Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Beatkaa']Jutro jadę z TŻtem od Bjutki zawieźć Botti,rano dowiem się na która mamy być w Katowicach u weta.Później z Katowic przejmie ją już Emiś.Cieszę się niesamowicie :Cool!::Cool!:

Każdej osobie z osobna dziekuje,że tu jest z nami !!!!!!!!!!!!! :Rose::Rose:[/QUOTE]
to my Tobie dziekujemy za sprawną akcję, jak wszystko ogarniesz to porozsyłaj nr konta wszystkim deklarującym pomoc (a trochę tego było:))

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Madziadalena
Posted

Poproszę nr konta, nie obiecuję, że od razu, ale postaram się coś wysupłać dla psiny. Wspaniale, że Botti jedzie dt i będzie miała opiekę, trzymam kciuki za zdrowie sunieczki :)

Posted

Tak się cieszę, że Botti jedzie do dt, że wreszcie będzie się cieszyć domkiem, trzymam kciuki za dobrą podróż i pomyślną diagnozę - oby dało się te listwy usunąć i podarować Botti jeszcze trochę życia i szczęścia przy człowieku! Beatko działasz z wielką determinacją i ekspresowo, Botti ma szczęście:)

Posted

Kochane jesteście ciocie,że wspieracie Botti !!! :loveu::loveu:
Zaraz sie zabieram za bazar dla ślicznotki....

Czy ktoś może ma paypala? Ludzie na FB pytają,a ja niestety nie posiadam..:(

Posted

Tak się cieszę Beatko, że Botti dziś już wyjdzie ze schronu :D przykre to, że dopiero choroba, i to taka, "wyciągnie" ją stamtąd... Bardzo dziękujęmy cioteczce i jej rodzinie, która przyjmie Botti - to tak wiele! Widziałam Botti w sobotę jak była z nami na spacerku - sunia ledwo człapała :( normalnie żal serce ściskał patrząc na nią :(

Posted

Bazarek zrobiony,zapraszam : [URL="http://www.dogomania.pl/threads/222028-Kalendarzowy-szał-na-Botti-z-nowotworem-do-6.02"]http://www.dogomania.pl/threads/222028-Kalendarzowy-szał-na-Botti-z-nowotworem-do-6.02[/URL]

[quote name='marra']Chętnie dołożę 20 zł stałej dla tej kochanej psinki i trzymam za nią kciuki bardzo mocno ![/QUOTE]

Dobrze kochana,dziękuję i już zapisze na pierwszej stronie :loveu:

[quote name='__Lara']Tak się cieszę Beatko, że Botti dziś już wyjdzie ze schronu :D przykre to, że dopiero choroba, i to taka, "wyciągnie" ją stamtąd... Bardzo dziękujęmy cioteczce i jej rodzinie, która przyjmie Botti - to tak wiele! Widziałam Botti w sobotę jak była z nami na spacerku - sunia ledwo człapała :( normalnie żal serce ściskał patrząc na nią :([/QUOTE]

Olu też jestem przeszczęśliwa..i cała podekscytowana tym dniem.Czekam na telefon od Emiś na którą mamy być w Katowicach ;)

Posted

[quote name='Beatkaa']Bazarek zrobiony,zapraszam : [URL]http://www.dogomania.pl/threads/222028-Kalendarzowy-szał-na-Botti-z-nowotworem-do-6.02[/URL]

Dobrze kochana,dziękuję i już zapisze na pierwszej stronie :loveu:

[B]Olu też jestem przeszczęśliwa..i cała podekscytowana tym dniem.Czekam na telefon od Emiś na którą mamy być w Katowicach ;)[/B][/QUOTE]

A ja już czekam podekscytowana na wieści od Was jak tam Botti :)

Posted

O 15 spotykamy się w Katowicach u Weta, żeby zrobić przy okazji zdjęcie. Stamtąd zabiorę Botti i w drodze do hoteliku będę chciała pokazać ją mojej Wetce - ma specjalizacje z chirurgii, jeśli płuca i krew będę ok to oceni guz, czy da się usunąć. Mam nadzieję, że da się jeszcze coś zrobić dla małej

Posted

To już ostatnie godziny Botti w schronisku....:loveu:

Dostałam wiadomość,że pani Bożena P. z Zabrza deklaruje 25zł stałej deklaracji ;) Ślicznie dziekujemy :multi:

Posted

Czytam, płaczę ze szczęścia...
Miałam sunię sznaucerkę olbrzymkę, miała nowotwór obu listew w wieku 8 lat.. Dziewczyny, ja myślałam, że już ją straciliśmy - guzy rosły w oczach. Operowana ze skutkiem pozytywnym!!!. Każda listwa po kolei, bo wet się bał czy sunia przetrzyma tak wielki zabieg. Udało się!!! Przerzuty pojawiły się dopiero po 4 latach. Rozumiecie? 4 lata życia.
DAŁYŚCIE BOTTI SZANSĘ. Botti, w Twoich łapach Twoje życie.
Podajcie nr konta na pw, coś tam skrobnę.

Posted

Jestem i ja, też się dołożę. Proszę o nr. konta. Myślę że to jest bardzo ważne żeby sunia na koniec miała miłość człowieka i cieło. Ja moją sunię z nowotworem wątroby leczyłam prawie przez 6 miesięcy, prześwietlenie, ciągłe USG, badania krwi i leczenie. Warto było dla niej i dla mnie i zrobiłabym tak samo gdybym spotkała się znów z taką sytuacją

Posted

Zapraszamy na wspaniały kalendarzowy bazarek dla Botti,bardzo duży wybór:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/222028-Kalendarzowy-sza%C5%82-na-Botti-z-nowotworem-do-6.02[/url]

Posted

[quote name='Emiś']O 15 spotykamy się w Katowicach u Weta, żeby zrobić przy okazji zdjęcie. Stamtąd zabiorę Botti i w drodze do hoteliku będę chciała pokazać ją mojej Wetce - ma specjalizacje z chirurgii, jeśli płuca i krew będę ok to oceni guz, czy da się usunąć. Mam nadzieję, że da się jeszcze coś zrobić dla małej[/QUOTE]
Emiś :) DZIĘKUJEMY !!!!!!!!!