e.v.a Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): A co sobie życzysz?:razz: to ja poprosze wielkie ciacho z kremem :p :p :p :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Kiłi napisał(a)::eviltong: :eviltong: Bendom photy suczydeł?:razz: Bendom, ....:evil_lol: evaxon napisał(a):to ja poprosze wielkie ciacho z kremem :p :p :p :evil_lol: A rureczki potem wejdziesz?:eviltong: Quote
Jagoda1 Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Proszę bardzo, wybór mam naprawdę duży... Quote
Kiłi Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Bendom, ....:evil_lol: Kięndy? :grins: Quote
Jagoda1 Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Kiłi napisał(a):Kięndy? :grins: Zaś, później... :roflt: Quote
e.v.a Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): A rureczki potem wejdziesz?:eviltong: rurke z kremem tez mozesz dac:grin: rureczki sa ciutke za duze wiec sie nie martw:eviltong: a swoja droga musze przestac kupowac za duze w pasie spodnie:angryy: :roll: Quote
Medorowa Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): A rureczki potem wejdziesz?:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witojta:hand: Quote
teqquila Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Simanko :) czekamy na foto :evil_lol::evil_lol: Quote
Kiłi Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Zaś, później... :roflt: Już jest później!:eviltong: :diabloti: :diabloti: Quote
Jagoda1 Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Z fotkami jest kłopot, a raczej z aparatem, mężowi - (gapa jedna!:mad: ) gwizdnęli mojego "canonka".:angryy: Został jeden aparat, ale mam ograniczony dostęp:razz: . Trzeba rozejrzeć się za... pieniędzmi:evil_lol: . Quote
e.v.a Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Z fotkami jest kłopot, a raczej z aparatem, mężowi - (gapa jedna!:mad: ) gwizdnęli mojego "canonka".:angryy: Został jeden aparat, ale mam ograniczony dostęp:razz: . Trzeba rozejrzeć się za... pieniędzmi:evil_lol: . :mdleje: :mdleje::mdleje: Quote
Kate I Luka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Witaj JAgoda... Mąż faktycznie gapa, zgubić narzędzie pracy na dogo :mad: A Kircia siupel :) Gastek często leniuch jeden, zamiast przekręcić głowę - tylko przekręca maxymalnie oczami :) Quote
Medorowa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Z fotkami jest kłopot, a raczej z aparatem, mężowi - (gapa jedna!:mad: ) gwizdnęli mojego "canonka".:angryy: Został jeden aparat, ale mam ograniczony dostęp:razz: . Trzeba rozejrzeć się za... pieniędzmi:evil_lol: . Kurcze:angryy::angryy: Quote
Jagoda1 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 A my po wystawie w Olsztynie... I chwalimy się, Kircia została Najlepszą Suką w Rasie. Zdjęcia bedą później, już się wywołują.Kolejne dostanę na maila od Karoliny. Karolinka przekonała się, jak trudno zrobić zdjęcie temperamentnej Kiri, aparaty są za wolne:evil_lol: . Karolinko, dzieki, jak zawsze jesteś niezawodna!!! Quote
e.v.a Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A my po wystawie w Olsztynie... I chwalimy się, Kircia została Najlepszą Suką w Rasie. Zdjęcia bedą później, już się wywołują.Kolejne dostanę na maila od Karoliny. Karolinka przekonała się, jak trudno zrobić zdjęcie temperamentnej Kiri, aparaty są za wolne:evil_lol: . Karolinko, dzieki, jak zawsze jesteś niezawodna!!! :multi: no to gratulacje :multi: :laola: :laola: Quote
Matusz Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Agusia jeszcze raz gratulacje :):) Miło było poznać Ciebie i Kiri:loveu: Quote
Jagoda1 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Mnie również milo było poznać Ciebie, Lidkę... Quote
Matusz Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Mnie również milo było poznać Ciebie, Lidkę... Będziesz na wystawie w Wawie, albo w Sopocie ? Quote
Jagoda1 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Lipiec i połowa sierpnia to czas różnych uroczystości... Chyba dopiero Białystok. Quote
Matusz Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Lipiec i połowa sierpnia to czas różnych uroczystości... Chyba dopiero Białystok. aha, a Białystok to pod koniec sierpnia jest, chyba 25-26 tak? Quote
DORRAG Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A my po wystawie w Olsztynie... I chwalimy się, Kircia została Najlepszą Suką w Rasie. Zdjęcia bedą później, już się wywołują.Kolejne dostanę na maila od Karoliny. Karolinka przekonała się, jak trudno zrobić zdjęcie temperamentnej Kiri, aparaty są za wolne:evil_lol: . Karolinko, dzieki, jak zawsze jesteś niezawodna!!! Gratulujemy:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts