Kasia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Zmęczone psiska smacznie odpoczywają...:loveu: Quote
Jagoda1 Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Mam problemy z komputerem, sama muszę jakoś sobie radzić do soboty.:shake: Nawet nie wiedziałam, że tyle potrafię...;) Pozdrawiam, miziania dla zaprzyjaźnionych psiaczków... Quote
Ulka18 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Agusiu, naprawiaj komputer, bo bez Ciebie to smutno na dogomanii. Moze zeskanuj kompa, usun pliki tymczasowe, itd. Buziaki i glaski w ten deszczowy dzien :glaszcze: :buzi: Quote
Medorowa Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Doberek:multi::multi::p Naprawiaj kompika:p Quote
caroolcia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 a komu... i od czego..... tak się łapki trzęsły na tych widoczkowych zdjęciach ??? :evil_lol: trzymam kciuki za kompa i mam nadzieję, że jednak wygrasz ta nierówną walkę ;) Quote
Jagoda1 Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Witajcie, cieszę sie, że tęsknicie za mną...:lol: Jutro popołudniu zabieram się za naprawę komputera. Wgram wszystko na nowo, łącznie z systemem. Jeżeli w niedzielę nie pojawię się na Dg to znaczy, że popsułam zupełnie...:evil_lol: Trzymajcie kciuki...;) Quote
Jagoda1 Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Dobry wieczór:lol:! Udało się, mam nadzieję, ze komputer bedzie już działał bez zarzutu;). Jutro wstawię zdjęcia z popołudniowego (właściwie to zapadał zmrok...) spaceru Suczydełek. Quote
Jagoda1 Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Dobry wieczór:lol:! Udało się, mam nadzieję, ze komputer bedzie już działał bez zarzutu;). Jutro wstawię zdjęcia z popołudniowego (właściwie to zapadał zmrok...) spaceru Suczydełek. Quote
Imbirka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 dzieńdoberek:multi::multi::multi: no to teraz tylko czekam na foteczki skoro kompik działa :lol: Quote
Ulka18 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Dzien Doberek, czekamy Agusiu na zdjecia suczynek. Pewnie juz 'sniegowe' zdjecia ;) Quote
Jagoda1 Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Zdjęcia moich suniek są, ale wczoraj dogo tak wolno "chodziło" i motało, że wątek Froliczka pisałam trzy razy:mad:, a zdjęcia dwóch kotek (w tym persiczki), wyrzuconych w worku w lesie, a znalezionych przez naszego wspaniałego psiaka Fredzia, oraz zdjęcia oddanego do schroniska 8-letniego westika serwer wyrzucał kilkanaście razy:mad:... U nas deszcz ze śniegiem, przenikliwy wiatr... Quote
caroolcia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Ach i dzisiaj dogo straaaasznie "dunamicznie" chodzi :roll: Ale i tak przyczłapałam przywitać się :p Quote
Jagoda1 Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 .................. . Kałuża...:razz: Idziemy na spacer. Quote
Ulka18 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Agusiu, piekne za zdjecia Maniuni :iloveyou: jak ona pieknie pozuje :loveu: Ucalowania ode mnie i od Ulek (Senior i Junior) , z ktorymi ogladalysmy sunieczki :calus: :calus: :calus: Quote
basia2202 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 przyszłam z porannym buziakiem:loveu: witanko dziewczyny:multi: super fotki jesienno-leśne:) Quote
Jagoda1 Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Te z datą, to zdjęcia Pańcia, moje są bez datownika... Mam filmik, na którym Korusia żwawo biega, odszukam. "Ulka", przesyłamy również buziaki. :buzi::loveu: Zdjęcia jeszcze będą, ale trzeba mieć wiele cierpliwości do wklejania.;) Quote
wtatara Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 pozdrowienia dla Pwłascicielki a zdjęcia sliczne Quote
Jagoda1 Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 ......................... Rzuć świnkę... Quote
Recommended Posts