Mysza2 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='Beatkaa']Jutro jadę z TŻtem od Bjutki zawieźć Botti,rano dowiem się na która mamy być w Katowicach u weta.Później z Katowic przejmie ją już Emiś.Cieszę się niesamowicie :Cool!::Cool!: Każdej osobie z osobna dziekuje,że tu jest z nami !!!!!!!!!!!!! :Rose::Rose:[/QUOTE] to my Tobie dziekujemy za sprawną akcję, jak wszystko ogarniesz to porozsyłaj nr konta wszystkim deklarującym pomoc (a trochę tego było:)) Quote
fochu Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 i ja poproszę o nr konta ,przeleję choć 20 zł super że niunia jedzie na dt! Quote
Guest Madziadalena Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Poproszę nr konta, nie obiecuję, że od razu, ale postaram się coś wysupłać dla psiny. Wspaniale, że Botti jedzie dt i będzie miała opiekę, trzymam kciuki za zdrowie sunieczki :) Quote
Kalva Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Tak się cieszę, że Botti jedzie do dt, że wreszcie będzie się cieszyć domkiem, trzymam kciuki za dobrą podróż i pomyślną diagnozę - oby dało się te listwy usunąć i podarować Botti jeszcze trochę życia i szczęścia przy człowieku! Beatko działasz z wielką determinacją i ekspresowo, Botti ma szczęście:) Quote
Beatkaa Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Kochane jesteście ciocie,że wspieracie Botti !!! :loveu::loveu: Zaraz sie zabieram za bazar dla ślicznotki.... Czy ktoś może ma paypala? Ludzie na FB pytają,a ja niestety nie posiadam..:( Quote
marra Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Chętnie dołożę 20 zł stałej dla tej kochanej psinki i trzymam za nią kciuki bardzo mocno ! Quote
__Lara Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Tak się cieszę Beatko, że Botti dziś już wyjdzie ze schronu :D przykre to, że dopiero choroba, i to taka, "wyciągnie" ją stamtąd... Bardzo dziękujęmy cioteczce i jej rodzinie, która przyjmie Botti - to tak wiele! Widziałam Botti w sobotę jak była z nami na spacerku - sunia ledwo człapała :( normalnie żal serce ściskał patrząc na nią :( Quote
Beatkaa Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Bazarek zrobiony,zapraszam : [URL="http://www.dogomania.pl/threads/222028-Kalendarzowy-szał-na-Botti-z-nowotworem-do-6.02"]http://www.dogomania.pl/threads/222028-Kalendarzowy-szał-na-Botti-z-nowotworem-do-6.02[/URL] [quote name='marra']Chętnie dołożę 20 zł stałej dla tej kochanej psinki i trzymam za nią kciuki bardzo mocno ![/QUOTE] Dobrze kochana,dziękuję i już zapisze na pierwszej stronie :loveu: [quote name='__Lara']Tak się cieszę Beatko, że Botti dziś już wyjdzie ze schronu :D przykre to, że dopiero choroba, i to taka, "wyciągnie" ją stamtąd... Bardzo dziękujęmy cioteczce i jej rodzinie, która przyjmie Botti - to tak wiele! Widziałam Botti w sobotę jak była z nami na spacerku - sunia ledwo człapała :( normalnie żal serce ściskał patrząc na nią :([/QUOTE] Olu też jestem przeszczęśliwa..i cała podekscytowana tym dniem.Czekam na telefon od Emiś na którą mamy być w Katowicach ;) Quote
paulinken Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Śliczna malutka... Widzę, że DT się znalazł :) Quote
__Lara Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Beatkaa']Bazarek zrobiony,zapraszam : [URL]http://www.dogomania.pl/threads/222028-Kalendarzowy-szał-na-Botti-z-nowotworem-do-6.02[/URL] Dobrze kochana,dziękuję i już zapisze na pierwszej stronie :loveu: [B]Olu też jestem przeszczęśliwa..i cała podekscytowana tym dniem.Czekam na telefon od Emiś na którą mamy być w Katowicach ;)[/B][/QUOTE] A ja już czekam podekscytowana na wieści od Was jak tam Botti :) Quote
Martika&Aischa Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ja choć mam młyn w pracy nie mogłam nie zajrzeć ......trzymam mocno kciuki za jak najlepsze wieści :) Będzie dobrze sunieczko kochana :* Quote
Emiś Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 O 15 spotykamy się w Katowicach u Weta, żeby zrobić przy okazji zdjęcie. Stamtąd zabiorę Botti i w drodze do hoteliku będę chciała pokazać ją mojej Wetce - ma specjalizacje z chirurgii, jeśli płuca i krew będę ok to oceni guz, czy da się usunąć. Mam nadzieję, że da się jeszcze coś zrobić dla małej Quote
__Lara Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Emiś :D właśnie dałaś szansę życia dla kolejnego psiaka :D Quote
angineuuka Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 nie było mnie wczoraj a tu takie wiesci :loveu: Quote
Beatkaa Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 To już ostatnie godziny Botti w schronisku....:loveu: Dostałam wiadomość,że pani Bożena P. z Zabrza deklaruje 25zł stałej deklaracji ;) Ślicznie dziekujemy :multi: Quote
Jetrel Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 A ja tam wierzę, że jeszcze wszystko się ułoży :) Quote
plinka54 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Cudnie!!! :multi: nie mogę się doczekać aż mała znajdzie się w cieplutkim domku pod dobrą opieką! :p Quote
margoth137 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 właśnie przeczytałam wątek, tyle biduli tu poznałam, ale przeczytając tekst.....:( ryczę do tej pory:( Quote
Shilomaniak Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Czytam, płaczę ze szczęścia... Miałam sunię sznaucerkę olbrzymkę, miała nowotwór obu listew w wieku 8 lat.. Dziewczyny, ja myślałam, że już ją straciliśmy - guzy rosły w oczach. Operowana ze skutkiem pozytywnym!!!. Każda listwa po kolei, bo wet się bał czy sunia przetrzyma tak wielki zabieg. Udało się!!! Przerzuty pojawiły się dopiero po 4 latach. Rozumiecie? 4 lata życia. DAŁYŚCIE BOTTI SZANSĘ. Botti, w Twoich łapach Twoje życie. Podajcie nr konta na pw, coś tam skrobnę. Quote
dangos19 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Jestem i ja, też się dołożę. Proszę o nr. konta. Myślę że to jest bardzo ważne żeby sunia na koniec miała miłość człowieka i cieło. Ja moją sunię z nowotworem wątroby leczyłam prawie przez 6 miesięcy, prześwietlenie, ciągłe USG, badania krwi i leczenie. Warto było dla niej i dla mnie i zrobiłabym tak samo gdybym spotkała się znów z taką sytuacją Quote
szafranekm Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Zapraszamy na wspaniały kalendarzowy bazarek dla Botti,bardzo duży wybór: [url]http://www.dogomania.pl/threads/222028-Kalendarzowy-sza%C5%82-na-Botti-z-nowotworem-do-6.02[/url] Quote
Martika&Aischa Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Emiś']O 15 spotykamy się w Katowicach u Weta, żeby zrobić przy okazji zdjęcie. Stamtąd zabiorę Botti i w drodze do hoteliku będę chciała pokazać ją mojej Wetce - ma specjalizacje z chirurgii, jeśli płuca i krew będę ok to oceni guz, czy da się usunąć. Mam nadzieję, że da się jeszcze coś zrobić dla małej[/QUOTE] Emiś :) DZIĘKUJEMY !!!!!!!!! Quote
Martika&Aischa Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Pisała Beatkaa ....dziewczynki juz w drodze .....trzymajmy kciuki z całych sił za jak najlepsze wieści o zdrowiu naszej Botti. Quote
Recommended Posts