juli88 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Piękny wiersz. Ja swojego Mika pochowałam 2 lata temu i ból nadal jest. Czułam i czuje dokładnie to co Ty. Pamiętam Rockiego z innego forum i nie wiedziałam że tak potoczyły się jego losy. Sama sobie powtarzam, że liczą się te piękne wspólne chwilę! Nic innego. Quote
brazowa1 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='juli88'] liczą się te piękne wspólne chwilę! Nic innego.[/QUOTE] Samo sedno. Historia Rockiego wybitnie mnie poruszyła. Bo swietny pies,świetny przewodnik,a może byc i tak... Nie potrafię sobie wyobrazic dramatu właściciela,który musi podjąc taką decyzję. Quote
Anashar Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Pamiętam Kochany na zawsze (*) I tak bardzo tęsknię :placz: To pierwsza wigilia bez Ciebie... Taka pusta :placz: [IMG]http://rocky.owczarki.eu/zdjecia/2.jpg[/IMG] Quote
anula42 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 ja też spędziłam pierwszą Wigilię bez mojej Sabusi- tak bardzo brakowało mi jej proszącego pysia (uwielbiała karpia i wszelkie inne rybki nie mówiąc już o słodkościach) nawet Murzynek był jakiś nieswój... Quote
Anetka83 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 To już rok... Rackusiu pamiętamy i tęsknimy... [*] Maciek pojechał dzisiaj zapalić światełko na Twoim grobie... Czekaj tam na nas... Quote
Anetka83 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Cały czas Ciebie brakuje kochany piesku... Maciek był u Ciebie na grobie w Twoje urodzinki... Pamiętamy Rokiczku :* do zobaczenia Quote
Anetka83 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Rockusiu już dwa lata mijają... [*] Cały czas mamy Cię w sercach i tęsknimy... Czekaj na nas Quote
Recommended Posts