Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mira145 napisał(a):
I to właśnie myli u pięknych spanieli:diabloti:!A Toluś jest piękny!Lecz nie wszystko złote co się świeci:shake:.Ale z Tolusia jeszcze będzie milutek.

oj wiem coś o tym, miałam przyjemność gościć kilka dni 2 msc suczkę ala spanielkę:) śliczna była, a jaka niedobra:evil_lol:
na pewno bedzie milusi, on poprostu nie wie że tak nie można:oops: ktos go tak wychował i już...:roll: ale z czasem się uda.
trzymam kciuki:loveu:

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

justysiek napisał(a):
oj wiem coś o tym, miałam przyjemność gościć kilka dni 2 msc suczkę ala spanielkę:) śliczna była, a jaka niedobra:evil_lol:
na pewno bedzie milusi, on poprostu nie wie że tak nie można:oops: ktos go tak wychował i już...:roll: ale z czasem się uda.
trzymam kciuki:loveu:

hehe, dziékujemy za wiare w Toleslawa niedlugo Milego ;pp

Zuuoty Slay naprawi samochód we wtorek i powiezie zébacza do Zgorzelca przez noc, bédá w srodé rano :) Mireczko, wytrzymacie? ;p

Posted

emilia2280 napisał(a):
hehe, dziékujemy za wiare w Toleslawa niedlugo Milego ;pp

Zuuoty Slay naprawi samochód we wtorek i powiezie zébacza do Zgorzelca przez noc, bédá w srodé rano :) Mireczko, wytrzymacie? ;p

taka poczciwina z niego :)
biedaczek.

Posted

Emi,jasne,że wytrzymamy z Tolkiem Elvisem do wtorku!Zaczynamy się poznawać i najlepszym lekarstwem na niego jest ruch.Jak się wybiega,wyszaleje to jest spokojnieszy.Respekt czuje przed Lolką:lol:.Świetny pomysł ze smyczą Emi-ma ją przypiętą cały czas i wie,że mam nad nim kontrolę.Biega ze spanielami i jakoś się dogadują.Warczy na moje buty,które obszyte są futerkiem:cool3:.No i zaczynam lubić tego diabełka:diabloti:Lecz szkoła dobrych manier dla Toleslawa konieczna:mad:!

Posted

U Tolka nic nowego.Niestety-śpi w kojcu(ze względu na rodziców),a w dzień biega po całym podwórku z innymi spanielami.Musi mnie mieć cały czas na oku bo zaraz dostaje szaleja gdzie mu się podziałam.Drapie i piszczy po drzwiach nawet jak jestem w toalecie.Jedyny sukces to ten,że nie dziabnął już nikogo:p.Do kojca na noc idzie pokornie a mnie boli serce:-(.Rano przypomina o sobie szczekaniem a ja się cieszę,że już nie musi w nim sam siedzieć i biegnę mu otworzyć.Prowadzony na smyczy jest posłuszny.Ale szkoła dobrych manier mu potrzebna-ja jestem za miękka.I tak bedę tęsknić za nim:placz:.

Posted

Dobrze,że Tolek jutro wyjeżdża,może tam nauczą go jak żyć z ludzmi,bo ja nie umiem:angryy:Dziś dziabnął mnie-to chyba tak na koniec,żeby nie tęsknić za nim:shake:Gdyby został u mnie dłużej pewnie nikogo by nie oszczędził z mojej rodziny:diabloti:.

Posted

[quote name='mira145']Dobrze,że Tolek jutro wyjeżdża,może tam nauczą go jak żyć z ludzmi,bo ja nie umiem:angryy:Dziś dziabnął mnie-to chyba tak na koniec,żeby nie tęsknić za nim:shake:Gdyby został u mnie dłużej pewnie nikogo by nie oszczędził z mojej rodziny:diabloti:.[/QUOTE]

a to łobuz mały, ech...
ale na obozie nauczy się dobrych manier i wróci odmieniony :)
trzymam kciuki za jego edukację:)

Posted

[quote name='Ziutka']Pojechał Toluś Dziad ? ;)[/QUOTE]

Toluś opuścił hotelik przed 20tą i z p.Andrzejem wyjechał do ośrodka wychowawczego.Trzymajcie kciuki za Tolka-Elvisa!

Posted

[quote name='mira145']Toluś opuścił hotelik przed 20tą i z p.Andrzejem wyjechał do ośrodka wychowawczego.Trzymajcie kciuki za Tolka-Elvisa!

Do osrodka wychowawczego :)))) To brzmi jak poprawczak ;ppp Nasz panicz wyjechal na nauki do miasta hihi.

Posted

[quote name='emilia2280']Do osrodka wychowawczego :)))) To brzmi jak poprawczak ;ppp Nasz panicz wyjechal na nauki do miasta hihi.[/QUOTE]

Hihihi!Zwał jak zwał,a ja już nie patrze czy coś mnie nagle nie capnie:evil_lol:Ale urody diabełkowi można pozazdrościć:crazyeye:I order dla p.Andrzeja za odwagę,że dowiózł Tolka-Elvisa do celu!!!Teraz czekam na wieści ze szkoły doskonalenia Tolka:lol:.

Posted

[quote name='mira145']Toluś opuścił hotelik przed 20tą i z p.Andrzejem wyjechał do ośrodka wychowawczego.Trzymajcie kciuki za Tolka-Elvisa![/QUOTE]

Tlo sobie poradzi, ja bym kciuki trzymała za Pana Andrzeja :)

Posted

hehe, dzwonilam w lunch do hoteliku, pan Marek mówi ze Tolek Elvisek jeszcze w szoku po podrózy, ale jest narazie grzeczny. Ma swój pokoik, lózeczko i inne akcesoria, ja mu doslé jego wlasny kocyk, z którym pójdzie do domu zeby mial swój zapach i latwiej znosil przenosiny w przyszlosci.

Pan Marek mówi ze to mlody psiak, podrosniéty szczeniak, jeszcze chudy od szybkiego wzrostu i okrutnie rozpuszczony. Czyli tak jak myslalysmmy - rozpuszczono go bez granic a potem oddano do mordowni jak przestal byc malutkim szczeniaczkiem i zébiska mialy wiécej sily.

Wszystko to jest do naprawienia, to dzieciak i pan Marek jest bardzo dobrej mysli. Prwadziwe ja wyjdzie po kilku- kilkunastu dniach i okaze sie w pelnej krasie co to za stworek ;p bo narazie jeszcze sié zachowuje :)

Posted

O kurcze!Zapomniałam mu dać kocyk na którym spał!Ale nie wiem czy on by chciał kocyk ode mnie:razz:pewnie by go zjadł!Panie Marku,cała nadzieja w pana szkole;)żeby z Tolka wyrósł porządny pies.On bardzo kocha potem dziabie i znów jaby zapominał kocha.

Posted

Ale,ale u mnie na hoteliku w pierwszą noc spał w łóżku z moim synem a mordkę trzymał na jego szyi!Był skakający ,szalony,wesoły,zwarjowany!Syna capną jak stał tyłem do niego ,ponieważ syn pochylił się sprzątnąć z podłogi śrubkę.Potem przy zakładaniu obróżki!Moją mamę jak chciala usiąść na krześle rozerwał jej piżamę.Mnie w rękę jak wyszłam z domu dać mu smaczki,żeby odszedł od kości,której pilnował-stalam daleko od kości.Zadzwonilam wtedy po męża a on na jego widok oszalał z radości i miał w nosie kość.Za synem jak go zobaczył po paru dniach, też radość nie miała końca!Co dzień biegał dużo po podwórku,chodziliśmy na długie spacery a kiedy jechałam do miasta-zabierałam go- po chwili radości siedział grzecznie w aucie!Wszystko po to,żeby go zmęczyć!Nie dał mi wejść nawet do toalety-drapał z taką siłą po drzwiach!Niestety to moja porażka bo nie umiałam do niego dotrzeć:shake:.Uszy-tak, do golenia bo wyczesać się tego nie da.Myślałam,że zrobię je w narkozie podczas kastracji.Chcę naświetlić Panu Markowi jak zachowywał się Tolek u mnie. I jestem ciekawa jak u was.Na zdjęciu jest pięknym aniołkiem:diabloti: