black sheep Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Karolinko poszło 80 zł na Twoje konto dla Trusia, podpisałam tylko nickiem, potwierdź potem tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/224162-ZAKO%C5%83CZONY-*-KOLOROWO!-Na-wielki-d%C5%82ug-krakowskich-hotelowiczy-*-do-16.03-godz-20-* Głaski dla słabeuszka:( Quote
karusiap Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Dziekuje owieczko:loveu::loveu: Trus wczoraj czul sie niezle. Dwa razy wybiegal na spacerek, jak on bosko odmierza sobie odleglosc do schodow, takie podskoki wykonuje tzn w Jego wykonaniu podskoki:loveu:Niestety slabiutki jest i prycha nadal.... U wetow zostawilam wczoraj 501 zl....Jak Trus bedzie super bardzo stabilny, jesli to mozliwe wogole, bedzie trzeba zrobic kastracje.... Histo wykazalo gruczolaka , czyli nowotwora odradzalnego czy jakos tak. Jest to lepsza wersja niz gruczolakorak,ale i tak nie jest dobrze:(:( Quote
fizia Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Oby jak najdłużej dobrze się czuł i mógł cieszyć wiosną. A najlepiej swoim Domem... Quote
karusiap Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Trus bez zmian.Potrzebuje domu na wczoraj:( Owieczko dostarlo 80 zl-dziekuje!!!!!!!!!!!!! Quote
Malgoska Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/206804-JURAND-staruszek-nie-żyje-(-Żegnaj-piesku-( mam nadzieję, że żadne psieski od Ciebie tam nie trafiły Quote
black sheep Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 karusiap napisał(a):Trus bez zmian.Potrzebuje domu na wczoraj:( Owieczko dostarlo 80 zl-dziekuje!!!!!!!!!!!!! Tak, ale to taka kropeleczka w wielkim morzu potrzeb finansowych, eh:( Quote
karusiap Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Wszystkie psy pod moja opieka sa w jednym hotelu. Nie mam na platnym DT. Jesli takowy bywa to tylko u znanych mi osobiscie osob. Wole placic za hotel, miec psy w jednym miejscu i widziec je kiedy tylko moge. Quote
karusiap Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 Pan Tomek mowi,ze Trus (tfu tfu) czuje sie bardzo dobrze. Mam nadzieje sama sie o tym przekonac w sobote. Podobno sam szuka czlowieka, po spacerze chetnie wraca...nawet truchta troszke.... Quote
black sheep Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Ohoho, truchta sobie:) Może jeszcze odmłodnieje, może nie ma 100 lat:) Quote
karusiap Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 Trus faktycznie z calkiem niezlej formie jak na siebie:) Co prawda rano mial juz jeden spacer i z nami srednio chcial chodzic,ale powygrzewal sie w sloneczku, poprzytulal. Zdjecia beda na pewno przepiekne dzieki TZowi Zytty:loveu: Quote
karusiap Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 Malgoska napisał(a):jest maluszek jak się czuje? Jest w nienajgorszej formie. Chetnie wybiega z bosku, podskakuje, na spacerku troche drepta, raczej stoi....To juz wiek go stopuje... Quote
fizia Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Cudne,wiosenne zdjęcia. A to, gdzie się wtula...niesamowite.. Quote
black sheep Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Nawet futerko mu troszkę rozbłysło:) Słoneczko na pewno dobrze na stare kosteczki wpłynie:) Quote
karusiap Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Malgoska napisał(a):Jak się czuje piesek? Jak na swoj wiek i stan zdrowia to Trus czuje sie bardzo dobrze. Ladna pogoda mu sluzy...Tylko nikt nie pyta o Niego:( Quote
Recommended Posts