Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prosimy o głosy na Radom....można głosować codziennie : klikamy na pustą miską i w spisie schronisk kandydujących do otrzymania karmy wybieramy Radom....dziękujemy !
[URL]http://schroniska.offre.pl/[/URL]

Posted

[quote name='cisowianka']Zaglądam, podrzucam ;). Poproszę o nr konta przeleję choć drobny pieniążek dla Gabora[/QUOTE]
Dziękujemy - konto poleciało :loveu::loveu::loveu:

Posted

Prosimy o głosy na Radom....można głosować codziennie : klikamy na pustą miską i w spisie schronisk kandydujących do otrzymania karmy wybieramy Radom....dziękujemy !
[URL="http://schroniska.offre.pl/"][COLOR=#4444ff]http://schroniska.offre.pl/[/COLOR][/URL]

Posted

Gabor ma się dobrze :) mądry i piękny ;) i do wzięcia ;)

miałam go zabrać w sobotę na wycieczkę, ale byłam tak padnięta, że mi sił zabrakło, więc 'w nagrodę' może go na kastrację umówię :D

Posted

[quote name='sylwija']Gabor ma się dobrze :) mądry i piękny ;) i do wzięcia ;)

miałam go zabrać w sobotę na wycieczkę, ale byłam tak padnięta, że mi sił zabrakło, więc 'w nagrodę' może go na kastrację umówię :D[/QUOTE]

Niezła nagroda...nie ma co ;)

Posted

miałam go zabrać w sobotę na wycieczkę, ale byłam tak padnięta, że mi sił zabrakło, więc 'w nagrodę' może go na kastrację umówię :D[/QUOTE]

na pewno chłopak chętnie by zamienił spacer na bezjajeczność :)

Posted

[quote name='cisowianka']Zaglądam, podrzucam ;). Poproszę o nr konta przeleję choć drobny pieniążek dla Gabora[/QUOTE]

Pieniążek wcale nie drobny już na koncie Gabora - bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose:

Posted

Ładna mi nagroda ;)

Posted

[quote name='sajlana']Sylwuś, może w sobote zrobimy sobie wycieczkę do Warki...?[/QUOTE]

można. tylko nie mam pewności, czy dam radę.
mam straszny zap..rz w pracy i po prostu padam, już ten weekend tak planowałam z Gaborem pojeździć, połazić.

może jeszcze w piątek się zgadamy? zobaczymy zresztą, jak kastracja.

Ja właśnie tez na blog Klary - Klaruchy ;) wchodzę sobie :)

Posted

Oj tak.... hmm...Klarucha ... się bardzo postarała przy tworzeniu nowego blogu..! Aż kipi od zanagażowania i cóż tu duzo mówić, dobrych pomysłów i chęci pomagania ... tylko pogratulować! A sam Uchart jest ładniejszym wydaniem whippeta :loveu:

Widzę, że wszędzie panuje miła i kojąca tyrko-atmosfera....a niech ich pokręci przed świętami...:angryy:
Dryndnę do Cjebja w piątek ;)

Posted

[quote name='sajlana']...A sam Uchart jest ładniejszym wydaniem whippeta :loveu: [/QUOTE]

o gustach się nie dyskutuje ale na pewno klarucha jest njpiękniejszym uchartem ze wszystkich uchartów:) ech następny wątek zaczynamy zaśmiecać i odchodzić od tematu... kurcze skręca nas, że taki gaborek cudny nie może domu znaleźć... pytamy każdego tutaj czy nie zna kogoś ODPOWIEDNIEGO kto by zechciałz takim cudem (lub ivorem) zamieszkać i póki co cisza choć parę osób ma pomyśleć i popytać...

Posted

Ostatnią moją miłością był Balto.....juz w nowym cuudnym domku...że ja nie mam warunków na północnicaka...Gaborowski jest pieknym osobnikeim, spokojnym, zrównoważonym (no, jako tako) i dumnym!