Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 639
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='przemas-ol']Ciocia Asia - hmmmm ... Tak się zastanawiam czemu Gałka jeszcze nie jest u Ciebie? :) On jest taki cudowny :)

Zgadzam się:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

Asia_M napisał(a):
Kochani, wzięłabym Go z radością gdyby Rodzice zgodzili się na piątego psa :)
Mam 4 psiaki i ciągle mi mało :lol:

U mnie jest podobnie...

Mam kota, wiewiórkę i chomika.... 4 piętro, 50m2 i tyle...:shake::shake:

Posted

Asia_M napisał(a):
Kochani, wzięłabym Go z radością gdyby Rodzice zgodzili się na piątego psa :)
Mam 4 psiaki i ciągle mi mało :lol:

To tak jak ja. Ja też mam 4 pieski i kota oraz rybkę. Też 4 piętro. Od kilku miesięcy próbuje namówić rodziców na 5 psa, ale chyba nic z tego nie bedzie.

Ale Gałka to taki mały kieszonkowy psiak. Może warto spróbować :)

Posted

przemas-ol napisał(a):
To tak jak ja. Ja też mam 4 pieski i kota oraz rybkę. Też 4 piętro. Od kilku miesięcy próbuje namówić rodziców na 5 psa, ale chyba nic z tego nie bedzie.

Ale Gałka to taki mały kieszonkowy psiak. Może warto spróbować :)

Wart, warto

nawet sie nie zastanawiaj:loveu::loveu:

Posted

Zapomniałam o kocie :lol: :lol: :lol: Mam kota, który siedzi na strychu :) Musimy go izolować, bo bardzo nie lubi psiaków i wszystkie atakuje:diabloti:
Rybki nie mam, ale może sobie kupię :) Złotą :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia_M']Zapomniałam o kocie :lol: :lol: :lol: Mam kota, który siedzi na strychu :) Musimy go izolować, bo bardzo nie lubi psiaków i wszystkie atakuje:diabloti:
Rybki nie mam, ale może sobie kupię :) Złotą :evil_lol:

Zamiast rybki zaadoptuj Gałkę. Ten cudny psiak czeka na domek. Zobacz na jego piękne oczka. Jak one proszą o nową mamę :)

Posted

Widzę Wujaszku, że jest śliczny, tylko że Rodzice wyrzuciliby mnie z domu :evil_lol:
On jest przepiękniasty. To mój ulubiony "psi typ" :)
Mam nadzieję, że uda się mu znaleźć najlepszy domek.

Posted

Strasznie chciałabym piątego psiaka, ale nadal mieszkam z Rodzicami i to Oni decydują. Juz nieraz próbowałam namawiać. Widzicie Gryzka w moim avatarku? Piękny, 9-letni psiak. Strasznie chciałam Go zabrać, ale Rodzice byli niewzruszeni.
Na szczęście Pajunia znalazła Gryzkowi najlepszy z możliwych domek w Niemczech :) Dlatego nie traćmy nadziei - Gałce też się uda!!! Musimy tylko w to wierzyć i często tutaj zaglądać!!!:multi:

Posted

przemas-ol napisał(a):
A może Ciocia Asia zna kogoś kto by chciał pokochać Gałkę? Ten cudowny psiak naprawde zasługuje na domek pełen miłości. :)

Wujaszku, mam ogromną nadzieję, że wkrótce poznam Kogoś, kto zechce przygarnąć Gałeczkę do siebie :loveu:

Posted

przemas-ol napisał(a):
Widze, że Ciocia Asia wpadła do Gałki. Ale jak widać nikt tu od wczoraj niezajrzał. Nikt nowy. Tylko my go kochamy :loveu:

Wujaszku Drogi! Mam nadzieję, że to wkrótce sie zmieni i nie tylko my bedziemy kochać Gałeczkę :loveu: :loveu: :loveu: