blue.berry Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 witam tak cos czulam doddy ze ty jej po tej kapieli nie odwiozlas:) bo jak bylam przedwczoraj w klinicie to niegdzie nie moglam czanulki namierzyc:) ale za to chwile z Beniem posiedzialam.:) ehh dobrze by bylo aby dom sie dla Mamby znalazl. pozdrawiam serdecznie Quote
BeataA Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 No, tak - wielkie szczęście - jak sie uda z tym domciem! A za to: [quote name='blue.berry']ale za to chwile z Beniem posiedzialam.:) pozdrawiam serdecznie[/quote] bardzo Ci dziękuję. Jak będziesz znowu, może w weekend, to proszę - też z nim poseiedź, bo ja chora jestem i pewnie nie pojadę. Quote
doddy Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Dziś Mamba niestety wraca na sggw. Ja musze wyjechac chiba w weekend i niestety Mamba nie moze u mnie byc. Quote
blue.berry Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Beata - a Benio to pod Twoja opieka jest? ja w weekend jesli bede to w niedziele o 18.00 jak on zachowuje sie na spacerze. moge go bez obawy wyprowadzic? bo on troche rozrabiaka jest. jak bylam to mial w klatce tylko jedem maly kocyk. wiec wyprosilam dla niego poduche wielka. ale jak na chwile poszlam i potem wrocilam to sie okazalo ze poducha wlasnie wydaje ostatnie tchnienie no i trzeba ja bylo zabrac:( jelsi uda mi sie dotrzec to obiecuje - i posiedze i wyprowadze jesli mnie nie zje:) pozdrawiam Quote
doddy Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [IMG]http://img49.imageshack.us/img49/1007/mamba20vc0.jpg[/IMG] [IMG]http://img443.imageshack.us/img443/8237/mamba21gx2.jpg[/IMG] [IMG]http://img443.imageshack.us/img443/1426/mamba22il1.jpg[/IMG] Quote
_beatka_ Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 jejku, jak ona przeslodko śpi:loveu::loveu::loveu::loveu: widać doddy, ze się nie mozecie rozstać żeby ją na sggw odwieźć:evil_lol: Quote
andzia69 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ale będzie Mambusia płakać!!!! jak ją ciotka na SGGW zawiezie:shake: Quote
blue.berry Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 doddy ja wiem ze ty dla tej psicy robisz tak wiele i jestem pelna podziwu...ale tak jak patrze na te foty to sie zastanawiam czy sluszne jest takie zabieranie jej na pare dni do domu a potem odwozenie z powrotem na sggw. przepraszam ze wogole to poruszam, wiem ze nie jest ci latwo i ze boli serce ale susce moze sie od tego w glowie pokrecic. szczegolnie ze ona sredni znosi siedzenie w klatce czy boksie. jak bylam przedostatnio to tak bardzo caly czas gadala, mruczala i wogole... jej jak naptrze jak slodko spi wtulona w ta posciel i przypomne sobie jak siedzi w klatce to jest mi tak przykro. oczywiscie moze lepiej ze pare dni sobie pozyje normalnym zyciem ale pozniej chyba bedzie jej jeszcze ciezej? przepraszam jesli cie urazilam, nie mialam takiego zamiaru, po porstu sie zastanawiam nad ta sytuacja:( Quote
doddy Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Ja tez się nad tym zastanawiałam, więc mam nadzieję, że Mamba już za kilka dni będzie w nowym domu się wylegiwać. Na razie oczywiście nadal wyleguje się w moim łóżku. ;) Quote
blue.berry Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 doddy - mam nadzieje ze Cie nie urazilam. trzymam kciuki za Czarnulke. Quote
doddy Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Nie uraziłaś ;) Ja niestety wychodzę z założenia, że lepsze takie przenosiny niż siedzenie na sggw ;) Ale to z powodów mi znanych, nie do publikacji na forum. Quote
doddy Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Zgłosiła się kolejna rodzina chętna do adopcji Mamby :) Weterynarz z Warszawy. Muszę sprawdzić tego Pana, lecznicę i może to jest właśnie to... Państwo są z Mokotowa, więc rzut beretem... Oczywiście Mamba nie dojechała na sggw :diabloti: I na razie pewnie się tam nie wybierze (chyba, że na zastrzyczek, który wypada jutro ) A tymczasem 3 panienki: [IMG]http://img258.imageshack.us/img258/4006/mamba30hy2.jpg[/IMG] [IMG]http://img243.imageshack.us/img243/7582/mamba31rp3.jpg[/IMG] Quote
andzia69 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 doddy - super by było - i wet - miałaby leczenie gratis:p a zdjątko super - i dobrze,ze jej nie zawiozlaś - one tak ładnie we 3 wyglądają:loveu::loveu::loveu::loveu: chorobcia - na Mambę tylu chętnych, a o Zgredosława oprócz jednego pana to nikt... Quote
doddy Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Będą i na Zgreda chętni :eviltong: Mamba jest najsławniejszym bezdomnym pitem w całym internecie i stąd ciągle o niej gdzies słychać. Choć wet - dowiedział się o niej z TV :diabloti: Quote
majafaja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 trzeba chłopaka rozesławić:) jej, ale masz piękna grupke doddy!! ON jest przepiekna - masz moze galerie? a czarniutki siwulek babulinka skad? Quote
andzia69 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 czarna babulinka to staruszka astka, którą cudowni spadkobiercy zaprowadzili do schronu!!!:angryy: a ciotka doddy wzięła to biedactwo!:loveu: Quote
AniaB Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 no właśnie - moze to i okazja nie najlepsza, ale oby choć w ten sposób bullowate i wszystkie ich problemy zostały wreszcie dostrzezone przez wieksze grono osób moze łatwiej bedzie znaleźć im domy... a mambiszon wygląda coraz lepiej..:multi: chyba sie troche zaokragliła co?:cool3: :loveu: i widać, ze tak spokojnie śpi... doddy:loveu: Quote
_beatka_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 super wieści, domek u weta to byloby coś:multi: tylko trzeba sprawdzić równie dokladnie co 'zwyklych " chetnych, zeby nie bylo nieporozumien doddy a po co ja odwozić na sggw jak one razem tak pięknie wyglądają:loveu: Quote
blue.berry Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 doddy - przyznac trzeba ze piekne masz dziewczynki. a widok takiej zgody na jednej kanapie - cos cudownego!!! no i widze ze w weekend jak dotre do kliniki to nie mam co za nia sie rozgladac:) mam nadzieje ze Czarnule szybko znajdzie dom. powodzenia!! Quote
doddy Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Babcia Brena - galerii nie ma ;) Ona wprawdzie z odzysku ale jeszcze z lat 90-tych kiedy dogomanii nie było :eviltong: Babcia Bona - amstaffka, galerie ma w dziale Happy Endów. Teraz czas na Mandoline jeszcze. Mamba jest obecnie u Marty. Niestety otwiera drzwi z klamek, więc chyba będziemy zmuszeni zawieźć ją na sggw na weekend. Quote
majafaja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 a galerie pieknej ON?? ja skad masz?? tez z odzysku?? pieeekna gromadka! Quote
doddy Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 ONka to Brena. Nie ma galerii. Ja sie nie bawię w galerie ;) Brena była znaleziona zagłodzona, przywiązana w lesie. Na Paluchu miała trafić do uśpienia. Adoptowana przeze mnie 7.07.1998r. ;) Quote
majafaja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 eeh.. szkoda, ze sie nie bawisz w galerii bo chetnie bym sobie pieknosc poogladala:) jestes wielka doddy :) Quote
Recommended Posts