Ola164 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Osoby bez psów pewnie będą spac na piętrowych ;) Ja śpie z moją kluchą ;) Quote
C&B Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Ja mogę spać na jakimkolwiek łóżku, byleby nie na górze piętrowego - dla mojego kolana to troszku za dużo będzie :diabloti: Quote
Naklejka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Ja mogę na piętrowym spać, bo nie śpię z psem :P Quote
zootechniczka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Ja najchętniej na pojedyńczym. Bo mój psiak jest czasem zazdrosny o panią. Quote
anka11 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 ble ja to wolalabym burzuazyjne loze na podlodze... hmm poza tym chyba powinnyscie to ustalac dopiero jak sie podzielimy na domki :) Quote
polciuaa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='gops']a no chyba że tak , ona tylko straszy jeśli pies nie dominuję/atakuję więc ewentualnie trochę futra wyrwie ale krzywdy nie zrobi , myślę że będzie jak najbardziej ok . ona głównie suk nie lubi i też nie to że chcę zabić , lubi pyskówki i awantury , jak się będą 2 psy gryzły mogę być pewna że moja wskoczy w środek się gryźć obojętnie kogo aby była awantura . nie będzie tak źle , jeśli w domku nie będę miała większej suki która będzie prowokować lub reagować na prowokację mojej to poza domkiem będzie dobrze z resztą ,tylko to mieszkanie wspólne mnie martwi i ewentualne spacery luzem. zazwyczaj psy, które Duluxa atakują wyrywają mu tylko troche sierści bo pewnie myślą "tu już jest skóra! moge więc dziabać!" a tu ni hu hu, jeszcze kudły są. :diabloti: w sumie jakoś nie przypominam sobie czy na zlocie poprzednim Dulski na jakiegoś psa "naskoczył" przy pierwszym spotkaniu, chyba był zbyt zdezorientowany zmianą terenu i taką liczbą zarówno psów jak i ludzi, więc myślę, że teraz też raczej będzie zamknięty w sobie. :) ale na wszelki wypadek chciałabym wiedzieć który pies czy suka w razie czego może po jego niby ataku zaatakować go na poważnie. [quote name='zootechniczka']Lepiej żeby Dulux na mojego nie skakał bo mój pies uznaje to za atak i może oddać no chyba że sam będzie miał ochotę na zabawę to wtedy wszystkie chwyty dozwolone ;). ja to w ogóle mam nadzieję, że do sierpnia spokojnie zniewelujemy to jego dziwne powiatanie, więc mam nadzieje, że nie będzie jakichs bardziej poważniejszych spięć. :) [quote name='klaudusia0219']pizza w dębnie bllelelelelel to był mój najgorszy zakup spożywczy w życiu. :diabloti: [quote name='dog193']Oooo, to ja na pewno biorę łóżko, bo musimy mieć z moim tiutiutiu pieseczkiem dużo miejsca do spania :diabloti: wy to się o te łóżka pozabijacie, a ja bym najbardziej chciała stworzyć na podłodze burżuazyjne łoże dla wszystkich i już. :diabloti: [quote name='Naklejka']Ja mogę na piętrowym spać, bo nie śpię z psem :P ciężko żebyś z takim bykiem spała. :diabloti: [quote name='anka11']ble ja to wolalabym burzuazyjne loze na podlodze... hmm poza tym chyba powinnyscie to ustalac dopiero jak sie podzielimy na domki :) Anka! my na bank sobie zrobimy łoże naziemne, a jak inni z domku nie będą chcieli takiego z nami dzielić to tak czy siak same będziemy mogły tak spać. :diabloti: byle tylko Anita znowu nie zaczęła się tak dziwnie śmiać przez sen bo drugi raz tego chyba nie przeżyje. :diabloti: poza tym Ulvvvvv, wpisz mnie już na główną listę bo potem się okaże, że dla mnie miejsca zabrakło. :D Quote
anka11 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 byle tylko Anita znowu nie zaczęła się tak dziwnie śmiać przez sen bo drugi raz tego chyba nie przeżyje. hahahaha zapomnialam o tym :lol: .. i jak robilyscie piramidy sobie na glowach[?] :D mam nadzieje ze bedzie z czego zrobic sobie to loze naziemne :P w ogole moje postanowienie na przyszly zlot - nagrywac wiecej filmow! :P Quote
unkasyr Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 O rany! jaka zaawansowana logistyka łózkomiejscowa... zaczynam się martwić o dostepność wolnych miejsc. Quote
Culineo Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 dogomanka_ napisał(a): Anka! my na bank sobie zrobimy łoże naziemne, a jak inni z domku nie będą chcieli takiego z nami dzielić to tak czy siak same będziemy mogły tak spać. :diabloti: byle tylko Anita znowu nie zaczęła się tak dziwnie śmiać przez sen bo drugi raz tego chyba nie przeżyje. :diabloti: ja też chce ja też ! i psy mogą wtedy ze wszystkimi spać :D to teraz ja mogę koło Anity spać, bo wtedy tego nie widziałam :diabloti; Quote
Szerkanka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 (edited) gops, moj tez, jak sie go nie wpusci do lozka, to jeczy cala noc, proszac zeby go wpuscic... ze wzgledu na rozmiary Lulka, zadowolimy sie wersalka :) i fajnie jakby byly male psy, a przynajmniej mniejsze :P Edited February 13, 2012 by Szerkanka Quote
gops Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Szerkanka napisał(a):gops, moj tez, jak sie go nie wpusci do lozka, to jeczy cala noc, proszac zeby go wpuscic... ze wzgledu na rozmiary Lulka, zadowolimy sie wersalka :) i fajnie jakby byly male psy, a przynajmniej mniejsze :P mi jak najbardziej odpowiada duży pies w domku jakby co :lol: Quote
IzabelaB Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 proszę mnie zapisać z Maksem, być może jeszcze z jakimś futrem ;] Quote
polciuaa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 klaudusia0219 napisał(a):ja też chce ja też ! i psy mogą wtedy ze wszystkimi spać :D to teraz ja mogę koło Anity spać, bo wtedy tego nie widziałam :diabloti; ja muszę z Anką być obok bo tylko ona jedyna chciała ze mną gadać, a nie spać. :diabloti: maksowa17 napisał(a):proszę mnie zapisać z Maksem, być może jeszcze z jakimś futrem ;] jeeeee! :loveu: :multi: to teraz w naszym domku musimy jeszcze zmieścić Izę! :D Quote
Culineo Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 ja zasypiałam i nie gadałam, bo spałam dalekooo od ciebie :* a któż to Iza? :D Quote
polciuaa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 klaudusia0219 napisał(a):ja zasypiałam i nie gadałam, bo spałam dalekooo od ciebie :* a któż to Iza? :D oo. :* cóż za wyznanie. :diabloti: ale nie wykręcaj się, jakbyś chciała to byś do białego rana ze mną i z Anką siedziała przed domkiem, a nie :diabloti: Iza to maksowa17 :D Quote
anka11 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 ja muszę z Anką być obok bo tylko ona jedyna chciała ze mną gadać, a nie spać. chyba - TY nawijalas a ja sluchalam :evil_lol: ach, tesknie za tym siedzieniem przed domkiem i cieplem na dworze... :( Quote
polciuaa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 anka11 napisał(a):chyba - TY nawijalas a ja sluchalam :evil_lol: ach, tesknie za tym siedzieniem przed domkiem i cieplem na dworze... :( Ty też nawijałaś, przyznaj się :diabloti: a pamiętasz te pszczoły co raz tak zaczeły hałasować, a Ty mówiłaś, że to muzyka? :diabloti: Quote
Culineo Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 dogomanka_ napisał(a):oo. :* cóż za wyznanie. :diabloti: ale nie wykręcaj się, jakbyś chciała to byś do białego rana ze mną i z Anką siedziała przed domkiem, a nie :diabloti: Iza to maksowa17 :D nie miałam siły :( a wy siedziałyście nie dużo razy xD że maksowa to sie domysliłam, ale co dalejjj ! Quote
anka11 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Ty też nawijałaś, przyznaj się a pamiętasz te pszczoły co raz tak zaczeły hałasować, a Ty mówiłaś, że to muzyka? noo moze :P a o muzyce nie pamietam :lol: ja w ogole malo co pamietam z takich szczegolow niestety... Quote
polciuaa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 klaudusia0219 napisał(a):nie miałam siły :( a wy siedziałyście nie dużo razy xD że maksowa to sie domysliłam, ale co dalejjj ! a idź ty, niby taki wulkan energii z ciebie, a jednak z nami nei wytrzymałaś! :diabloti: no jak to co dalej? musi być z nami w domku! o ile sama będzie chciała i o ile jej agresor polubi mojego agresora. :evil_lol: anka11 napisał(a):noo moze :P a o muzyce nie pamietam :lol: ja w ogole malo co pamietam z takich szczegolow niestety... czemu mnie to nie dziwi? :roll: :diabloti: ludzie! zajrzyjcie tutaj, może będziecie mogli pomóc: http://www.dogomania.pl/threads/223244-Rodzi-co-cieczk%C4%99!-A-szczeniaki-do-schroniska-w-Olkuszu-na-pewn%C4%85-%C5%9Bmier%C4%87!W-CI%C4%84%C5%BBY!?p=18653341#post18653341 Quote
anka11 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 a idź ty, niby taki wulkan energii z ciebie, a jednak z nami nei wytrzymałaś! a ja niby ciagle bym spala, a dalam rade hahah :eviltong: czemu mnie to nie dziwi? oj tam, oj tam w ogole troche tutaj spamujemy, nie wiem czy to tak wypada.. :lol: Quote
Culineo Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 bo ja rozrzucam kule z energią tak do ok.1-2 w nocy :razz: a spoko jak mówisz, że fajna to może z nami być :D tylko trza spytać czy wytrzyma z taką tobą razy 3 ! (ja ty i Anita, bo Anka to spokoooojna dyiewcyzna jest :cool3:) Quote
polciuaa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 anka11 napisał(a):a ja niby ciagle bym spala, a dalam rade hahah :eviltong: w ogole troche tutaj spamujemy, nie wiem czy to tak wypada.. :lol: a co tam, ze spamujemy, ktoś musi budzić ten wątek do życia. :diabloti: a ze wszyscy inni siedzą cicho to my tutaj zaraz zrobimy imprezkę :diabloti: klaudusia0219 napisał(a):bo ja rozrzucam kule z energią tak do ok.1-2 w nocy :razz: a spoko jak mówisz, że fajna to może z nami być :D tylko trza spytać czy wytrzyma z taką tobą razy 3 ! (ja ty i Anita, bo Anka to spokoooojna dyiewcyzna jest :cool3:) ty to chyba robisz grzyby atomowe z kurzu, a nie :razz: Quote
Karilka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Ja nie chce znowu spać w przejściu - potrzebujemy miejsce w pokoju/zakątku. Quote
Maciej Trojanowicz Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 mnie też można wstępnie zapisać - 2 osoby i pies:) Quote
Recommended Posts