GuniaP Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Agula99 napisał(a):Ok może być, tylko tam chyba powinno być, piesek NIE podnosi się, a Ty napisałaś, niestety piesek podnosi się :) ups ... zrozumialam ze on sie podnosi a chodzic nie moze... juz poprawiam Quote
Becia66 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 matko, jaka bidusia...... GuniaP mu zrobi wydarzenie na fb, może ktoś się zlituje i da mu schronienie na te mrozy :shake:. Quote
Agula99 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 GuniaP napisał(a):ups ... zrozumialam ze on sie podnosi a chodzic nie moze... juz poprawiam Ciężko powiedzieć jak tam on, Irka pojechała to jak wróci to coś więcej napisze, on leży ale na łapy nie staje! Quote
barb Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Przeczytałam juz, że Irka zabiera biedaczka na noc do siebie. Ale czy taka klatka - to chyba kennel sie nazywa nie bylaby rozwiązaniem żeby mógl zostać u weta w gabinecie? Jeśli pies ma kłopoty z kręgoslupem to chyba powinno się go jak najmniej ruszać ? Quote
Agula99 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 rozio napisał(a):Mogę w czymś pomóc ? Znasz kogoś kto by go wziął na DT??? W jakieś ciepłe miejsce??? Quote
barb Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 rozio napisał(a):Mogę w czymś pomóc ? Rozio, dobrze, że jesteś. Quote
Agula99 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 barb napisał(a):Przeczytałam juz, że Irka zabiera biedaczka na noc do siebie. Ale czy taka klatka - to chyba kennel sie nazywa nie bylaby rozwiązaniem żeby mógl zostać u weta w gabinecie? Jeśli pies ma kłopoty z kręgoslupem to chyba powinno się go jak najmniej ruszać ? Barb nasza wetka ma w gabinecie 5-6 kotów, nie da rady tam włożyć jeszcze psa!!! Nie ma takiej opcji!!! :shake: Quote
barb Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Agula99 napisał(a):Znasz kogoś kto by go wziął na DT??? W jakieś ciepłe miejsce??? Agula a ta klatka i pozostawienie u weta nie wchodzi w grę ? Quote
barb Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 barb napisał(a):Agula a ta klatka i pozostawienie u weta nie wchodzi w grę ? Juz przeczytalam odpowiedź. :shake: Posty sie zdublowały. Quote
Agula99 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 barb napisał(a):Agula a ta klatka i pozostawienie u weta nie wchodzi w grę ? Nie!!! Ale zobaczymy co napisze Irka jak wróci!! Jak na razie nie było takiej opcji!! Więc na razie pisze nie! Quote
Dzika_Figa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Szpilka, ja zrobie banerki, jak Tobie się nie wklejają. Albo wyślij mi mailem i spróbuję wkleić. [email protected] Quote
Becia66 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 barb, gabinet Justynki to jedno małe pomieszczenie, wąskie przejście i nie ma szans na umieszczenie klatki kenelowej, po prostu nie ma miejsca. Są tam jeszcze koty leczone i czekające na jakiś dom, ścisk wielki, brak zaplecza. Quote
Agula99 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Kurcze, tak u nas ciężko z tymi DT, już puściłam sygnał do koleżanki, ma popytać, ale będzie ciężko!!! Quote
SZPiLKA23 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Dzika_Figa napisał(a):Szpilka, ja zrobie banerki, jak Tobie się nie wklejają. Albo wyślij mi mailem i spróbuję wkleić. [email protected] Na 1 stronie sa tu jeszcze raz wklejam, napisz czy widac;) Quote
rozio Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Niestety nie znam nikogo kto by wziął na DT. Ja mieszkam na 2 pietrze w bloku a na dodatek moje dziewczyny dzisiaj już wyjechały więc opieki nie miałby żadnej w tygodniu (ja wcześnie wyjeżdżam, późno wracam z pracy) a żona go nosić nie będzie, bo się boi obcych psów i tez pracuje. Do jutra wieczorem mogę go awaryjnie wziąść, ale nie dłużej. Quote
Agula99 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Szpilka widać!!!! Super banerek!!!! :) Quote
Agula99 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Rozio, Irka bierze go do jutra, właśnie po niego pojechała! Czekamy co napisze, jak tam jego stan...:shake: Quote
barb Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Bardzo ładnie zrobiona jest ta informacja na Kundelku. Agula a wetka mówila, czemu on się nie rusza ? Może mieć uszkodzony kręgosłup jak pisala Becia na głównym ? Quote
rozio Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 A miał robione prześwietlenie ? Kręgosłup w całości ? Jak z potrzebami ? Quote
pomóżpomagać Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Witajcie! Rozumiem, że piesek nie chodzi ani nawet się nie podnosi czy tak? czyli szukany jest dt z tym że piesek musi miec opiekę na 24h? bo przeciez nie pójdzie zrobić siusiu czy kupki:( a czy wiadomo czym jest spowodowany problem z poruszaniem? przez odmrożenie czy jest jakaś inna przyczyna? Biedaczek ma takie smutne oczka:( tyle dni na mrozie, w sniegu,co za koszmar:( W ogóle to cud że żyje:( Quote
Agula99 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Na razie nic nie wiadomo!!! Musiałam go zostawić w gabinecie, bo szłam do przytuliska, potem już nie dzwoniłam do Magdy, bo chciałam zrobić mu wątek! Poczekajmy z wiadomościami od Irki!!! Ona będzie teraz na bieżąco! Za dużo pytań, na które nie jestem w stanie odpowiedzieć! Quote
karolciasz28 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Biedactwo:-( dobrze,że zdążyłyście w porę... Quote
Recommended Posts