Jump to content
Dogomania

Uratowany od niechybnej śmierci, piekny brzydal... już w domu!!!

Recommended Posts

Posted

Nie marudzić mi tu:mad: Gryzia to dopiero jest potfur;) żre jak dzika, wszystko i w każdej ilości (a jak już ją jedzenie zmęczy to na leżąco się dopycha:evil_lol: ), a chuda jakby ją głodzili:roll:

• Replies 523
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alfred to tez troche lobuz, i na pewno do kochania - jakis taki wzrok kaprawy, krzywe lapy, wystajacy kufer ..:eviltong:

Ale jest bardzo slodki... naprawde, gdybysmy mogli znalezc dla niego miejsce to pewnie by zostal... ale juz te 3 wielkie potwory sie kloca o byle kasek, a co dopiero jak by sie trzeci samiec trafil..

a poza tym nie chcemy Esperanzy i Feli robic przykrosci - mielismy juz nic nie zostawiac w domu :diabloti:

Posted

Ja się naprawdę dziwię, że jeszcze nie znalazł się chętny na taki ciekawy okaz. Byłam, widziałam, poznałam to wiem. Okaz fajowy, sympatyczny i do przytulania o ile z czasem kolana nie zaczną się uginać... Takie kochane, spokojne psisko. Nie to, co nasza larwa. Doprawdy dziwni ci ludzie, co jeszcze pod drzwiami nie czekają...:mad: .

Posted

Podnosimy!!!
Alfred dzis znow musi jechac do weta.. Jak sie obudzlismy, maluch nie stawal na przednia lapke... Nie wiem, gdzie ja w nocy wsadzal i co robil, ale wyglada jakby mocno zwichnieta.

Znacie jakiegos dobrego chirurga co w soboty gdzies przyjmuje???

Co gorsza, ma goraczke :-( :-(

Posted

jayo napisał(a):
Podnosimy!!!
Alfred dzis znow musi jechac do weta.. Jak sie obudzlismy, maluch nie stawal na przednia lapke... Nie wiem, gdzie ja w nocy wsadzal i co robil, ale wyglada jakby mocno zwichnieta.

Znacie jakiegos dobrego chirurga co w soboty gdzies przyjmuje???

Co gorsza, ma goraczke :-( :-(

Mlody dostał przeciwgorączkowe, przeciwzapalne i antybiotyk, jest lepiej,mamy obserwowac

g.

Posted

gemsi napisał(a):
poki co ok, rozrabia, a i apetyt mamy calkiem OK

Ludzie, ludziska, Alfred robis sie coraz fajniejszy, komu psiaka komuuuu :evil_lol:

Poważnie, jest ładniejszy , większy, coraz posłuszniejszy:diabloti: i wogoole git, brać wybierać pod warukiem że Alfreda,

Posted

No wlasnie, ladniejszy :-)
to pokazemy jak wygladamy !

znowu dla mnie zabraklo ;(

myszka calkiem niezla ;-)

wcale nie jestem gruby.... to pomowienie !!

A tu razem ze stadem :

Posted

[quote name='jayo']No wlasnie, ladniejszy :-)
to pokazemy jak wygladamy !

znowu dla mnie zabraklo ;(

Ale on ma uszy:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

ronja napisał(a):

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A co to za komentarz ?!!!!!!!!!!! Jestesmy oburzeni :diabloti:

Posted

uszka sa w porzo :-)
grubas siada na wezwanie :-)
a stęka bombowo..

Ciotki i Wujki - gdyby nie nadmiar zwierzat - bylby pierwszy na liscie kandydatow - jakosc psa gwarantowana !!

Posted

jayo napisał(a):
Ciotki i Wujki - gdyby nie nadmiar zwierzat - bylby pierwszy na liscie kandydatow - jakosc psa gwarantowana !!

sugerujesz, że my (ciotki i wujki;) ) mamy niedobór?:cool3:

Posted

jayo napisał(a):
Aaabsolutnie nie sugeruje, ze ktoras z Was ma jeszcze miejsce w domu :-)
Ale moze znajdzie sie ktos z wolna miejscowka spoza naszego grona... ;)

:hmmmm:właśnie mi przyszło do głowy, że jest ktoś spoza naszego grona kogo jeszcze nie molestowałam w tej sprawie8-)

Posted

Moja przyszła ofiara chwilowo umiera na jakąś grypę, czy coś w ten deseń... jak tylko powróci do świata żywych przepuszczę atak:evil_lol: może ulegnie...8-)

Posted

ara napisał(a):
Moja przyszła ofiara chwilowo umiera na jakąś grypę, czy coś w ten deseń... jak tylko powróci do świata żywych przepuszczę atak:evil_lol: może ulegnie...8-)

no to napieraj :D

Posted

Pieknieje nam brzydal z dnia na dzien i juz zezwalamy na bieganie po ogrodku.
Bedzie bardzo wdziecznym stworzeniem jak wyrosnie (...jeszcze bardziej) :loveu:

komu brzydalka, komu ?
Nie moze zostac na DT, bo chcemy miec miejsce na nastepne psiaki..
szukamy domu, ale nic na razie nam nie wychodzi, prosimy w tej dziedzinie o pomoc..