamy po*twier*dzenia wpłaty, wówczas ogłoszenia są drukowane po zaksięgowaniu przez bank należności na koncie Echo Media Plus sp. z o.o. [/FONT][/SIZE][SIZE=4][FONT=book antiqua][B]Zalecamy przesłanie potwierdzenia faksem na nr 22 614-58-03 lub e-mailem na adres [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]. Przesłanie potwierdzenia do poniedziałku do godz. 17.00 gwarantuje ukazanie się ogłoszenia w najbliższym wydaniu.[/B]
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=book antiqua]
Wszelkie reklamacje prosimy wysyłać e-mailem na adres [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL].
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=book antiqua] [/FONT][/SIZE][CENTER][SIZE=4][FONT=book antiqua][B]Dziękujemy za skorzystanie z naszego serwisu![/B][/FONT][/SIZE]

[/CENTER]Daj proszę znać jak opłacisz -ciekawość mnie zżera czy coś z tego wyjdzie.. Tych gazet lokalnych są dziesiątki -mam nadzieję, że wybrałam jakieś w miarę poczytne..

Edited by zoja.
Posted

w poniedziałek z rana zrobię przelew i wyślę potwierdzenie na maila więc przez godz. 17.00 będą mieli. Dzisiaj jadę do lecznicy na Gagarina i tam powieszę ogłoszenie Polci (podałam swój numer telefonu)

Posted (edited)

[CENTER][SIZE=5][COLOR=#008080]Z prośbą o udostępnianie, rozpowszechnianie, popularyzowanie...:
[URL="http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=35628180"][B]nasze Allegro dla Fiony z Fundacji Znajdki[/B][/URL][/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]

Edited by zoja.
Posted (edited)

Proszę o kciuki jutro, bo mój ukochany Filemonek idzie na " remont" ząbków, a ja już przeżywam i bardzo się boję.

Edited by EVA2406
Posted

Przysłali z gazety potwierdzenie :) :

"Szanowny Kliencie, Informujemy, że właśnie została oddana do druku ostatnia edycja ogłoszenia numer 23NE3 o treści: Kochający dom dla niewielkiej 9-letniej suczki osieroconej po śmierci właściciela pilnie poszukiwany! tel. 600-698- 755 Jeżeli chce Pan/Pani ponownie nadać to ogłoszenie, prosimy skorzystać z systemu [URL="http://www.echodrobne.pl"]www.echodrobne.pl[/URL]."
[B]
To teraz prośba do wszystkich o polowanie na gazety:
"Echo Bemowa", "Echo na Woli" i "Echo Powiatu Legionowskiego". :)[/B]