neverend Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Ja służe pomocą, jeśli chodzi o namiary... Wysyłam jak coś na PM...:loveu::loveu: Quote
neverend Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 przemas-ol napisał(a):Gałka na pierwszą stronę :) Czyżby wujek się nie zakochał??? Quote
DarkAngels Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Heh. Takie życie. On jest super. Taki mały szkrab :P Jak bym mógł to bymgo zaadoptował :) Quote
neverend Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 przemas-ol napisał(a):Heh. Takie życie. On jest super. Taki mały szkrab :P Jak bym mógł to bymgo zaadoptował :) wierzę....:lol: Quote
DarkAngels Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Nom. Ona ma taką śmieszną mordkę i wogóle jest cały śmieszny :) Poprostu cudo :loveu: Quote
Asia_M Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Super :) Mordeczkę ma słodką, a zarazem zadziorną :) No i ten filmik mnie rozbroił :) Jestem w tym psiaku strasznie zakochana :loveu: :loveu: :loveu: Quote
grazyna9915 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Jestem tu pierwszy raz, ale jak zobaczyłam zdjęcie małego to mimo późnej pory miałam uśmiech od ucha do ucha. Przecież ten pies jest wspaniałym lekiem na małe i duże smuteczki. Piesiu zmykaj do domu. Asia M o jakim filmiku piszesz? Ja też go chcę zobaczyć, a chyba przegapiłam go na wątku!!! Quote
Asia_M Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ciociu, filmik tutaj :) : http://www.zippyvideos.com/1994433966684726/imgp1236 To jeszcze pełen wigoru psiak! :) Lupe, dziękujemy za przepiękniaste bannerki!!! :modla: Quote
neverend Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Gałeczko, jakie szczęście,że masz tak kochane cioteczki..:loveu::loveu: Wielkie dzięki Wam naprawdę:sweetCyb::sweetCyb::Rose::Rose: Quote
DarkAngels Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Cześc Gałka. I co tam dzisiaj słychać u naszych Ciotek? :) Quote
Asia_M Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Neverend, wszystkie Twoje psiaki są przepiękniaste i na pewno znajdą domeczki:multi: . Muszę się dziś zebrać i założyć chociaż części Allegro. Zaraz wypiję drugą kawkę, to może się w końcu zbiorę:) Nadal jestem w pół-śnie po wczorajszej szalonej imprezie u Babci :evil_lol: Oj, ten Gałka to mój ulubieniec :loveu: :loveu: :loveu: Quote
neverend Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 U ciotek nic ciekawego... Tylko u Gałeczki w klatce smutno, ciasno.... wczoraj widziałam, jak patrzył zza kratki tymi malutkimi oczkami...co to za smutny widok:shake::shake::placz: Quote
DarkAngels Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 On jest fajny :) A domku znaleźć nie może :shake: Quote
Asia_M Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='przemas-ol']Cześc Gałka. I co tam dzisiaj słychać u naszych Ciotek? :) Wujek Ty się nie pytaj co u nas, nie narzekaj, tylko bierz Gałeczkę w podpis i zacznij ostro reklamować !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
neverend Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Też mnie to dziwi, takie maleństwo przecudne i jeszcze w schronie czeka... Oj ciociu Asiu... Dziękuję za pomoc... Gałek się wywdzięczy - zobaczysz:loveu::loveu: Quote
Asia_M Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 neverend napisał(a):Też mnie to dziwi, takie maleństwo przecudne i jeszcze w schronie czeka... Oj ciociu Asiu... Dziękuję za pomoc... Gałek się wywdzięczy - zobaczysz:loveu::loveu: Wywdzieczy mi się za wszystkie czasy jak wreszcie znajdzie cudowny domek :) Ale bym go chciała strasznie wykiziać!!! Szkoda, że Ostróda tak daleko... Quote
neverend Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 W gruncie rzeczy to wcale :eviltong::eviltong:nie tak daleko Quote
Asia_M Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 neverend napisał(a):W gruncie rzeczy to wcale :eviltong::eviltong:nie tak daleko No jasne Ciocia, bliziuteńko :p Ze śląskiego do Was to rzut kamieniem :lol: Może kiedyś w przypływie szaleństwa i tęsknoty do Gałeczki przyjadę :evil_lol: Ale wolałabym, żeby do tego czasu znalazł już wspaniały dom :) Quote
neverend Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Każdy by chciał,żeby ten maluszek już sobie leżał na mięciutkiej kołderce:-( Quote
Asia_M Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ja wierzę, że wkrótce będzie miał ciepły domek! Quote
DarkAngels Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Asia_M']Wujek Ty się nie pytaj co u nas, nie narzekaj, tylko bierz Gałeczkę w podpis i zacznij ostro reklamować !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak jasne. Fajnie by było. Tylko ja nie umiem wstawiać w podpis. Bo jak wstawiłem to co teraz mam to mi się nie otwiera :P :( Quote
mulinka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 śliczny ten wasz psi staruszek :loveu: dodajcie "w" w tytule tzn. w potrzebie Quote
neverend Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='przemas-ol']Tak jasne. Fajnie by było. Tylko ja nie umiem wstawiać w podpis. Bo jak wstawiłem to co teraz mam to mi się nie otwiera :P :( Wystarczy że baner skopiujesz na pulpit swojego kompa... Potem przehostujesz na stronie http://imageshack.us/ i link z samego dołu skopiujesz i wstawisz w "edytyj podpis", gdzie masz pole tekstowe " adres URL", potem klikniesz na "insert image" i masz już baner:multi::multi: Quote
Recommended Posts