Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

OGROMNA PROŚBA O POMOC !
Pies koczuje w lesie w Kołbieli (okolice Warszawy) pies stary,ślepy,śpi na śniegu.
Weterynarz z Halinowa ma dla niego DT niestety nie ma go jak przewieźć na trasie Kołbiel-Halinów
Pies w tej chwili stoi przywiązany do drzewa w lesie,dostał jeść,jeżeli dzisiaj nie znajdzie się dla niego transport-zostanie odwiązany i wypuszczony...
BŁAGAM O POMOC !
Telefon do osoby która szuka dla psa transportu : 514 507 273 i 880-234-068

Posted

spain2303 napisał(a):
jestem w stanie przewieźć psa za zwrot kosztów paliwa, jeszcze dzisiaj, mieszkam w Sulejówku

Może zazdwoń, na górae jest numer. Kurka mróz idzie a on tam siedzi.

Posted

dzwoniłam, Pani powiedziała, że ktoś już po niego jedzie, ale nie ma z tą osobą kontaktu - jeśli by nie dotarł, to ma dzwonić do mnie; miejmy nadzieję, że wszystko się uda

Posted

Boże.... W naszym hotelu mamy psiaka, którego ktoś przywiązał w lesie do drzewa. Pies został znaleziony na skraju śmierci głodowej....
Niestety nie mogę pomóc, bo mamy auto w warsztacie!

:-(:-(:-(

Posted

Dam znac,na pewno bedzie ciag dalszy,pies w zlej formie, na starosc wywalony,koczowal od kilkunastu dni w lesie...Wrzuciłabym zdjęcie ale nie wiem jak :(

• 2 weeks later...
Posted

Nie rozumiem... W jakim celu ten wątek został założony?!
O tym psiaku dowiedziałam się od majqi, która wysyłała do mnie sms-y i dzwoniła po nocy, bo może ich nie odebrałam a psy potrzebna jest pomoc.
Wypada coś napisać chociażby z szacunku dla ludzi, którzy wchodząc na wątek zainteresowali się losem psa!:angryy:

Posted

DIF napisał(a):
Nie rozumiem... W jakim celu ten wątek został założony?!
O tym psiaku dowiedziałam się od majqi, która wysyłała do mnie sms-y i dzwoniła po nocy, bo może ich nie odebrałam a psy potrzebna jest pomoc.
Wypada coś napisać chociażby z szacunku dla ludzi, którzy wchodząc na wątek zainteresowali się losem psa!:angryy:

Zalozylam ten watek bo zostalam o to poproszona.Pies z tego co mi wiadomo jest pod opieka skrzydła Fundacji Azylu pod Psim Aniołem-"Pies na Zakrecie"