Jump to content
Dogomania

Deobermanki-BEJA juz u Dzodzo,dalmatynka ZOJA u Pati, Dzina też w nowym domu

Recommended Posts

Posted

W schronisku w Mielcu sa 3 dobermany. 2 sunie i jeden pies lekki mieszaniec dobermana.

Z czego niedawno przyjeta sunia jest swiezo po szczeniakach i z przepuklina.
Z wyraznymi sladami pogryzienia na lapach, uszka ciete, ogonek tez kopiowany. Bardzo kochana sunia. Grzeczniutka, ciuchutka jak myszka. Chodzi na szeroko rozstawionych nóżkach, widac, ze ja boli.

Czy moge liczyc na pomoc w umieszczeniu suni na forum dobermanow?

Wstawiam zdjecia tej suni z przepuklina

Zaraz wstawie reszte zdjec.

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no nie:shake: znowu dobki-wiesz cos o nich wiecej?po pierwszym postaram się coś przesłac na leczenie dla dobci ze zdjęc, kolejna sunia taka sama jak nasza Shillka:angryy:

Posted

ta druga, starszą znlazlam na stronie schroniska mieleckiego-jest sliczna, koniecznie musi byc na stronce z adopcjami:placz: a ta sunke beda leczyc w schronisku, czy trzeba cos jej zorganizowac?ile ona ma lat?

Posted

Czyli mam dac zdjecia najstarszej suni? Ona ma na imie Dżina, ma ok. 6,5 roku. Oddana przez goscia, ktory szedl do wojska.

Ta chora sunia nie ma lepszych zdjec, ona sie tak cieszyla, ze wyszla z boksu, zajeta wachaniem, dawaniem buziakow i siadaniem co chwilke, widac, ze ja chyba brzuszek boli. Wet mial ja wczoraj ogladac. Nawet moj szybki aparat nie nadażyl za sunia, bo sie strasznie wiercila, nie ustawiala.
To mloda sunia, mysle, ze ma ok 2-3 lat, ale nie chcielismy jej stresowac zagladaniem w zeby. Wet podczas badania na pewno wpisze kierownikowi informacje nt. wieku.

Posted

DŻINA-Dobermanka z boksu obok kontenera, wiek: 6 lat, doberman
Dobermanka DŻINA mieszka od połowy sierpnia'2006 w boksie koło kontenera. To 6,5-7 letnia suczka oddana, bo właściciel pojechał do wojska. Sunia jest sterylizowana dzięki wpłatom sponsorów z dogomanii.pl. Spokojna i grzeczna suczka. Wychowana w domu.

zdjecia z jesieni' 2006

Posted

Dżinka tyle czasu w schronisku:crazyeye::mad::mad::mad:...
Młodziutka biedula też musi znaleźć domek! W schronisku nie da rady z leczeniem! Na Allegro je!
Gdzie zdjęcia mieszanca?:roll:

Posted

Chwila, chwila...dobermany dawalam na allegro juz kilka razy, bez echa.

Doberman, wiek: 2 lata, doberman z lekką domieszką innej rasy
Piesek czarny podpalany bez ogona, 2 lata, bardzo ładny i spokojny pies. Mieszka na wybiegu z Dżina na wprost wyjścia ze świetlicy.

Posted

Moze miala szczeniaczki wczesniej, przed przywiezeniem do schronu. Najwazniejsze, ze nie ma przepukliny.

Sunia jest pod opieka Pań, ktore scisle wykonuja polecenia naszego doktora. Jesli tylko cos zauwaza, zglosza wetowi do sprawdzenia.

Posted

ja tak sobie myślę, ze ta sunia jest tak łudząco podobna do Shillki-a Shillka, daj Boże moze lada dzień będzie w nowym domku za co tzrymam kciuki jak najmocniej-i moze wtedy polecać ja potencjalnym domkom , które interesowły sie nasza księżniczką:roll: bo one jak siostry bliźnizcki wygladaja

Posted

Dziewczyny, chyba Wasza pomoc byla konieczna i nie wiem jak sie to stalo, ale Dżina ma dom od dzisiaj :multi: :multi: :multi:

Od: "mtoz" <[email protected]>
Do: <[email protected]>
Temat: Dżina wel Bela
Data: 26 stycznia 2007 20:31

[SIZE="4"]Dzisiaj poszła do adopcji dobermanka Dżina vel. Bela spod kontenera.Nie wiem czy Pani wie, ale Pani Joanna od franków dzwoniła do mnie że nie może jej adoptowac. Nadal pozostaje jako opiekunka wirtualna tylko mam jej wybrać pieski.Czekoladka pojechała.

Postaram sie dowiedziec, kto wydawal Dzine i czy to dobry dom.

Posted

ok, w takim razie jaka kwota jest potzrebna na jej sterylkę?wiem ze to dopiero jak wyzdroweje ale pytam "na zas" bo musze rozkladac srodki finansowe -tyle dobków w potrzebie:razz:

Posted

Sunia dobcia od ponad dwóch miesięcy ma ogłoszenia w necie :lol:
link do jednego z nich ale.gratka

Na wątku Orzechowców była prośba o ogłoszenie suni, której pan poszedł do wojska :cool3: Miała nawet allegro i odezwał się jej pan z wojska :razz:

Posted

Na wątku Orzechowców była prośba o ogłoszenie suni, której pan poszedł do wojska Miała nawet allegro i odezwał się jej pan z wojska
PAROS, TO WLASNIE ta sunia ma domek :p

Posted

na ta suńkę z zapaleniem mam pewien pomysł-nie wiem czy wypali ale bede prróbowac, bo wtedy bylaby szansa na domek.Ula a wiesz w jakim terminie ona bedzie mogla byc wydana, bo jak rozumiem jest teraz leczona wiec na razie musi zostac.I wiemy w koncu ile ona ma lat?