Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 759
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gops']a no chyba że tak , ona tylko straszy jeśli pies nie dominuję/atakuję więc ewentualnie trochę futra wyrwie ale krzywdy nie zrobi , myślę że będzie jak najbardziej ok .
ona głównie suk nie lubi i też nie to że chcę zabić , lubi pyskówki i awantury , jak się będą 2 psy gryzły mogę być pewna że moja wskoczy w środek się gryźć obojętnie kogo aby była awantura . nie będzie tak źle , jeśli w domku nie będę miała większej suki która będzie prowokować lub reagować na prowokację mojej to poza domkiem będzie dobrze z resztą ,tylko to mieszkanie wspólne mnie martwi i ewentualne spacery luzem.
zazwyczaj psy, które Duluxa atakują wyrywają mu tylko troche sierści bo pewnie myślą "tu już jest skóra! moge więc dziabać!" a tu ni hu hu, jeszcze kudły są. :diabloti: w sumie jakoś nie przypominam sobie czy na zlocie poprzednim Dulski na jakiegoś psa "naskoczył" przy pierwszym spotkaniu, chyba był zbyt zdezorientowany zmianą terenu i taką liczbą zarówno psów jak i ludzi, więc myślę, że teraz też raczej będzie zamknięty w sobie. :) ale na wszelki wypadek chciałabym wiedzieć który pies czy suka w razie czego może po jego niby ataku zaatakować go na poważnie.

[quote name='zootechniczka']Lepiej żeby Dulux na mojego nie skakał bo mój pies uznaje to za atak i może oddać no chyba że sam będzie miał ochotę na zabawę to wtedy wszystkie chwyty dozwolone ;).
ja to w ogóle mam nadzieję, że do sierpnia spokojnie zniewelujemy to jego dziwne powiatanie, więc mam nadzieje, że nie będzie jakichs bardziej poważniejszych spięć. :)

[quote name='klaudusia0219']pizza w dębnie bllelelelelel
to był mój najgorszy zakup spożywczy w życiu. :diabloti:

[quote name='dog193']Oooo, to ja na pewno biorę łóżko, bo musimy mieć z moim tiutiutiu pieseczkiem dużo miejsca do spania :diabloti:
wy to się o te łóżka pozabijacie, a ja bym najbardziej chciała stworzyć na podłodze burżuazyjne łoże dla wszystkich i już. :diabloti:

[quote name='Naklejka']Ja mogę na piętrowym spać, bo nie śpię z psem :P
ciężko żebyś z takim bykiem spała. :diabloti:

[quote name='anka11']ble ja to wolalabym burzuazyjne loze na podlodze...

hmm poza tym chyba powinnyscie to ustalac dopiero jak sie podzielimy na domki :)
Anka! my na bank sobie zrobimy łoże naziemne, a jak inni z domku nie będą chcieli takiego z nami dzielić to tak czy siak same będziemy mogły tak spać. :diabloti: byle tylko Anita znowu nie zaczęła się tak dziwnie śmiać przez sen bo drugi raz tego chyba nie przeżyje. :diabloti:

poza tym Ulvvvvv, wpisz mnie już na główną listę bo potem się okaże, że dla mnie miejsca zabrakło. :D

Posted

byle tylko Anita znowu nie zaczęła się tak dziwnie śmiać przez sen bo drugi raz tego chyba nie przeżyje.

hahahaha zapomnialam o tym :lol: .. i jak robilyscie piramidy sobie na glowach[?] :D

mam nadzieje ze bedzie z czego zrobic sobie to loze naziemne :P w ogole moje postanowienie na przyszly zlot - nagrywac wiecej filmow! :P

Posted

dogomanka_ napisał(a):

Anka! my na bank sobie zrobimy łoże naziemne, a jak inni z domku nie będą chcieli takiego z nami dzielić to tak czy siak same będziemy mogły tak spać. :diabloti: byle tylko Anita znowu nie zaczęła się tak dziwnie śmiać przez sen bo drugi raz tego chyba nie przeżyje. :diabloti:

ja też chce ja też ! i psy mogą wtedy ze wszystkimi spać :D to teraz ja mogę koło Anity spać, bo wtedy tego nie widziałam :diabloti;

Posted (edited)

gops, moj tez, jak sie go nie wpusci do lozka, to jeczy cala noc, proszac zeby go wpuscic... ze wzgledu na rozmiary Lulka, zadowolimy sie wersalka :) i fajnie jakby byly male psy, a przynajmniej mniejsze :P

Edited by Szerkanka
Posted

Szerkanka napisał(a):
gops, moj tez, jak sie go nie wpusci do lozka, to jeczy cala noc, proszac zeby go wpuscic... ze wzgledu na rozmiary Lulka, zadowolimy sie wersalka :) i fajnie jakby byly male psy, a przynajmniej mniejsze :P

mi jak najbardziej odpowiada duży pies w domku jakby co :lol:

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
ja też chce ja też ! i psy mogą wtedy ze wszystkimi spać :D to teraz ja mogę koło Anity spać, bo wtedy tego nie widziałam :diabloti;

ja muszę z Anką być obok bo tylko ona jedyna chciała ze mną gadać, a nie spać. :diabloti:

maksowa17 napisał(a):
proszę mnie zapisać z Maksem, być może jeszcze z jakimś futrem ;]

jeeeee! :loveu: :multi:

to teraz w naszym domku musimy jeszcze zmieścić Izę! :D

Posted

ja zasypiałam i nie gadałam, bo spałam dalekooo od ciebie :*
a któż to Iza? :D

oo. :* cóż za wyznanie. :diabloti: ale nie wykręcaj się, jakbyś chciała to byś do białego rana ze mną i z Anką siedziała przed domkiem, a nie :diabloti:
Iza to maksowa17 :D

Posted

ja muszę z Anką być obok bo tylko ona jedyna chciała ze mną gadać, a nie spać.

chyba - TY nawijalas a ja sluchalam :evil_lol:
ach, tesknie za tym siedzieniem przed domkiem i cieplem na dworze... :(

Posted

anka11 napisał(a):
chyba - TY nawijalas a ja sluchalam :evil_lol:
ach, tesknie za tym siedzieniem przed domkiem i cieplem na dworze... :(

Ty też nawijałaś, przyznaj się :diabloti:
a pamiętasz te pszczoły co raz tak zaczeły hałasować, a Ty mówiłaś, że to muzyka? :diabloti:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
oo. :* cóż za wyznanie. :diabloti: ale nie wykręcaj się, jakbyś chciała to byś do białego rana ze mną i z Anką siedziała przed domkiem, a nie :diabloti:
Iza to maksowa17 :D

nie miałam siły :( a wy siedziałyście nie dużo razy xD
że maksowa to sie domysliłam, ale co dalejjj !

Posted

Ty też nawijałaś, przyznaj się
a pamiętasz te pszczoły co raz tak zaczeły hałasować, a Ty mówiłaś, że to muzyka?

noo moze :P a o muzyce nie pamietam :lol: ja w ogole malo co pamietam z takich szczegolow niestety...

Posted

nie miałam siły :( a wy siedziałyście nie dużo razy xD
że maksowa to sie domysliłam, ale co dalejjj !

a idź ty, niby taki wulkan energii z ciebie, a jednak z nami nei wytrzymałaś! :diabloti:
no jak to co dalej? musi być z nami w domku! o ile sama będzie chciała i o ile jej agresor polubi mojego agresora. :evil_lol:

anka11 napisał(a):
noo moze :P a o muzyce nie pamietam :lol: ja w ogole malo co pamietam z takich szczegolow niestety...

czemu mnie to nie dziwi? :roll: :diabloti:

ludzie! zajrzyjcie tutaj, może będziecie mogli pomóc:
http://www.dogomania.pl/threads/223244-Rodzi-co-cieczk%C4%99!-A-szczeniaki-do-schroniska-w-Olkuszu-na-pewn%C4%85-%C5%9Bmier%C4%87!W-CI%C4%84%C5%BBY!?p=18653341#post18653341

Posted

a idź ty, niby taki wulkan energii z ciebie, a jednak z nami nei wytrzymałaś!

a ja niby ciagle bym spala, a dalam rade hahah :eviltong:

czemu mnie to nie dziwi?

oj tam, oj tam

w ogole troche tutaj spamujemy, nie wiem czy to tak wypada.. :lol:

Posted

bo ja rozrzucam kule z energią tak do ok.1-2 w nocy :razz:
a spoko jak mówisz, że fajna to może z nami być :D tylko trza spytać czy wytrzyma z taką tobą razy 3 ! (ja ty i Anita, bo Anka to spokoooojna dyiewcyzna jest :cool3:)

Posted

anka11 napisał(a):
a ja niby ciagle bym spala, a dalam rade hahah :eviltong:

w ogole troche tutaj spamujemy, nie wiem czy to tak wypada.. :lol:

a co tam, ze spamujemy, ktoś musi budzić ten wątek do życia. :diabloti: a ze wszyscy inni siedzą cicho to my tutaj zaraz zrobimy imprezkę :diabloti:

bo ja rozrzucam kule z energią tak do ok.1-2 w nocy :razz:
a spoko jak mówisz, że fajna to może z nami być :D tylko trza spytać czy wytrzyma z taką tobą razy 3 ! (ja ty i Anita, bo Anka to spokoooojna dyiewcyzna jest :cool3:)

ty to chyba robisz grzyby atomowe z kurzu, a nie :razz: