Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wklejam jeszcze kilka fotek Gajuni. Gaja 15 marca skończy 3 lata. Jest po nierodowodowych rodzicach, nigdy nie będzie zatem mamusią a wkrótce wybieramy się na sterylizację.

Posted

Witam Was :) U Gajuni wszystko gra oczywiście wrzucam jeszcze kilka fotek z szuflady...

a tutaj tatuś Gaji, Gucio

i jej mamusia Proca ( niestety już nie żyje)

• 1 month later...
Posted

Gaja miałą dziś sterylizację. Wszystko jest dobrze, zachowuje się jakby nikt nic jej nie robił. Ale z tego powodu na fotki trzeba bedzie troszkę poczekać.
Pozdrówka

• 3 weeks later...
Posted

Kilk nowych fotek z weekendowego wypadu rowerowego wzdłuż Odry. 2 tyg po operacji , tydzień po zdjęciu szwów. Gaj wyjątkowo szybko doszła do siebie..z czego się cieszymy bardzo :)

Posted

Dzięki za opinie Wygrzebałam jeszcze kilka zdjęć z weekendowego wypadu rowerowego więc wrzucam..może was nie zanudzę..

.....palce na szczęscie mam całe hehe. Dopiero na zdjęciu zauważyłam, że mogłam je stracić ..

tutaj kilka przy rowerze ..

...na czele peletonu

...i mały pokaz umiejętności modelingu. Fotki pozowane.

• 2 weeks later...
Posted

..i kto powiedział, że suki a w szcególności suki AST muszą się nie lubić? Wystarczy spojrzeć na załączony obrazek.. Gaja i jej przyjaciółka Całka.

Posted

Niestety... podczas tej zabawy otworzyła się Gaji rana na śródręczu którą miała zszywana ok 5tyg temu i po której gołym okiem nie było śladu. Skóra pękła dokładnie tak jak była zszyta więc wylądowaliśmy od razu po spacerze w klinice przy Akademii Rolniczej . Łapa została zaszyta po raz drugi ale suka będzie wyłączona z biegania przez min 4 tyg a nawet 2 miesiące. Możliwe ze pozostanie w tym miejscu zgrubienie które będzie uciskać na ścięgna i utrudniać nieco ruchomośc :placz: