Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 639
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem tu pierwszy raz, ale jak zobaczyłam zdjęcie małego to mimo późnej pory miałam uśmiech od ucha do ucha.

Przecież ten pies jest wspaniałym lekiem na małe i duże smuteczki.

Piesiu zmykaj do domu.

Asia M o jakim filmiku piszesz?
Ja też go chcę zobaczyć, a chyba przegapiłam go na wątku!!!

Posted

Neverend, wszystkie Twoje psiaki są przepiękniaste i na pewno znajdą domeczki:multi: . Muszę się dziś zebrać i założyć chociaż części Allegro.
Zaraz wypiję drugą kawkę, to może się w końcu zbiorę:) Nadal jestem w pół-śnie po wczorajszej szalonej imprezie u Babci :evil_lol:

Oj, ten Gałka to mój ulubieniec :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

U ciotek nic ciekawego...

Tylko u Gałeczki w klatce smutno, ciasno.... wczoraj widziałam, jak patrzył zza kratki tymi malutkimi oczkami...co to za smutny widok:shake::shake::placz:

Posted

[quote name='przemas-ol']Cześc Gałka. I co tam dzisiaj słychać u naszych Ciotek? :)
Wujek Ty się nie pytaj co u nas, nie narzekaj, tylko bierz Gałeczkę w podpis i zacznij ostro reklamować !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

neverend napisał(a):
Też mnie to dziwi, takie maleństwo przecudne i jeszcze w schronie czeka...

Oj ciociu Asiu... Dziękuję za pomoc... Gałek się wywdzięczy - zobaczysz:loveu::loveu:

Wywdzieczy mi się za wszystkie czasy jak wreszcie znajdzie cudowny domek :) Ale bym go chciała strasznie wykiziać!!! Szkoda, że Ostróda tak daleko...

Posted

neverend napisał(a):
W gruncie rzeczy to wcale :eviltong::eviltong:nie tak daleko

No jasne Ciocia, bliziuteńko :p Ze śląskiego do Was to rzut kamieniem :lol: Może kiedyś w przypływie szaleństwa i tęsknoty do Gałeczki przyjadę :evil_lol: Ale wolałabym, żeby do tego czasu znalazł już wspaniały dom :)

Posted

[quote name='Asia_M']Wujek Ty się nie pytaj co u nas, nie narzekaj, tylko bierz Gałeczkę w podpis i zacznij ostro reklamować !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Tak jasne. Fajnie by było. Tylko ja nie umiem wstawiać w podpis. Bo jak wstawiłem to co teraz mam to mi się nie otwiera :P :(

Posted

[quote name='przemas-ol']Tak jasne. Fajnie by było. Tylko ja nie umiem wstawiać w podpis. Bo jak wstawiłem to co teraz mam to mi się nie otwiera :P :(

Wystarczy że baner skopiujesz na pulpit swojego kompa...
Potem przehostujesz na stronie http://imageshack.us/ i link z samego dołu skopiujesz i wstawisz w "edytyj podpis", gdzie masz pole tekstowe " adres URL", potem klikniesz na "insert image" i masz już baner:multi::multi: