DORA1020 Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 [quote name='Elisabeta']Dora, proszę, wyślij mi numer Twojego konta, bo mam konto Soni, ale to przecież namiary do Murki są. :smile: Zrobię Flaperkowi prezent na jego potrzeby. Ty już będziesz wiedziała na co...[/QUOTE] Juz wysylam....:) Quote
mimiś Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 To moze podać do ogłoszeń tekst z 1 postu i 2 zdjęcia Flapera z 1 stony? -to naprawde ładny psiak...jeżeli się zgodzisz to tak to podam... Quote
Elisabeta Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Dora, dziękuję za numer konta. Wysłałam Ci PW. :smile: Po przemyślenu będę robic tak, że jeśli coś wyślę, to niech to będzie dla Twoich bezdomniaczków. "Przeniosę" się z tym na wątek Bezdomnych ze Szczebrzeszyna. Do Flapera będę zaglądała, ale Ty decyduj, co i dla jakiego psiaka jest pilne. Ok? ;) Quote
DORA1020 Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 [quote name='mimiś']To moze podać do ogłoszeń tekst z 1 postu i 2 zdjęcia Flapera z 1 stony? -to naprawde ładny psiak...jeżeli się zgodzisz to tak to podam...[/QUOTE] Tekst mozna troche skrocic,nie pisac o psich sportach,bo to bez sensu,zamiast tego,ze Flaperek nie lubi ptakow,podejrzewam,ze kotow tez,bo domek by mial juz dawno,tylko dziewczyna ,ktora chciala go adoptowac miala kotka zdjecie to moze byc,i ze dwa ze str. 3 Quote
Ty$ka Posted February 16, 2014 Author Posted February 16, 2014 Nowy opis :) Flaper to prześliczny, młodziutki pies, w którego żyłach płynie krew terriera. Znaleziono go błąkającego się i aktualnie przebywa w Domu Tymczasowym. Flaper jest psem otwartym, kontaktowym, szybko nawiązującym nowe znajomości. Najchętniej spędza czas na zabawie z opiekunem, dziećmi czy pobratymcami, jest złakniony kontaktów z ludźmi. Wszędzie go pełno, uwielbia biegać, szaleć, skakać, jednak w domu zachowuje się w miarę spokojnie, o ile wcześniej zostanie wybiegany. Flaper jest psem niezwykle pojętnym, szybko uczy się nowych sztuczek, w domu zachowuje czystość. Flaper będzie doskonałym psim towarzyszem dla osoby, szukającej psa poręcznego, radosnego i małego, ale jednocześnie aktywnego i pojętnego. Nie powinien zamieszkać z ptakami, kotami oraz innymi, małymi zwierzętami. [SIZE=2][COLOR=black]Kontakt: 664 500 434[/COLOR][/SIZE], [SIZE=2][COLOR=black][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/COLOR][/SIZE] Quote
DORA1020 Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Dziekuje za opis:) oby Flaperek byl taki radosny...niestety nie jest.... ale tego chyba nie mozna napisac,co? bo Flaperek jak wczesniej pisalam zyje w stresie jesienia opiekunka psiaka pojechala na tydzien za granice,i 2 razy dzienie wyprowadzalam go na spacer razem ze staruszkiem spanielem,Flaperek lubi go i wtedy zauwazylam to drzenie ciala,nie wiem co to jest,Faperek sobie siedzi albo lezy i nagle zaczyna caly drzec,jest to chwila,pozniej na chwile przestanie,a pozniej znowu. Niw jest to normalne,wydaje mi sie,ze to stres. Quote
DORA1020 Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 A....i ogloszenia...chyba na???????No wlasnie? Na jakie woj? napewno nie na lubelskie,na naszym terenie ciezko o adopcje....zdarzaja sie,ale naprawde ciezko...... Quote
mimiś Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 podmieniłam tekst..to moze na mazowieckie? Quote
DORA1020 Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='mimiś']podmieniłam tekst..to moze na mazowieckie?[/QUOTE] to niech bedzie....wszystkie/prawie/ zwierzaki od nas do Warszawy....:) Quote
Elisabeta Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Zaglądam do Flaperka. :-) Może go Ktoś na Mazowszu wypatrzy... :roll: Quote
DORA1020 Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Ma juz Flaperek ogloszenia? Bo jesli tak,to nikt nie dzwoni:( Quote
mimiś Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Dorciu,sądząc po wpisie poszły wczoraj wieczorem, tu są linki -post 166: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250878-30-i-50-og%C5%82osze%C5%84-na-hotelik-Majki-i-Kory-do-07-03-2014-do-21-00?p=21900867#post21900867[/url] Quote
DORA1020 Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Sa:) dzisiaj aktywowalam niektore.Mimis bardzo Ci dziekuje za ogloszenia:) teraz tylko czekam na telefony...... Quote
Elisabeta Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Czekamy na telefony o Flaperka :roll: Quote
DORA1020 Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 ostatnio w spr. adopcji psiakow nikt nie dzwoni,i to nie chodzi tylko o Flaperka,ale i inne...nie dzwoni nikt mam telefony tylko w spr. kotkow.... Quote
Ty$ka Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 Dobrze, że chociaż w kocim świecie są adopcje w ruchu. A po Flaperka jeszcze ludzie będą dzwonić, zobaczycie ;) Quote
DORA1020 Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Tez mam taka nadzieje,bo to kochane psisko. Quote
DORA1020 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Flaperek nie chce jesc tej karmy,ktora dostalam od Lucynki,tak powiedziala opiekunka to jest dobra karma Josera,ale gruba,moze dlatego.Dalam jej karmy dla kotow,to drobniutka,zobaczymy czy bedzie jadl,chyba nie przeszkadza,ze to kocia ,co? Quote
Elisabeta Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Flaper pogardził Joserą... :loveu: Może mu nie smakuje, bo chrupać groszki to psy chyba lubią. Moja sunia nawet woli większe. Małe połyka. Kocia karma jest podobno ogólnie lepsza pod względem składu, bo koty maję większe wymagania. Oczywiście to zależy też od jakości i rodzaju karmy. Nie powinno się karmić psa kocią karmą. Na odwrót tym bardziej. Dr Sumińska zawsze przestrzega w swoich radiowych programach. Oczywiście nic Flaperkowi nie będzie, jak będzie karmiony przez krótki czas kocim jedzonkiem.;) Quote
Elisabeta Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Jak dawno tu nikogo nie było... :roll: Dora, co słychać u Flaperka? :sad: Cały czas w tym samym DT? Polubili Flapera w końcu? :sad: Quote
DORA1020 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='Elisabeta']Jak dawno tu nikogo nie było... :roll: Dora, co słychać u Flaperka? :sad: Cały czas w tym samym DT? Polubili Flapera w końcu? :sad:[/QUOTE] Oni go lubia,ale Flaper jest wyprowadzany na dwor na 5 min dla niego to ogromny stres:( z paczatku Flaper byl szczesliwy,bo go wypuszczali samopas,i biegal sobie gdzie chcial.wtedy by szczesliwy a pozniej zli ludzie rzucali w niego kamieniami,i Grazyna przestala go wypuszczac,ale psiak nie wiedzial o co chodzi biegal sobie,a nagle niewola,i to sie odbilo na jego psychice. Kiedys dzwonila dziewczyna i chciala go adopttowac....bardzo.....ale niestety miala kota,a Flaper nie lubi kotow. Quote
DORA1020 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Flaperkowi potrzebny jest dom z ogrodem....psie marzenie........albo zeby go ktos wyprowadzxal na godzinne spacery ,nie minutowe..... to taki dobry i kochany psiak..... Quote
Ty$ka Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Skoro go kochają nie dadzą rady porobić mu fotek? :( Quote
Elisabeta Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 I nie dadzą rady wychodzić na trochę dłuższe spacery? :sad: Skoro go lubią... :p Quote
Recommended Posts