Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znalazl sié koneser kwasnych jabluszek - czyli jest chétny na Elviska :)
Pan mysliwy.

Ja prosilam Elé zeby tylko powiedziala Panu, ze Elvinio mu upolowanych kaczek nie rpzyniesie w zébach, ani nie odda ;ppp Chyba ze jakás wymiané lupów pan wymysli :) Wizyta PA w poniedzialek :) To pierwsza powazna oferta i wizyta w sprawie adopcji naszego Elvinia!

• 2 weeks later...
Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Zaciskam! :kciuki: :kciuki:
A Gingerka się dołącza! :bluepaw: :bluepaw:

Kciukasy potrzebne w ilości nieograniczonej :) :kciuki: :kciuki::kciuki: :kciuki::kciuki: :kciuki::kciuki: :kciuki::kciuki: :kciuki::kciuki: :kciuki:

• 2 weeks later...
Posted

hahaaaaa. pan mysliwy umówil sié w koncu na wizyté i... nie pojawil sié o umówionym czasie, wyláczyl telefon - bardzo po mésku :p :OOO mam nadziejé ze go nie postrzelili na polowaniu :)

Posted

emilia2280 napisał(a):
hahaaaaa. pan mysliwy umówil sié w koncu na wizyté i... nie pojawil sié o umówionym czasie, wyláczyl telefon - bardzo po mésku :p :OOO mam nadziejé ze go nie postrzelili na polowaniu :)

Coś go przeraziło:crazyeye:?! Może obawiał się ze wszystkie uszczelone kaczki Elvisek będzie składał na swoją kupkę?:evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

Stalo sié, to dzis Elvisek jedzie do swojego domu! Rok czekal na swoich amatorów. Pan mysliwy zrezygnowal, ale to dobrze, Elvis trafil do wspanialej rodziny z suniá seterká ugodowá :)

Elunia uratowala té adopcjé, bo w ostatniej chwili mielismy klopoot z wizytá przedadopcyjná i o maly wlos nie stracilismy wspanialego domu przez czyjás nieodpowiedzialnosc :/
Elu, DZIÉKUJÉ!!

Posted (edited)

Ziutka napisał(a):
Ależ on jest piękny :loveu: :loveu: :loveu:

Emi, jak już będzie gotowy do adopcji, to pamiętaj, że ogłoszę Elviska :loveu:

emilia2280 napisał(a):
Stalo sié, to dzis Elvisek jedzie do swojego domu! Rok czekal na swoich amatorów. Pan mysliwy zrezygnowal, ale to dobrze, Elvis trafil do wspanialej rodziny z suniá seterká ugodowá :)

Elunia uratowala té adopcjé, bo w ostatniej chwili mielismy klopoot z wizytá przedadopcyjná i o maly wlos nie stracilismy wspanialego domu przez czyjás nieodpowiedzialnosc :/
Elu, DZIÉKUJÉ!!

Emi to nasz wspólny sukces więc i ja Tobie dziękuję, a Pani Aleksandrze, która zdecydowała się adoptować Elviska i wytrwała w tym postanowieniu pomimo długiego oczekiwania na wizytę przed-adopcyjną, gratuluję podjętej decyzji.
Jestem pewna, że Elvis odnajdzie się w nowym domu. Pani Aleksandra jest osobą ciepłą, ale stanowczą i konsekwentną, czego dała wyraz doprowadzając adopcję Elvisa do skutku pomimo początkowych trudności.
Będą relacje z domu, będą zdjęcia, a kto wie, może Pani Aleksandra zaloguje się na dogomanii i sama będzie pisała o Elvisku :lol:
Nie napisałam najważniejszego, że Elvis jest już w długo oczekiwanym domu. Pani Aleksandra jest nim zachwycona :loveu:

Spotkanie z rezydentką, dobrze ułożoną seterką Aishą, odbyło się na neutralnym gruncie w przyjaznej atmosferze, co dobrze rokuje na przyszłość.
Czekamy na relacje i zdjęcia :)

Edited by elik
Posted

Nareszcie! :multi: :multi: :multi:
Bądź grzeczny Elvisku. :cool3:

Gdyby nowa opiekunka Elviska szukała psiego fryzjera na Śląsku, który nie zgoli całego spaniela na łyso, tylko zrobi prawidłowo, to mogę kogoś polecić. ;)