Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje owieczko:loveu::loveu:
Trus wczoraj czul sie niezle. Dwa razy wybiegal na spacerek, jak on bosko odmierza sobie odleglosc do schodow, takie podskoki wykonuje tzn w Jego wykonaniu podskoki:loveu:Niestety slabiutki jest i prycha nadal....

U wetow zostawilam wczoraj 501 zl....Jak Trus bedzie super bardzo stabilny, jesli to mozliwe wogole, bedzie trzeba zrobic kastracje....
Histo wykazalo gruczolaka , czyli nowotwora odradzalnego czy jakos tak. Jest to lepsza wersja niz gruczolakorak,ale i tak nie jest dobrze:(:(

Posted

Wszystkie psy pod moja opieka sa w jednym hotelu. Nie mam na platnym DT. Jesli takowy bywa to tylko u znanych mi osobiscie osob. Wole placic za hotel, miec psy w jednym miejscu i widziec je kiedy tylko moge.

• 3 weeks later...
Posted

Pan Tomek mowi,ze Trus (tfu tfu) czuje sie bardzo dobrze. Mam nadzieje sama sie o tym przekonac w sobote. Podobno sam szuka czlowieka, po spacerze chetnie wraca...nawet truchta troszke....

Posted

Trus faktycznie z calkiem niezlej formie jak na siebie:) Co prawda rano mial juz jeden spacer i z nami srednio chcial chodzic,ale powygrzewal sie w sloneczku, poprzytulal. Zdjecia beda na pewno przepiekne dzieki TZowi Zytty:loveu:

Posted

Malgoska napisał(a):
jest maluszek
jak się czuje?

Jest w nienajgorszej formie. Chetnie wybiega z bosku, podskakuje, na spacerku troche drepta, raczej stoi....To juz wiek go stopuje...

• 2 weeks later...
Posted

Malgoska napisał(a):
Jak się czuje piesek?

Jak na swoj wiek i stan zdrowia to Trus czuje sie bardzo dobrze. Ladna pogoda mu sluzy...Tylko nikt nie pyta o Niego:(