quasimodo Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Naprawdę prześliczna sunia. I tak domku potrzebuje... Quote
Gamba Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 W tygodniu powinny być jakies wiesci o Żanecie :) Quote
hop! Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Gamba ponawiam pytanie: czy Żanetka jest gdzieś ogłaszana? Quote
Gamba Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 [quote name='Origami-7']Żanetka nadal czeka!!!![/quote] Nie wiadomo czy Żaneta nadal czeka :( W tym całym przytulisku ostatnio była Iv (wielkie dzięki :) ) i z tego co mi opisała niestety nie było juz marmurkowej pięknej Żanety :(:(:(. Ja osobiscie nie mogę podjechać w najblizszym czasie tam ( praca, studia, inne miasto)!Nie wiem, jestem w kropce :( Staram sie wierzyć, że znalazł sie ktoś godny Zanety, pięknej marmurkowej suki! Quote
kaLOlina Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 :(:(:( zanetko co z taoba sie dzieje????jak teraz wyglada twoje zycie?? czy ktos cie przygarnal?? czy nadal czekasz?? a moze...moze nie ma cie juz z nami?? Quote
Origami-7 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Musimy być dobrej myśli!!!!! :loveu: Bez tego trudno byłoby znieść tą niepewność:-o . Quote
Gamba Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Niestety nic nie wiadomo jeszcze!:shake: Quote
quasimodo Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Pewnie dalej nic nie wiadomo niestety? Quote
Gamba Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Wiadomo :roll: Żaneta jest nadal w przytulisku!Narazie tylko tyle! Quote
quasimodo Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 No to w sumie choć wiadomo, że żyje! Czyli należy teraz reaktywowac ten wątek, tak żeby miała szansę na domek... Quote
Gamba Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Tak, bedziemy reaktywować ten wątek! A ja bedę się starał zabrać Żanetę na DT!Teraz już nie mieszkam w domu rodzinnym!Tylko dalej nie sam ale jakos się bedę starał ! Quote
quasimodo Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Gamba']Tak, bedziemy reaktywować ten wątek! A ja bedę się starał zabrać Żanetę na DT!Teraz już nie mieszkam w domu rodzinnym!Tylko dalej nie sam ale jakos się bedę starał ![/quote] Ale by było fajowo, jakby Ci się udało!!! Cudem odnaleziona i jeszcze od razu do DT i to u Ciebie by trafiła... Trzymamy kciuki!!! Quote
tamb Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Gamba']Tak, bedziemy reaktywować ten wątek! A ja bedę się starał zabrać Żanetę na DT!Teraz już nie mieszkam w domu rodzinnym!Tylko dalej nie sam ale jakos się bedę starał ![/quote] To byłaby wspaniała decyzja. Los Żenety nie jest mi obojętny a zabrać do siebie nie mogę bo teraz mam 4 psy i 6 kotów. Żeneta u Ciebie byłaby szczęśliwa a z dt łatwiej wyadoptować niż ze schroniska. Quote
Gamba Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='tamb']To byłaby wspaniała decyzja. Los Żenety nie jest mi obojętny a zabrać do siebie nie mogę bo teraz mam 4 psy i 6 kotów. Żeneta u Ciebie byłaby szczęśliwa a z dt łatwiej wyadoptować niż ze schroniska.[/quote] Doskonale zdaje sobiez tego sprawę i już dawno Żaneta byłby u mnie na DT, jednak złozyło sie na to kilka czynników których nie mogłem przeskoczyć! Teraz, po kilku miesiącach kiedy żanety juz odwiedzac nie mogę, a dowiedzialem, sie ze dalej siedzi tam gdzie siedzi pomysł zrodził sie na nowo!Obiecuje ze sie postaram, tylko nie wiem co z tego wyjdzie! Mieszkamy w czwórkę w mieszkaniu studenckim, z moim psem (40 kg) i kocicą! Pracuję i studiuję. Ale jakos Kalif wytrzymuje więc i Żaneta by się dostosowała, co ? Quote
Iv Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Hejka Postaram sie czegos dowiedziec o Zanecie i innych psiakach z przytuliska. Chce zorganizowac zbiorke darow dla nich. Po niedzieli jade sie dowiedziec, czego potrzebuja. Niestety, rzadko tu zagladam, mam ostatnio mlyn w pracy i zyciu osobistym:roll: Quote
quasimodo Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Gamba'] Ale jakos Kalif wytrzymuje więc i Żaneta by się dostosowała, co ?[/quote] Nie tylko by się dostosowała, ale i byłaby szczęśliwa!!! Miałaby na kogo czekać, nawet najdłuższe godziny, byłaby głaskana, miałaby ciepło... Quote
Gamba Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Mam dobre wiadomości :cool3: ale zeby nie było tak pięknie to troszkę się sprawa komplikuje :shake: Od początku to Żaneta będzie miała u mnie we Wrocławiu DT :cool3: tylko gdzieś tak plus minus za około miesiąc!A to dlatego, że Żaneta zacieczkowała sobie:mad:, a ja nie mogę zabrać suki z cieczką, ponieważ Kalif nie jest wykastrowany !A wiadomo jak to sie może skończyć! Tyle mam do napisania :lol:Szkoda tylko, że to ten cholerny miesiąc :placz: Quote
quasimodo Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Gamba']Mam dobre wiadomości :cool3: ale zeby nie było tak pięknie to troszkę się sprawa komplikuje :shake: Od początku to Żaneta będzie miała u mnie we Wrocławiu DT :cool3: tylko gdzieś tak plus minus za około miesiąc!A to dlatego, że Żaneta zacieczkowała sobie:mad:, a ja nie mogę zabrać suki z cieczką, ponieważ Kalif nie jest wykastrowany !A wiadomo jak to sie może skończyć! Tyle mam do napisania :lol:Szkoda tylko, że to ten cholerny miesiąc :placz:[/quote] To i tak świetna wiadomość!!! A możesz poinformowac schron, że ja weźmiesz za miesiąc, tak żeby się jej jakas krzywda nie przytrafiła? Może jakaś adnotacja na boksie, że ona juz czyjaś? Żeby ktoś jej nie przeniósł do innego schronu albo broń boże nie uśpił... Quote
tamb Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ostatnio z wyjazdu zawodowego przywiozłam sukę ze szczeniakami i ku zdziwieniu wszystkich dostała cieczki (jeszcze karmiła małe). Ze względu na mojego Ozziego ( nie jest wykastrowany), dostała zastrzyk na zatrzymanie cieczki z terminem sterylizacji 3 miesiące. Zastrzyk ma działania uboczne u suk, które nie będą sterylizowane ale jeśli masz zamiar wysterylizować Żanetę, to może zrób to samo. Sunia szybciej byłaby u Ciebie szczęśliwa. Quote
Recommended Posts