Zielsko Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Strasznie wkurzajace jest to pisanie do samej siebie :angryy: wszyscy sobie konferuja rano (w pracy :diabloti: ) a ja moge dopiero popoludniu jak dobrze pojdzie...:placz: Quote
Sajko Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Spoko Zielsko, masz słuchacza, co prawda z totalnym gilem, pod kołderką z furą leków, ale w chwilach przytomności umysłowej Cię czytam:lol: Quote
stereo Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Jaki maraton odpowiedzi. Oczywiście powiadomię Was wcześniej, od razu po Zimowych. Mój pies ma taką przypadłość, że styl biegania na treningach a na zawodach to dwie zupełnie inne rzeczy (na szczęście na zawodach lepiej), więc trudno mi ocenić nasze możliwości ;) Quote
Zielsko Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Przynajmniej jedna osoba slucha, tylko dlaczego z gilem??:shake: Quote
Sajko Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 No tak się zrobiło, od soboty tak sobie gilę, kaszlę i gorączkuję swobodnie:roll: nawet zwolnienie mam z pracy, bo nie jestem w stanie się do niej dowlec... ale na zawody będę zdrowa jak rybka:evil_lol: Quote
PATIszon Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 O przepraszam, ja tez slucham i tez mam gil! :nono: Niestety moge tylko sluchac, bo wystartowac raczej mi sie nie uda.....no chyba zebym sie mocno sprezyla...:evil_lol: Quote
Zielsko Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Noo, kurujcie sie i sprezajcie, szykuje sie fajna impreza, az sie nie moge doczekac... Quote
Flaire Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='PATIszon']no chyba zebym sie mocno sprezyla...:evil_lol:[/quote]No to nie ględź, tylko weź się spręż! :mad: :mad: Quote
PATIszon Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='Flaire']No to nie ględź, tylko weź się spręż! :mad: :mad:[/quote] Hmmmm zglosic sie moge, najwyzej nie powalcze:cool3: A juz na pewno nie w druzynie, z reszta kto by nasz chcial..... Quote
Zielsko Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Mysle, ze niejeden by Was milo powital w swojej druzynie. Quote
Mokka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='PATIszon']Hmmmm zglosic sie moge, najwyzej nie powalcze:cool3: A juz na pewno nie w druzynie, z reszta kto by nasz chcial.....[/quote] Ja bym Cie kciała, ale Ty masz za dużego psa, a ja nogie w gipsie... Quote
PATIszon Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='Mokka']Ja bym Cie kciała, ale Ty masz za dużego psa, a ja nogie w gipsie...[/quote] Malego tez bede miala niebawem....:cool3: Ale znowu ten za , maly..... A tak BTW czemu Sajko pytala o Milo v Drago? Czy Milo nie jest w smallikach? :hmmmm: Quote
PATIszon Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Moja bedzie S-ka...mam nadzieje....:roll: Quote
Sajko Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Wymierzę Trojkę, bo też mam nadzieję...:evil_lol: Quote
Flaire Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='PATIszon']Hmmmm zglosic sie moge, najwyzej nie powalcze:cool3: A juz na pewno nie w druzynie, z reszta kto by nasz chcial.....[/quote] Na przykład ja! :-) Quote
PATIszon Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='Sajko']Wymierzę Trojkę, bo też mam nadzieję...:evil_lol:[/quote] Ale jaja! Bull wielkosci pudelka miniatury :roflt: Quote
Sajko Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='PATIszon']Ale jaja! Bull wielkosci pudelka miniatury :roflt:[/quote] :lmaa: Jajami to Ty już się zajęłaś, wszyscy pamiętają efekty...:megagrin: Quote
saJo Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='Zielsko']:diabloti: jednym slowem wykonczylismy konkurencje nasza pomyslowoscia :diabloti:[/quote] No to teraz rozumiem.....przyznaj sie, moje 5-cio tygodniowe zapalenie pluc to tez wasza sprawka :mad: Quote
Flaire Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='Zielsko']:diabloti: jednym slowem wykonczylismy konkurencje nasza pomyslowoscia :diabloti:[/quote] Najgorssze, że własnych zawodników również... ;-) No nic, lecę na trening! :mad: Quote
Polna Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='Klaudia :-)']mam nadzieje,że pojedziemy[/QUOTE] i my tez :evil_lol: Quote
Ludek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='Zielsko']Nie zrobimy tak z dwoch powodow: - jest to spore zamieszanie organizacyjne, a my chcemy, zeby wszystko wyszlo na tip-top - W Polsce w pewnym momencie zaczelo sie tak dziac, ze jeden pies biegal na jednych zawodach z roznymi przewodnikami. Nie praktykuje sie tego nigdzie na swiecie i mysle, ze w Polsce nalezaloby sie z tej praktyki wycofac. Co innego zwykle zabawy, a co innego szumnie to nazywajac 'liczace sie biegi'.[/quote] Rozumiem. [quote name='Zielsko']Strasznie wkurzajace jest to pisanie do samej siebie :angryy: wszyscy sobie konferuja rano (w pracy :diabloti: ) a ja moge dopiero popoludniu jak dobrze pojdzie...:placz:[/quote] Wiosek z tego prosty. Trzeba zmienić pracę.:diabloti: Quote
CHI Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 [quote=Ludek;]Rozumiem. Wiosek z tego prosty. Trzeba zmienić pracę.:diabloti:[/quote] i ja chyba też... Zielsko ja wolałabym Cię czytać po południu a czytam od 7-mej:angryy: Na pierwszych na pewno nie damy rady być... a potem to zobaczymy... pozdrawiam CHI & BBB Quote
atena501 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Rozumiem, ze pomimo super pomysłu na Fort Cup zawody 25 Lutego odbęda sie planowo. Quote
Recommended Posts