Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jagienka']Takie właśnie są!!! Ale zainteresowanie niestety zniknęło.

[B]A zdjęcia wyszły wspaniałe![/B] Chyba Zuziowe to najładniejsze z wszystkich dotychczas.[/QUOTE]

to fakt wyszły super fotki.może tak by zrobić wszystkim pieskom.

Posted

[quote name='bahlsa']I z ogłoszeń cisza.... :( przedłużam, przedłużam ..... i nic.....[/QUOTE]
Czasami są takie przestoje, bahlsa... może z nastaniem wiosny pełną gębą coś ruszy :) Ludziom się zachce spacerów i zatęsknią za psiakiem u boku... :)

• 3 weeks later...
Posted

No i już na 100 wiemy, że Zuzia jest wysterylizowana, obczajaliśmy grupowo w sobotę jej brzuchol i jest blizna jak ta lala. Ufff bo głupio mi było wciąz mówić dzwoniącym, ze nie wiem... Cyganek jest te ciachnięty, więc mikro gotowce są do brania... tylko żeby ktoś jeszcze chciał brać... :(

Też przysiądę nad ogłoszeniami, podam nr i do mnie i karusiap, może kolejny zastrzyk Zuzi w internecie da efekt....

Posted

Miałam dzisiaj telefon od fantastycznej rodziny z Trzebini (39 km od Krakowa). Zakochali się w Zuzi po uszy. Tylko problem jest z transportem, nie miałby ktoś ochoty na wyprawę w niedz popołudniu do Wieliczki i do Trzebini i z powrotem?? Oczywiście ze mną jako piloto towarzyszo trzymaczo załatwiaczem :)

Posted

[quote name='black_sheep']O kurcze:) Super informacja! Kto pomoże??:)[/QUOTE]
Napisałam prośbę o wizytę przedadopcyjną do dziewczyny nie z dogo, ale namiary na nią dostałam z dogo, tylko póki co nie odpisała.
A co do transportu to jedna propozycja padła, ale nie na 100%, w sobotę do 15 ma się wyklarować ta jedna opcja. Innych póki co nie ma.

Jakby ta cała akcja wypaliła i Zuzia trafiłaby do domu w niedzielę, to Cyganek zostanie w boksie solo, bo do tej pory byli razem...

Posted

Dzisiaj o 16 wizyta, bashla potwierdziła pomoc (za co bardzo bardzo dziękuję!!!!).
Dzwonił też Pan w sprawie Zuzi z okolic Skawiny, wyslałam mu zdjęcia Cyganka, ale na razie cisza.

Posted

[quote name='black_sheep']No to trzymamy kciuki! Szkoda jednak Cyganka, że zostanie sam, ale trzeba wykorzystać każdą szansę na domek.[/QUOTE]
O towarzystwo, to raczej nie ma się co martwić,szybko coś się znajdzie:mad:

Posted (edited)

[quote name='bahlsa']Jagienki nie ma, to może wkleję tylko linka:
[URL]http://www.garnek.pl/szukam/24654303/zuzka-juz-w-nowym-domu[/URL]
:)[/QUOTE]

Tak własnie! Zuzia już we wspaniałym domu!!! Ma cudowną rodzinę, dużo rąk do miziania.
Zgrywała się kruszynka nieźle na nieśmiałą i grzeczną hihihi
Państwo wypatrzyli Zuzię na gumtree.
bashla to jest mój idol po prostu, nie dość, że pozwiedzała ze mną okolice Krakowa, mnóstwo fantastycznych miejsc widziałyśmy, to docelowo nie dość, że Zuzię dowiozła w ramiona nowych państwa (rosół dla Zuzi już pyrkał na gazie) to jeszcze była zaopatrzona obróżkowo, bo przygotowana była dla Zuzi obroża jak dla spaniela. Na zdjęciach ponoć wydawała się większa :)

I od nowych Państwa dostaliśmy ową za dużą obrożę i 100zł dla psiaków, już sprawdzałam i to 100 zł spłaci Nam do końca Muchę (podobną wyglądowo i gabarytowo do Zuzki), dług Muchy sięgał do grudnia 2011.

Edited by Jagienka
  • 1 month later...
Posted

Miałam super tel w sprawie Cyganka... niestety Państwo gustują w jamnikowatych i już sie nie odezwali jak nieopacznie opisując budowę Cyganka z moich ust padło słowo "pinczer" :/

Posted

[quote name='Jagienka']Miałam super tel w sprawie Cyganka... niestety Państwo gustują w jamnikowatych i już sie nie odezwali jak nieopacznie opisując budowę Cyganka z moich ust padło słowo "pinczer" :/[/QUOTE]

trzeba go trochę porozciągać i powiedzieć, że Ci się pomyliło ;)

• 1 month later...
Posted

Z tablica.pl przyszło zapytanie o Cyganka.
Odpisałam, podałam namiary na Jagę.
Jaga - trzymaj telefon przy uchu ;).
I oby ktoś zadzwonił wreszcie.

Posted

[quote name='bahlsa']Z tablica.pl przyszło zapytanie o Cyganka.
Odpisałam, podałam namiary na Jagę.
Jaga - trzymaj telefon przy uchu ;).
I oby ktoś zadzwonił wreszcie.[/QUOTE]
Dzisiaj nikt nie dzwonił, będę trzymać :)