Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam
tak cos czulam doddy ze ty jej po tej kapieli nie odwiozlas:) bo jak bylam przedwczoraj w klinicie to niegdzie nie moglam czanulki namierzyc:) ale za to chwile z Beniem posiedzialam.:)

ehh dobrze by bylo aby dom sie dla Mamby znalazl.

pozdrawiam serdecznie

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, tak - wielkie szczęście - jak sie uda z tym domciem!

A za to:
[quote name='blue.berry']ale za to chwile z Beniem posiedzialam.:)
pozdrawiam serdecznie[/quote]
bardzo Ci dziękuję.

Jak będziesz znowu, może w weekend, to proszę - też z nim poseiedź, bo ja chora jestem i pewnie nie pojadę.

Posted

Beata - a Benio to pod Twoja opieka jest?
ja w weekend jesli bede to w niedziele o 18.00
jak on zachowuje sie na spacerze. moge go bez obawy wyprowadzic?
bo on troche rozrabiaka jest. jak bylam to mial w klatce tylko jedem maly kocyk. wiec wyprosilam dla niego poduche wielka. ale jak na chwile poszlam i potem wrocilam to sie okazalo ze poducha wlasnie wydaje ostatnie tchnienie no i trzeba ja bylo zabrac:(

jelsi uda mi sie dotrzec to obiecuje - i posiedze i wyprowadze jesli mnie nie zje:)

pozdrawiam

Posted

[IMG]http://img49.imageshack.us/img49/1007/mamba20vc0.jpg[/IMG]
[IMG]http://img443.imageshack.us/img443/8237/mamba21gx2.jpg[/IMG]
[IMG]http://img443.imageshack.us/img443/1426/mamba22il1.jpg[/IMG]

Posted

doddy ja wiem ze ty dla tej psicy robisz tak wiele i jestem pelna podziwu...ale tak jak patrze na te foty to sie zastanawiam czy sluszne jest takie zabieranie jej na pare dni do domu a potem odwozenie z powrotem na sggw. przepraszam ze wogole to poruszam, wiem ze nie jest ci latwo i ze boli serce ale susce moze sie od tego w glowie pokrecic. szczegolnie ze ona sredni znosi siedzenie w klatce czy boksie. jak bylam przedostatnio to tak bardzo caly czas gadala, mruczala i wogole... jej jak naptrze jak slodko spi wtulona w ta posciel i przypomne sobie jak siedzi w klatce to jest mi tak przykro. oczywiscie moze lepiej ze pare dni sobie pozyje normalnym zyciem ale pozniej chyba bedzie jej jeszcze ciezej?
przepraszam jesli cie urazilam, nie mialam takiego zamiaru, po porstu sie zastanawiam nad ta sytuacja:(

Posted

Ja tez się nad tym zastanawiałam, więc mam nadzieję, że Mamba już za kilka dni będzie w nowym domu się wylegiwać.
Na razie oczywiście nadal wyleguje się w moim łóżku. ;)

Posted

Nie uraziłaś ;)
Ja niestety wychodzę z założenia, że lepsze takie przenosiny niż siedzenie na sggw ;) Ale to z powodów mi znanych, nie do publikacji na forum.

Posted

Zgłosiła się kolejna rodzina chętna do adopcji Mamby :)
Weterynarz z Warszawy. Muszę sprawdzić tego Pana, lecznicę i może to jest właśnie to... Państwo są z Mokotowa, więc rzut beretem...

Oczywiście Mamba nie dojechała na sggw :diabloti:
I na razie pewnie się tam nie wybierze (chyba, że na zastrzyczek, który wypada jutro )

A tymczasem 3 panienki:
[IMG]http://img258.imageshack.us/img258/4006/mamba30hy2.jpg[/IMG]
[IMG]http://img243.imageshack.us/img243/7582/mamba31rp3.jpg[/IMG]

Posted

doddy - super by było - i wet - miałaby leczenie gratis:p

a zdjątko super - i dobrze,ze jej nie zawiozlaś - one tak ładnie we 3 wyglądają:loveu::loveu::loveu::loveu:

chorobcia - na Mambę tylu chętnych, a o Zgredosława oprócz jednego pana to nikt...

Posted

Będą i na Zgreda chętni :eviltong:
Mamba jest najsławniejszym bezdomnym pitem w całym internecie i stąd ciągle o niej gdzies słychać.
Choć wet - dowiedział się o niej z TV :diabloti:

Posted

no właśnie - moze to i okazja nie najlepsza, ale oby choć w ten sposób bullowate i wszystkie ich problemy zostały wreszcie dostrzezone przez wieksze grono osób
moze łatwiej bedzie znaleźć im domy...

a mambiszon wygląda coraz lepiej..:multi:
chyba sie troche zaokragliła co?:cool3: :loveu:
i widać, ze tak spokojnie śpi...
doddy:loveu:

Posted

super wieści, domek u weta to byloby coś:multi:
tylko trzeba sprawdzić równie dokladnie co 'zwyklych " chetnych, zeby nie bylo nieporozumien

doddy a po co ja odwozić na sggw jak one razem tak pięknie wyglądają:loveu:

Posted

doddy - przyznac trzeba ze piekne masz dziewczynki.
a widok takiej zgody na jednej kanapie - cos cudownego!!!
no i widze ze w weekend jak dotre do kliniki to nie mam co za nia sie rozgladac:)

mam nadzieje ze Czarnule szybko znajdzie dom.
powodzenia!!

Posted

Babcia Brena - galerii nie ma ;)
Ona wprawdzie z odzysku ale jeszcze z lat 90-tych kiedy dogomanii nie było :eviltong:

Babcia Bona - amstaffka, galerie ma w dziale Happy Endów.

Teraz czas na Mandoline jeszcze.

Mamba jest obecnie u Marty. Niestety otwiera drzwi z klamek, więc chyba będziemy zmuszeni zawieźć ją na sggw na weekend.

Posted

ONka to Brena. Nie ma galerii. Ja sie nie bawię w galerie ;) Brena była znaleziona zagłodzona, przywiązana w lesie. Na Paluchu miała trafić do uśpienia. Adoptowana przeze mnie 7.07.1998r. ;)