Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Mam na imię Chmurka ....:)
Ważę zaledwie 4 kilogramy,może nawet trochę mniej...
Wyglądam jak szczeniaczek,ale człowiek( zwany wetem) obejrzał mnie dokładnie i powiedział ,że nie jestem już szczylkiem i żyję calutki ,okrągły rok...;)
Moje miękkie, pręgowane futerko jest bardzo miłe w dotyku...
Wciąż się uśmiecham-przynajmniej tak to wygląda,bo mam wadę zgryzu,która w niczym mi nie przeszkadza,za to dodaje mojej mordeczce mnóóóóstwo uroku....:)

Jestem grzeczna,kocham cały świat i lubię się przytulać,ale ...nikt mnie nie chce !:(
Mieszkam od niedawna w schronisku dla niekochanych zwierząt...Dzielę zimny kojec z kilkoma szczeniakami,bo większe psy mogłyby mi zrobić krzywdę i -czekam!

Marzę sobie,że kiedyś ktoś wreszcie zatrzyma się przy naszym kojcu,popatrzy tylko na mnie i powie : "O,jaka śliczna,uśmiechnięta Chmurka! Zabieram cię,piesku, do domu i będę cię bardzo kochać!"

Czy moje marzenie kiedyś się spełni? Czy zasługuję na Twoją ,Człowieku,miłość?

Odpowiedz:TAK i zabierz mnie stąd jak najszybciej ,a przekonasz się,jak to jest być Słoneczkiem-bo dla mnie zostaniesz nim na całe życie!

Kontakt w sprawie adopcji Chmurki: tel.505 572 846,e-mail:[email protected]

Chmurka w całej okazałości.:)

4 kilogramy psiny za kratami.:(

"Potężny pies" w kojcu.;)

Cudny "uśmiech" Chmureczki.:)

Zabierz mnie stad!!!

Edited by jostel5
  • Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chmurka to najmniejszy dorosły psiak w schronisku! Jest mniejsza i drobniejsza nawet od kilku szczeniaków ,a poza tym ma taki niedorosły,śmieszny wyraz mordki!:) To prawdziwy,niekwestionowany słodziak-przerażony schroniskiem i bardzo potrzebujący Domu-na razie nawet tymczasowego!
W piątek malutka będzie miała sterylkę i dzięki temu spędzi jakiś czas w ogrzewanym pomieszczeniu-na szczęście,bo mrozy mamy siarczyste!Co się stanie później-wiadomo!-zimny kojec!

Może na DGM jest ktoś,kto mógłby dać malutkiej choć dt??? Śliczna jest,pewnie szybko znajdzie dom stały,tyle że musi to być dom naprawdę znakomity-lepiej,żeby nie została zaadoptowana wprost ze schronu,bo diabli wiedzą,gdzie trafi....!

Pomóżmy malutkiej Chmurce!

Posted

wiosenka napisał(a):
Jestem u suńki ciesze się, że ma wątek. Poprosić o banerek? Tekst super! A co z ogłoszeniami? jest na mikro psach?

Wiosenko,poproś o bannerek!:)

Posted

A tu jeszcze zdjęcie spacerowej Chmurki. Maleństwo, które w kojcu sprawia wrażenie pieska mało energicznego i baaardzo spokojnego, na spacerku nagle się ożywia Zawija ogonek w precelek, radośnie przebiera nóżkami i wszystko namiętnie obwąchuje. Ślicznie chodzi na smyczy.

A tak się Chmurka prezentuje na rązkach. Moja rękawica jest większa od jej główki :lol: