Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja bym ja juz wziela na spacerek, ale na krociutki i w dobrym zabezpieczeniu zeby nie uciekla. Za jakis czas, jak mala sie troche otworzy to zamowie jej pakiet 130 ogloszen, bo w tej chwili to ona jeszcze chyba nie jest adopcyjna. :(

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekam na jeszcze jedną wpłatę z mojego bazarku, ale muszę go już teraz podsumować, bo muszę uregulować transport, który wyniósł 218zł. Dochód z bazarku, po wszelkich obliczeniach to 201zł i 60gr(+10zł które jeszcze nie wpłynęło). Dorzucę do tego resztę z 20zł(jednorazowa od Syli we wrześniu) i wystarczy. :)

Posted

[quote name='lika1771']Ok to czekam w poniedzialek powinny byc.Moze jakies foteczki suni, chociaz jedno.....[/QUOTE]

Co do spacerków wydaje mi się, że nie ma co Igi zmuszać, bo skutek może być odwrotny, ale warto ją powoli przyzwyczajać, wychodzić na chwilkę co jakiś czas i pozwalać jej poznać teren, obwąchać, a przy okazji mieć przy sobie gartskę smakołyków, które będą jej się pozytywnie kojarzyć :)
Tak, poprosimy o zdjęcia:)

Posted

Dostałam na paypala wpłatę od Agnieszki, 3,50 GBP,na PLN to 15,64, tak mi przeliczono.Kto się przyznaje do tej darowizny?W poniedziałek wpłacę na konto Igi.Bardzo dziękujemy w imieniu suni!

Posted

[quote name='Syla']Dostałam na paypala wpłatę od Agnieszki, 3,50 GBP,na PLN to 15,64, tak mi przeliczono.Kto się przyznaje do tej darowizny?W poniedziałek wpłacę na konto Igi.Bardzo dziękujemy w imieniu suni![/QUOTE]

no lolalola sie przyznaje;)

Posted

[quote name='Lolalola']hehheheeee....kosmicznie nie ma za co;)[/QUOTE]

Zawsze jest za co, dlatego dzięki Lolalola.Paula95,PW od Ciebie dostałam,jutro zrobię przelew za ogłoszenia.Oby tym razem bardziej psiakom się poszczęściło.Przecież Delma to malusia i taka kochaniusia, a ślepek też prześliczny chłopaczek.

Posted

Dziękuję Syla i Lolalola za wpłatę!:)

Karmelcia właśnie do mnie dzwoniła i prosiła przekazać, że padł jej Internet. :( Na razie jeszcze z Igunią nie wychodzą na spacery, ale próbują schodzić ze schodów. Iga zapałała, że trzeba załatwiać się na matę. Z Boczkiem nadal totalnie się olewają. Smaczki mocno pachnące bierze z ręki. :) Aaaa i bardzo lubi oglądać TV;p

Posted

[quote name='piescofajnyjest']czyli malymi kroczkami do przodu:)...tylko nie potrafie pojac, ze taki przystojniak, jak Boczek sie Iguni nie podoba;)[/QUOTE]

ja myślę, że on się Iguni podoba, tylko ona nie chce, żeby pomyślał, że ona taka "łatwa" jest ;) ;) ;)

wczoraj poszedł przelew dla Igi - "okrągłe" 100 zł

Posted

[quote name='mari23']ja myślę, że on się Iguni podoba, tylko ona nie chce, żeby pomyślał, że ona taka "łatwa" jest ;) ;) ;)

wczoraj poszedł przelew dla Igi - "okrągłe" 100 zł[/QUOTE]

Przelew dotarł:) Dziękujemy!!!

Posted

[quote name='Paula95']Poszukuję bardzo pilnie kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Wągrowcu. Znacie kogoś?
[/QUOTE]

Zerknij moze na ta mapke:

[URL]https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=208025760396225562426.0004bfea6cb4f75396049[/URL]

Posted

[quote name='Paula95']Ok, bo właśnie nic nie dotarło.

Sabina, zaraz lecę przeszukiwać mapę. :)[/QUOTE]

Niestety, w samym Wągrowcu nikogo nie widzialam, ale moze ktos z Poznania lub innych okolic sie zgodzi.

Posted

Napisałam do jakieś pani, która ogłaszała się na wizyty w Chodzieży, bo to chyba najbliżej. Ostatnio nawet nikogo nie mogłam znaleźć do wizyty w samym Poznaniu, więc wątpię, że ktoś pojedzie 60km do Wągrowca. :(