Jump to content
Dogomania

Boksia Kiri, terierek Koruś i zza TM [*]Sabcia, Sagusia, Korusia I, Korusia II

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uwielbiam do Was zagladac. tutaj zawsze sa takie usmiechniete pychole! :loveu:
Korusie uwielbiam i zawsze poluje na jej zdjecia. z reszta, ja w ogole mam troszke zaterierkowany mozg :D
ostatnio bylam w odwiedzinach u innego mieleckiego terrierka- Sprocketa. przecudny psiak, a jaki szczesliwy! (tutaj jego watek, ze szczesliwymi zdjeciami i filmikiem http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29267 ) i juz mam zkrystalizowany plan zapsienia mojego domu (ktorego jeszcze nie mam, ale to juz szczegol). beda terierki rasowe i schroniskowe w rownych proporcjach! :p chociaz kurcze... boksie tez sa takie kochane... ich miny sa po prostu rozbrajajace :)

ale najbardziej lubie zestawienia zdjec Korusi i Kiri. dwie szczesliwe sunie, ale nawet na zwyklych portretowych zdjeciach widac roznice charakterkow :) zawsze mam wrazenie, ze Korusia patrzy na Kiri z czyms na ksztalt "krytycznego poblazania" ;)

glaskania i miziania dla panienek K. & K.

Posted

[quote name='domi_nique']uwielbiam do Was zagladac. tutaj zawsze sa takie usmiechniete pychole! :loveu:
Korusie uwielbiam i zawsze poluje na jej zdjecia. z reszta, ja w ogole mam troszke zaterierkowany mozg :D
ostatnio bylam w odwiedzinach u innego mieleckiego terrierka- Sprocketa. przecudny psiak, a jaki szczesliwy! (tutaj jego watek, ze szczesliwymi zdjeciami i filmikiem http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29267 ) i juz mam zkrystalizowany plan zapsienia mojego domu (ktorego jeszcze nie mam, ale to juz szczegol). beda terierki rasowe i schroniskowe w rownych proporcjach! :p chociaz kurcze... boksie tez sa takie kochane... ich miny sa po prostu rozbrajajace :)

ale najbardziej lubie zestawienia zdjec Korusi i Kiri. dwie szczesliwe sunie, ale nawet na zwyklych portretowych zdjeciach widac roznice charakterkow :) zawsze mam wrazenie, ze Korusia patrzy na Kiri z czyms na ksztalt "krytycznego poblazania" ;)

glaskania i miziania dla panienek K. & K.

Miło ciebie gościć:lol: ... Rzeczywiście nasze Sunie różnią sie nie tylko wiekiem, ale charakterami. Korusia lubi Kiri, spaceruje chętnie razem, ale jest zaborcza o miłość ludzi, często warczy. Kiri przywykła i czasami też odburknie. Początkowo bałam sie, że będą awantury, ale udalo się i cieszę się ogromnie.

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']A nade mną sie nie litujesz?;)

Pokaż fotkę jak Ty wyglądałaś po spacerku, to się będę litować:evil_lol: , albo nie:diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']Pokaż fotkę jak Ty wyglądałaś po spacerku, to się będę litować:evil_lol: , albo nie:diabloti: :evil_lol:

Nie było pytania:razz: ...

Posted

Własnie się słoneczko pojawiło za oknem!:loveu:
No podlewa podlewa, a potem jak bujnie wszystko wyskoczy to będzie już w ogóle jak w raju:loveu:
Dobrze, że nie mieszkam w centrum miasta, bo tam mało tej zieleni...A tak to Odre mam niedaleko i tereny nadodrzańskie;) I rozległy park, i las:cool3:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Cześć cześć :multi:

Wiesz Jagoda, przemyślałam sprawę... Zdecyduję się na pręgowaną suńkę... PO KIRUSI :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol:

Wychodzisz z założenia, że nie ma jak to rodzina, wiesz co masz...:cool3:

Posted

caroolcia napisał(a):
aaaaaa, aż mi się do nich wkulnąć zachciało ;)

gosikf & dogs napisał(a):
Dokładnie, tylko się tam w nie wtulic i zasnąc...:loveu: :lol:

Obie macie więcej metrów futerka do przytulania.:lol: