ara Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Nie marudzić mi tu:mad: Gryzia to dopiero jest potfur;) żre jak dzika, wszystko i w każdej ilości (a jak już ją jedzenie zmęczy to na leżąco się dopycha:evil_lol: ), a chuda jakby ją głodzili:roll: Quote
jayo Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ara, no widzisz, takie geny widac :-) W koncu widac, ze to rodzenstwo :evil_lol: Quote
ara Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 A z charakteru też tacy podobni? Gryzia to taki typowy łobuz do kochania:loveu: stróżujący w dodatku:lol: Quote
jayo Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Alfred to tez troche lobuz, i na pewno do kochania - jakis taki wzrok kaprawy, krzywe lapy, wystajacy kufer ..:eviltong: Ale jest bardzo slodki... naprawde, gdybysmy mogli znalezc dla niego miejsce to pewnie by zostal... ale juz te 3 wielkie potwory sie kloca o byle kasek, a co dopiero jak by sie trzeci samiec trafil.. a poza tym nie chcemy Esperanzy i Feli robic przykrosci - mielismy juz nic nie zostawiac w domu :diabloti: Quote
ludwa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ja się naprawdę dziwię, że jeszcze nie znalazł się chętny na taki ciekawy okaz. Byłam, widziałam, poznałam to wiem. Okaz fajowy, sympatyczny i do przytulania o ile z czasem kolana nie zaczną się uginać... Takie kochane, spokojne psisko. Nie to, co nasza larwa. Doprawdy dziwni ci ludzie, co jeszcze pod drzwiami nie czekają...:mad: . Quote
ara Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Podnosimy braciszka:cool3: łobuz do kochania szuka domku:loveu: Quote
jayo Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Podnosimy!!! Alfred dzis znow musi jechac do weta.. Jak sie obudzlismy, maluch nie stawal na przednia lapke... Nie wiem, gdzie ja w nocy wsadzal i co robil, ale wyglada jakby mocno zwichnieta. Znacie jakiegos dobrego chirurga co w soboty gdzies przyjmuje??? Co gorsza, ma goraczke :-( :-( Quote
gemsi Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 jayo napisał(a):Podnosimy!!! Alfred dzis znow musi jechac do weta.. Jak sie obudzlismy, maluch nie stawal na przednia lapke... Nie wiem, gdzie ja w nocy wsadzal i co robil, ale wyglada jakby mocno zwichnieta. Znacie jakiegos dobrego chirurga co w soboty gdzies przyjmuje??? Co gorsza, ma goraczke :-( :-( Mlody dostał przeciwgorączkowe, przeciwzapalne i antybiotyk, jest lepiej,mamy obserwowac g. Quote
ronja Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 no to pozdrawiam chorą łapkę (ja do łapek to mam słabośc jakąś:roll: ) Quote
gemsi Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 ara napisał(a):Jak się czuje braciszek? poki co ok, rozrabia, a i apetyt mamy calkiem OK Quote
gemsi Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 gemsi napisał(a):poki co ok, rozrabia, a i apetyt mamy calkiem OK Ludzie, ludziska, Alfred robis sie coraz fajniejszy, komu psiaka komuuuu :evil_lol: Poważnie, jest ładniejszy , większy, coraz posłuszniejszy:diabloti: i wogoole git, brać wybierać pod warukiem że Alfreda, Quote
jayo Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 No wlasnie, ladniejszy :-) to pokazemy jak wygladamy ! znowu dla mnie zabraklo ;( myszka calkiem niezla ;-) wcale nie jestem gruby.... to pomowienie !! A tu razem ze stadem : Quote
ronja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ara Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='jayo']No wlasnie, ladniejszy :-) to pokazemy jak wygladamy ! znowu dla mnie zabraklo ;( Ale on ma uszy:loveu: :loveu: :loveu: Quote
jayo Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 ronja napisał(a): :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A co to za komentarz ?!!!!!!!!!!! Jestesmy oburzeni :diabloti: Quote
Maćka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Uszka ma jak śmigła helikopterka :evil_lol: :loveu: Quote
jayo Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 uszka sa w porzo :-) grubas siada na wezwanie :-) a stęka bombowo.. Ciotki i Wujki - gdyby nie nadmiar zwierzat - bylby pierwszy na liscie kandydatow - jakosc psa gwarantowana !! Quote
ara Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 jayo napisał(a):Ciotki i Wujki - gdyby nie nadmiar zwierzat - bylby pierwszy na liscie kandydatow - jakosc psa gwarantowana !! sugerujesz, że my (ciotki i wujki;) ) mamy niedobór?:cool3: Quote
jayo Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Aaabsolutnie nie sugeruje, ze ktoras z Was ma jeszcze miejsce w domu :-) Ale moze znajdzie sie ktos z wolna miejscowka spoza naszego grona... ;) Quote
ara Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 jayo napisał(a):Aaabsolutnie nie sugeruje, ze ktoras z Was ma jeszcze miejsce w domu :-) Ale moze znajdzie sie ktos z wolna miejscowka spoza naszego grona... ;) :hmmmm:właśnie mi przyszło do głowy, że jest ktoś spoza naszego grona kogo jeszcze nie molestowałam w tej sprawie8-) Quote
jayo Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ara - i jak molestowanie??? :razz: Alfred coraz bardziej robi sie "nasz"... szukamy domu!!! Quote
ara Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Moja przyszła ofiara chwilowo umiera na jakąś grypę, czy coś w ten deseń... jak tylko powróci do świata żywych przepuszczę atak:evil_lol: może ulegnie...8-) Quote
gemsi Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 ara napisał(a):Moja przyszła ofiara chwilowo umiera na jakąś grypę, czy coś w ten deseń... jak tylko powróci do świata żywych przepuszczę atak:evil_lol: może ulegnie...8-) no to napieraj :D Quote
jayo Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Pieknieje nam brzydal z dnia na dzien i juz zezwalamy na bieganie po ogrodku. Bedzie bardzo wdziecznym stworzeniem jak wyrosnie (...jeszcze bardziej) :loveu: komu brzydalka, komu ? Nie moze zostac na DT, bo chcemy miec miejsce na nastepne psiaki.. szukamy domu, ale nic na razie nam nie wychodzi, prosimy w tej dziedzinie o pomoc.. Quote
Recommended Posts