Ulka18 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Jagoda* napisał(a):Witam, jesteście Kochane, że zaglądacie... Prawie nie mam czasu na własną galeryjkę, szpital (Mąż-reoperacja:shake:), praca (bo z czegoś trzeba żyć), psiaki... Ale nadrobię... Jagodo, prosze pożycz mezowi powrotu do zdrowia :kciuki: No to masz teraz mase zmartwien i obowiazkow... Quote
Kiłi Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Witamy i życzymy zdrówka Wam wszystkim:loveu: Quote
Fuga*** Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Przepiękna... ciągle nie mogę się napatrzeć.... A niedawno była taka malusia jak moja :-) Quote
Jagoda1 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Tak spędzają czas... Chrapanie Korusi...:razz: http://tinypic.com/player.php?v=6z5u7hw&s=1 Quote
caroolcia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Wpadliśmy się przywitać i przesłać najszczersze życienia ogromej ilości zdrowia!!!!!!! Quote
bonita Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 My też witamy i duuuużo dużo zrówka życzymy :loveu: Quote
tygra Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Witaj Jagodko! Ależ Ci sie sunie pospały :). Jak malutka? ma juz domek? Strasznie się wkurzyłam na brata Krzyska -takich niespodzianek się nie robi (stary chłop a głupi). Widziałam to psie co przyniósł -małe sdłodkie ale jednak bez porównania :( Quote
Ulka18 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Jagoda*']Tak spędzają czas... Chrapanie Korusi...:razz: http://tinypic.com/player.php?v=6z5u7hw&s=1 Ale super spia sobie dziewczynki, pookrywane kocykami... w domu puszcze sobie jeszcze raz ten filmik, bo w pracy nie mam glosnikow :wink: Zyczymy duzo, duzo zdrowia dla Pancia. Quote
ferraribox Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 :lol:Jesteśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nadrabiamy zaległości i pozdrawiamy całą rodzinkę:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Kiłi Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Jagoda*']Tak spędzają czas... Chrapanie Korusi...:razz: http://tinypic.com/player.php?v=6z5u7hw&s=1 O matko, jak Kiri podniosła głowa to zawału dostałam:evil_lol: Nie wiedziałam, że tam jest:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Witam Was, dziękuję za odwiedziny, za miłe słowa... Mąż w domu, ale przez dwa miesiące musi chodzić o kulach, potem dopiero rehabilitacja. Najważniejsze, ze jest juz w domu. Suńki zdrowe, Kiri zakończyła cieczkę, Korusia trzyma się dobrze, miała badania, łącznie z USG. No, może serduszko bardziej czasami daje sie we znaki. Codziennie dostaje różne leki. Przy okazji, naszą oceniono Seniorkę na 14 -15 lat...:lol: Ucieszyłam się nawet, bo w takim wieku, tak wyglądać, no, no no...:razz: Ząbków wprawdzie nie ma wcale, ale przynajmniej nie ugryzie, prawda?:evil_lol: Zamiast zdjęć psiaków, rybcie:lol:... Quote
Medorowa Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Dużo zdrówka życzymy:loveu::loveu::loveu: Jakie rybki:cool2: Quote
Aganiok Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 pozdrawiamy! Rybki super. Na wigilijny stół jak znalazł :diabloti: (żart) ;) Quote
bonita Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ale tu kolorowo :loveu:tak morsko się zrobiło :loveu: Pozdrowionka Quote
idalia46 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Jagoda* napisał(a):Witamy, pozdrawiamy...:loveu:Pozdrawiamy z Lakusiem spania Pancie i przekochane psiaki , :tree1: Quote
caroolcia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 ucałuj od nas rybki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts