Jagoda1 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Dobrej nocy, kolorowych snów, do jutra.:lol: Quote
domi_nique Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 uwielbiam do Was zagladac. tutaj zawsze sa takie usmiechniete pychole! :loveu: Korusie uwielbiam i zawsze poluje na jej zdjecia. z reszta, ja w ogole mam troszke zaterierkowany mozg :D ostatnio bylam w odwiedzinach u innego mieleckiego terrierka- Sprocketa. przecudny psiak, a jaki szczesliwy! (tutaj jego watek, ze szczesliwymi zdjeciami i filmikiem http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29267 ) i juz mam zkrystalizowany plan zapsienia mojego domu (ktorego jeszcze nie mam, ale to juz szczegol). beda terierki rasowe i schroniskowe w rownych proporcjach! :p chociaz kurcze... boksie tez sa takie kochane... ich miny sa po prostu rozbrajajace :) ale najbardziej lubie zestawienia zdjec Korusi i Kiri. dwie szczesliwe sunie, ale nawet na zwyklych portretowych zdjeciach widac roznice charakterkow :) zawsze mam wrazenie, ze Korusia patrzy na Kiri z czyms na ksztalt "krytycznego poblazania" ;) glaskania i miziania dla panienek K. & K. Quote
caroolcia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ach jaki cudnisty i błyszczący faflunek - ale bym nażywo wycałowała nochalek!!! Quote
bonita Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Kłębuszek :loveu: jak mój Merol Ale zmencyłaś sucz tym spacerkiem :grin: Witamy środowo :) Quote
Jagoda1 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='domi_nique']uwielbiam do Was zagladac. tutaj zawsze sa takie usmiechniete pychole! :loveu: Korusie uwielbiam i zawsze poluje na jej zdjecia. z reszta, ja w ogole mam troszke zaterierkowany mozg :D ostatnio bylam w odwiedzinach u innego mieleckiego terrierka- Sprocketa. przecudny psiak, a jaki szczesliwy! (tutaj jego watek, ze szczesliwymi zdjeciami i filmikiem http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29267 ) i juz mam zkrystalizowany plan zapsienia mojego domu (ktorego jeszcze nie mam, ale to juz szczegol). beda terierki rasowe i schroniskowe w rownych proporcjach! :p chociaz kurcze... boksie tez sa takie kochane... ich miny sa po prostu rozbrajajace :) ale najbardziej lubie zestawienia zdjec Korusi i Kiri. dwie szczesliwe sunie, ale nawet na zwyklych portretowych zdjeciach widac roznice charakterkow :) zawsze mam wrazenie, ze Korusia patrzy na Kiri z czyms na ksztalt "krytycznego poblazania" ;) glaskania i miziania dla panienek K. & K. Miło ciebie gościć:lol: ... Rzeczywiście nasze Sunie różnią sie nie tylko wiekiem, ale charakterami. Korusia lubi Kiri, spaceruje chętnie razem, ale jest zaborcza o miłość ludzi, często warczy. Kiri przywykła i czasami też odburknie. Początkowo bałam sie, że będą awantury, ale udalo się i cieszę się ogromnie. Quote
Jagoda1 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='bonita'] Kłębuszek :loveu: jak mój Merol Ale zmencyłaś sucz tym spacerkiem :grin: Witamy środowo :) A nade mną sie nie litujesz?;) Quote
bonita Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']A nade mną sie nie litujesz?;) Pokaż fotkę jak Ty wyglądałaś po spacerku, to się będę litować:evil_lol: , albo nie:diabloti: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='bonita']Pokaż fotkę jak Ty wyglądałaś po spacerku, to się będę litować:evil_lol: , albo nie:diabloti: :evil_lol: Nie było pytania:razz: ... Quote
gosikf & dogs Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witam Kiri i Korusie i ich pańcie!:lol: Dzisiaj już nie ma takiej ładnej pogody... Brzydko, szara czapa na niebie...:angryy: Wolę iście wiosenną pogodę:loveu: Dobrych humorków na środę!!! Quote
Kate I Luka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Cześć cześć :multi: Wiesz Jagoda, przemyślałam sprawę... Zdecyduję się na pręgowaną suńkę... PO KIRUSI :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
caroolcia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Może mało wiosenna, ale za to podlewa trawke i roslinki ;) Quote
gosikf & dogs Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Własnie się słoneczko pojawiło za oknem!:loveu: No podlewa podlewa, a potem jak bujnie wszystko wyskoczy to będzie już w ogóle jak w raju:loveu: Dobrze, że nie mieszkam w centrum miasta, bo tam mało tej zieleni...A tak to Odre mam niedaleko i tereny nadodrzańskie;) I rozległy park, i las:cool3: Quote
Jagoda1 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Kate I Luka']Cześć cześć :multi: Wiesz Jagoda, przemyślałam sprawę... Zdecyduję się na pręgowaną suńkę... PO KIRUSI :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Wychodzisz z założenia, że nie ma jak to rodzina, wiesz co masz...:cool3: Quote
Jagoda1 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Z balkonu... A w mieszkaniu zakwitł drugi hibiscus.:lol: Quote
caroolcia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Poczas deszczu psiaki...śpią:lol: aaaaaa, aż mi się do nich wkulnąć zachciało ;) Quote
gosikf & dogs Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 caroolcia napisał(a):aaaaaa, aż mi się do nich wkulnąć zachciało ;) Dokładnie, tylko się tam w nie wtulic i zasnąc...:loveu: :lol: Quote
Jagoda1 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 caroolcia napisał(a):aaaaaa, aż mi się do nich wkulnąć zachciało ;) gosikf & dogs napisał(a):Dokładnie, tylko się tam w nie wtulic i zasnąc...:loveu: :lol: Obie macie więcej metrów futerka do przytulania.:lol: Quote
DORRAG Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Cześć:p :loveu: :loveu: Sliczny śpioszek:loveu: :loveu: Quote
gosikf & dogs Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 gosikf & dogs napisał(a):Tak tak, ale co 6 to nie 3:evil_lol: O ja głupia! Nawet wyszło na to, że liczyc nie umiem:evil_lol: Miałam na myśli 5!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts