Agata Hanel Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='kasia_777']Nie wiadomo czy jeszcze jest w schronie, powinien ktoś to sprawdzić. Nie powinno sie zakładać wątku i bez słowa znikać. Nie wiadomo czy to aktualne czy nie. Szkoda psinki jesli jeszcze tam jest:-([/quote] Gamba cały czas pilnował wątku do tej pory. A że nie ma go od jakiegoś czasu to jeszcze nie jest porzucenie watku. Różne sytuacje się zdarzają, chociażby wyjazdy czy awaria komputera. Dlatego czekamy cierpliwie na Gambę. Quote
kasia_777 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 No tak ale już to długo trwa i wieści nowych brak :-( Quote
Kasia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Mam tylko nadzieję, że Paweł nie zakończył swojej działalności na dogomanii...:roll: Niecierpliwie czekamy na jakieś wieści... Quote
Iv Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Napisalam pare slow do niego na gadulcu. Moze cos sie dowiem.:roll: Quote
Gamba Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Nie, absolutnie nie zapomniałem o niej,o Zanecie nigdy! Tylko teraz jest już zupelnie inaczej! Ale mozecie wierzyć lub nie, że o tej istocie nie zapomnę ;)! Sprawa wygląda tak, że jakiś czas temu padł mi komp, potem przeprowadziłem się do Wrocławia i jeszcze nie mam tam netu (czekam na podłaczenie), więc nie mam zbyt dużych możliwości posiedzieć sobie na necie! Dodatkowo nie jestem tam zbyt mile widziany, wiec są bardzo małe mozeliwości abym mogl się z Zanetą spotkać!Ale systematycznie dowiaduję sie jak sie miewa!Widzialem ją ostatnio, patrzyłem przez płot!Poznała mnie i wisiała na kratach swojego boksu!Wisiała tak samo jak wisi już od wielu miesięcy! Quote
Agata Hanel Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Wiedziałam że Gamba nie opuściłby Żanety!!! Więc teraz ze świętym spokojem można Żanetkę windowac do góry i ją polecać.:loveu: Quote
Majaa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Gamba']Nie, absolutnie nie zapomniałem o niej,o Zanecie nigdy! Tylko teraz jest już zupelnie inaczej! Ale mozecie wierzyć lub nie, że o tej istocie nie zapomnę ;)! Sprawa wygląda tak, że jakiś czas temu padł mi komp, potem przeprowadziłem się do Wrocławia i jeszcze nie mam tam netu (czekam na podłaczenie), więc nie mam zbyt dużych możliwości posiedzieć sobie na necie! Dodatkowo nie jestem tam zbyt mile widziany, wiec są bardzo małe mozeliwości abym mogl się z Zanetą spotkać!Ale systematycznie dowiaduję sie jak sie miewa!Widzialem ją ostatnio, patrzyłem przez płot!Poznała mnie i wisiała na kratach swojego boksu!Wisiała tak samo jak wisi już od wielu miesięcy![/quote] Gamba jest i żyje :loveu: Żaneta nadal jest ... w schronie .... a ja już miałam cichutką nadzieję ..... a ona wisi tak samo od wielu miesięcy :placz: Quote
Origami-7 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Żanetka to ładna suczynka, która czeka na domek!!!! [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img361.imageshack.us/img361/8274/ssa42514qg71nl4.jpg[/IMG][/URL] Quote
kasia_777 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 A już miałam nadzieje że ma od dawna dom :roll: Quote
Origami-7 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Żanetka to sunia bez domku . Pokochaj Ją!!!!!! Quote
Gamba Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Tak Zaneta czeka :(Czeka, wiem tylko, że nadal czeka :( Quote
tamb Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Dlaczego nikt jej nie chce? Jest piękna i ciągle bezdomna. Quote
hop! Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [IMG]http://img229.imageshack.us/img229/9114/anetata5.jpg[/IMG] [B][SIZE=3] Żanetka prosi o wspaniały dom![/SIZE][/B] Quote
Recommended Posts