Jagoda1 Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 evaxon napisał(a)::multi: dziendoberek dziewczyki :loveu: :loveu: :loveu: Dzieńdoberek! madzia i medor napisał(a):My przybyliśmy przed wyjściem na spacerek się przywitać:hand::hand: A kiedy zrzucasz kalorie, Robaczku?;) niki_ill napisał(a):I my sie witamy po spacerku, zmoknieci :evil_lol: DORRAG napisał(a):Cześć:p U nas też cały czas leje:shake: Patrzajcie, jaka sprawiedliwość dziejowa - wszędzie leje:razz: ... Quote
mar....ka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 U nas niby 3 dni lało, a i tak jest sucho. Tz poszedł z Kanalia kraweżniki wkopywac, a ja dziele czas pomiedzy kompem a rosołem:diabloti: Dziecko gra w scoobiego na swoim kompie. Tyle z relacji na dzisiaj:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 majoka napisał(a):U nas niby 3 dni lało, a i tak jest sucho. Tz poszedł z Kanalia kraweżniki wkopywac, a ja dziele czas pomiedzy kompem a rosołem:diabloti: Dziecko gra w scoobiego na swoim kompie. Tyle z relacji na dzisiaj:evil_lol: No tak, Mąż i pies do kamieniołomów, dziecko do komputera, Ty biegasz między rosołem a kompem, dla odchudzania, oczywiście. To sie nazywa dobra organizacja;) . Uważaj na rosół, żeby się nie przypalił:evil_lol: . Quote
Jagoda1 Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Witamy, moze wstawie fotki? Albo i nie wstawię...;) Quote
niki_ill Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Witamy, moze wstawie fotki? Albo i nie wstawię... Wstawiac!!!!!:diabloti: :mad: :razz: :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Ślicznie tu wyszła :loveu: Bardzo mi się podoba to zdjęcie!!! Przesyłamy cieplutkie pozdrowienia dla Panienek :loveu: Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): A kiedy zrzucasz kalorie, Robaczku?;) Zrzuciłam jużkg:cool1: :cool1: :cool1: I czekam na te zdjęcia:mad: Quote
caroolcia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Ach my biedne stworzenia wiecznie na diecie - ja własnie przechodzę na dietę serkowo - znajomy w ciąug tygodnia zrucił 7 kg :razz: Co do pogody u nas też blEEEE! Bonce nie przeszkadza, ale burbon przeżywa spazmy, kiedy jego czysta łapka ma spotkać się z błotkiem :evil_lol: Za to słyszałam, że od next week upały po 30 dyszki! Pozostaje czekac na lepsze... No kiedy te foteczki, którymi się chwaliłaś i nie wrzuciłaś? Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='caroolcia']Ach my biedne stworzenia wiecznie na diecie - ja własnie przechodzę na dietę serkowo - znajomy w ciąug tygodnia zrucił 7 kg :razz: Co do pogody u nas też blEEEE! Bonce nie przeszkadza, ale burbon przeżywa spazmy, kiedy jego czysta łapka ma spotkać się z błotkiem :evil_lol: Za to słyszałam, że od next week upały po 30 dyszki! Pozostaje czekac na lepsze... No kiedy te foteczki, którymi się chwaliłaś i nie wrzuciłaś? Ee, ja tam nie zamierzam się katować;) Czekamy na fotki:razz: Quote
Kate I Luka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Sliczna Kircia :loveu: Walkiria Dla Ciebie Najlepszą Suką w Rasie została Walkiria dla Ciebie Kl. młodzieży suki: żywiołowa Bellatrix Ferrari Box ( Garibaldi i Zoretta Optima Grata - Nomka) - brawa dla córci Nomisi Porównanie Zw. Rasy NPwR - Garibaldi Nostrum, NSwR -Walkiria Dla Ciebie, Zw.Mł.Naj.Junior - K'Soprano Floyd Fender Fedda Ślicznie się prezentowała :loveu: "na piłeczkę" wystawiającego "Na mnie z piłeczką" hahaha, super fotka Wielkie gratki Jagoda, buziaczki dla pięknej Pannicy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jagoda1 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Kasiu, Kircia dziękuje za gratulacje;). Moje Kochane, znikam na dwa dni:razz: . Życzę Wam, Babusy, miłego "łykendziku".:lol: Zdjęcia po powrocie. Quote
ferraribox Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Walkiria Dla Ciebie Najlepszą Suką w Rasie została Walkiria dla Ciebie Kl. młodzieży suki: żywiołowa Bellatrix Ferrari Box ( Garibaldi i Zoretta Optima Grata - Nomka) - brawa dla córci Nomisi Porównanie Zw. Rasy NPwR - Garibaldi Nostrum, NSwR -Walkiria Dla Ciebie, Zw.Mł.Naj.Junior - K'Soprano Floyd Fender Fedda Ślicznie się prezentowała :loveu: "na piłeczkę" wystawiającego "Na mnie z piłeczką" hahaha, super fotka Jadziu cieszę się z sukcesu Kirci!GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Kasiu, Kircia dziękuje za gratulacje;). Moje Kochane, znikam na dwa dni:razz: . Życzę Wam, Babusy, miłego "łykendziku".:lol: Zdjęcia po powrocie. A kaj Ty znikasz co:mad::mad: (I znów jestem ciekawska:siara::diabloti:) Quote
gosikf & dogs Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 No zatkało mnie;) Akurat trafiam na dobre wieści. Kircia jest piękną bokserką, nic dziwnego, że inni też to widzą:lol: Pozdrawiam! Quote
Kate I Luka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Cześc Jagoda, jak tam weekendzik, udał się??? Quote
Recommended Posts