DarkAngels Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ciocia Asia - hmmmm ... Tak się zastanawiam czemu Gałka jeszcze nie jest u Ciebie? :) On jest taki cudowny :) Quote
neverend Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='przemas-ol']Ciocia Asia - hmmmm ... Tak się zastanawiam czemu Gałka jeszcze nie jest u Ciebie? :) On jest taki cudowny :) Zgadzam się:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Asia_M Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Kochani, wzięłabym Go z radością gdyby Rodzice zgodzili się na piątego psa :) Mam 4 psiaki i ciągle mi mało :lol: Quote
neverend Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Asia_M napisał(a):Kochani, wzięłabym Go z radością gdyby Rodzice zgodzili się na piątego psa :) Mam 4 psiaki i ciągle mi mało :lol: U mnie jest podobnie... Mam kota, wiewiórkę i chomika.... 4 piętro, 50m2 i tyle...:shake::shake: Quote
DarkAngels Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Asia_M napisał(a):Kochani, wzięłabym Go z radością gdyby Rodzice zgodzili się na piątego psa :) Mam 4 psiaki i ciągle mi mało :lol: To tak jak ja. Ja też mam 4 pieski i kota oraz rybkę. Też 4 piętro. Od kilku miesięcy próbuje namówić rodziców na 5 psa, ale chyba nic z tego nie bedzie. Ale Gałka to taki mały kieszonkowy psiak. Może warto spróbować :) Quote
neverend Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 przemas-ol napisał(a):To tak jak ja. Ja też mam 4 pieski i kota oraz rybkę. Też 4 piętro. Od kilku miesięcy próbuje namówić rodziców na 5 psa, ale chyba nic z tego nie bedzie. Ale Gałka to taki mały kieszonkowy psiak. Może warto spróbować :) Wart, warto nawet sie nie zastanawiaj:loveu::loveu: Quote
Asia_M Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Zapomniałam o kocie :lol: :lol: :lol: Mam kota, który siedzi na strychu :) Musimy go izolować, bo bardzo nie lubi psiaków i wszystkie atakuje:diabloti: Rybki nie mam, ale może sobie kupię :) Złotą :evil_lol: Quote
DarkAngels Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Asia_M']Zapomniałam o kocie :lol: :lol: :lol: Mam kota, który siedzi na strychu :) Musimy go izolować, bo bardzo nie lubi psiaków i wszystkie atakuje:diabloti: Rybki nie mam, ale może sobie kupię :) Złotą :evil_lol: Zamiast rybki zaadoptuj Gałkę. Ten cudny psiak czeka na domek. Zobacz na jego piękne oczka. Jak one proszą o nową mamę :) Quote
Asia_M Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Widzę Wujaszku, że jest śliczny, tylko że Rodzice wyrzuciliby mnie z domu :evil_lol: On jest przepiękniasty. To mój ulubiony "psi typ" :) Mam nadzieję, że uda się mu znaleźć najlepszy domek. Quote
neverend Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 No już nie namawiajmy ciotki bo jej się serce rozklei.... Quote
Asia_M Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Strasznie chciałabym piątego psiaka, ale nadal mieszkam z Rodzicami i to Oni decydują. Juz nieraz próbowałam namawiać. Widzicie Gryzka w moim avatarku? Piękny, 9-letni psiak. Strasznie chciałam Go zabrać, ale Rodzice byli niewzruszeni. Na szczęście Pajunia znalazła Gryzkowi najlepszy z możliwych domek w Niemczech :) Dlatego nie traćmy nadziei - Gałce też się uda!!! Musimy tylko w to wierzyć i często tutaj zaglądać!!!:multi: Quote
neverend Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Właśnie.... Gałek musi znaleźć domek!!! Do dzieła...:loveu::loveu: Quote
DarkAngels Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 A może Ciocia Asia zna kogoś kto by chciał pokochać Gałkę? Ten cudowny psiak naprawde zasługuje na domek pełen miłości. :) Quote
Asia_M Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 przemas-ol napisał(a):A może Ciocia Asia zna kogoś kto by chciał pokochać Gałkę? Ten cudowny psiak naprawde zasługuje na domek pełen miłości. :) Wujaszku, mam ogromną nadzieję, że wkrótce poznam Kogoś, kto zechce przygarnąć Gałeczkę do siebie :loveu: Quote
DarkAngels Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ja tez mam taką nadzieje :) Jakbym mógł to Gałka był by już u mnie. Quote
Asia_M Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Jak mi powiesz jeszcze, że masz siostrę i brata to pomyślę że jesteśmy jakimiś klonami :lol: :lol: :lol: Quote
DarkAngels Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Heh. To prawie tak jak ja. Mam siostre i mam brata (ciotecznego). :lol: Quote
neverend Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Ja też mam siosrtę, brata nie mam rodzonego...ale za to mam narzeczonego...:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
DarkAngels Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Heh. Prawie jak klony :) Ale prawie robi małą różnicę :) Hopaj Gałka do góry. Quote
DarkAngels Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Widze, że Ciocia Asia wpadła do Gałki. Ale jak widać nikt tu od wczoraj niezajrzał. Nikt nowy. Tylko my go kochamy :loveu: Quote
oktawia6 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 o jakie biedactwo:placz: może warto w tytule dopisać miasto a do tego w wątku-namiar do schroniska i telefony do osoby "PROWADZĄCEJ" Gałeczkę? Quote
Asia_M Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 przemas-ol napisał(a):Widze, że Ciocia Asia wpadła do Gałki. Ale jak widać nikt tu od wczoraj niezajrzał. Nikt nowy. Tylko my go kochamy :loveu: Wujaszku Drogi! Mam nadzieję, że to wkrótce sie zmieni i nie tylko my bedziemy kochać Gałeczkę :loveu: :loveu: :loveu: Quote
DarkAngels Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Też mam taką nadzieję Ciociu :lol: Quote
Recommended Posts