Igam Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Cudny Gaborku, dla Ciebie dom musi być najlepszy! Quote
unixena Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Odwiedzam Gaborka .[IMG]http://www.stronka-agusi.pl/gify/images/347throw.gif[/IMG] Quote
sajlana Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Prosimy o głosy na Radom....można głosować codziennie : klikamy na pustą miską i w spisie schronisk kandydujących do otrzymania karmy wybieramy Radom....dziękujemy ! [URL]http://schroniska.offre.pl/[/URL] Quote
Śnieżka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 witaj Gabor na razie wirtualnie i biegnij na pierwszą :) Quote
cisowianka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Zaglądam, podrzucam ;). Poproszę o nr konta przeleję choć drobny pieniążek dla Gabora Quote
Livka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='cisowianka']Zaglądam, podrzucam ;). Poproszę o nr konta przeleję choć drobny pieniążek dla Gabora[/QUOTE] Dziękujemy - konto poleciało :loveu::loveu::loveu: Quote
sajlana Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Prosimy o głosy na Radom....można głosować codziennie : klikamy na pustą miską i w spisie schronisk kandydujących do otrzymania karmy wybieramy Radom....dziękujemy ! [URL="http://schroniska.offre.pl/"][COLOR=#4444ff]http://schroniska.offre.pl/[/COLOR][/URL] Quote
sylwija Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Gabor ma się dobrze :) mądry i piękny ;) i do wzięcia ;) miałam go zabrać w sobotę na wycieczkę, ale byłam tak padnięta, że mi sił zabrakło, więc 'w nagrodę' może go na kastrację umówię :D Quote
beka Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='sylwija']Gabor ma się dobrze :) mądry i piękny ;) i do wzięcia ;) miałam go zabrać w sobotę na wycieczkę, ale byłam tak padnięta, że mi sił zabrakło, więc 'w nagrodę' może go na kastrację umówię :D[/QUOTE] Niezła nagroda...nie ma co ;) Quote
makik Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='sylwija']Gabor ma się dobrze :) mądry i piękny ;) i do wzięcia ;) miałam go zabrać w sobotę na wycieczkę, ale byłam tak padnięta, że mi sił zabrakło, więc 'w nagrodę' może go na kastrację umówię :D[/QUOTE] na pewno chłopak chętnie by zamienił spacer na bezjajeczność :) Quote
Livka Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='cisowianka']Zaglądam, podrzucam ;). Poproszę o nr konta przeleję choć drobny pieniążek dla Gabora[/QUOTE] Pieniążek wcale nie drobny już na koncie Gabora - bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose: Quote
sajlana Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Sylwuś, może w sobote zrobimy sobie wycieczkę do Warki...? Quote
sajlana Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) [URL]http://www.klarucha.eu/psiaki-w-potrzebie/95-gabor-ideal-w-typie-husky-prosi-o-dom.html[/URL] Edited February 27, 2012 by sajlana Quote
zerduszko Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='sylwija']Gabor ma się dobrze :) mądry i piękny ;) i do wzięcia ;) miałam go zabrać w sobotę na wycieczkę, ale byłam tak padnięta, że mi sił zabrakło, więc 'w nagrodę' może go na kastrację umówię :D[/QUOTE] Ładna mi nagroda ;) Quote
sajlana Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 hehe... :megagrin: [quote name='zerduszko']Ładna mi nagroda ;)[/QUOTE] Quote
sylwija Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='sajlana']Sylwuś, może w sobote zrobimy sobie wycieczkę do Warki...?[/QUOTE] można. tylko nie mam pewności, czy dam radę. mam straszny zap..rz w pracy i po prostu padam, już ten weekend tak planowałam z Gaborem pojeździć, połazić. może jeszcze w piątek się zgadamy? zobaczymy zresztą, jak kastracja. Ja właśnie tez na blog Klary - Klaruchy ;) wchodzę sobie :) Quote
sajlana Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Oj tak.... hmm...Klarucha ... się bardzo postarała przy tworzeniu nowego blogu..! Aż kipi od zanagażowania i cóż tu duzo mówić, dobrych pomysłów i chęci pomagania ... tylko pogratulować! A sam Uchart jest ładniejszym wydaniem whippeta :loveu: Widzę, że wszędzie panuje miła i kojąca tyrko-atmosfera....a niech ich pokręci przed świętami...:angryy: Dryndnę do Cjebja w piątek ;) Quote
makik Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='sajlana']...A sam Uchart jest ładniejszym wydaniem whippeta :loveu: [/QUOTE] o gustach się nie dyskutuje ale na pewno klarucha jest njpiękniejszym uchartem ze wszystkich uchartów:) ech następny wątek zaczynamy zaśmiecać i odchodzić od tematu... kurcze skręca nas, że taki gaborek cudny nie może domu znaleźć... pytamy każdego tutaj czy nie zna kogoś ODPOWIEDNIEGO kto by zechciałz takim cudem (lub ivorem) zamieszkać i póki co cisza choć parę osób ma pomyśleć i popytać... Quote
sajlana Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Ostatnią moją miłością był Balto.....juz w nowym cuudnym domku...że ja nie mam warunków na północnicaka...Gaborowski jest pieknym osobnikeim, spokojnym, zrównoważonym (no, jako tako) i dumnym! Quote
cisowianka Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Chyba wszystkie haszczaki mają dumę wypisaną na mordce ;), przynajmniej moja Blue robi czasami taką minkę, mimo że nie jest typowym przedstawicielem rej rasy. Quote
Recommended Posts