Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejciu, jak masz kogo zorganizować do piesa, to może faktycznie jedź się położyć do szpitala. Zawsze to inaczej niż w domu. Jeść podadzą, sprzątną, i tam się praktycznie cały czas się tylko leży (brzmi strasznie, wiem :lol: ale wcale nie jest aż tak źle, można sobie pogadać z mnóstwem fajnych dziewczyn, poleżeć, poczytać...). W domu jest ciągle [U]coś[/U] do roboty. Porobisz sobie wszystko na spokojnie jak odpoczniesz, wrócisz, a dzieciątko się wzmocni i urośnie.
Zresztą, rób jak Ci serce dyktuje i pamiętaj, że jesteśmy z Tobą.
Powodzenia Justynko. :-)

Posted

to jakiś koszmar. myślę, że powinnaś być teraz w szpitalu. jedź jeśli możesz do innego i nie daj się nieprzyjąć. w razie czego każ sobie wszystko dawać na piśmie. martwię się... to nie powinno tak być.

Posted

jestem już u rodziców w Kielcach,
jak leże w jednej pozycji z nogami pod brodą do jeszcze jest do zniesienia, gorzej jak pochodzę czy wyprostuję nogi.9
może to tak ma boleć... sama już nie wiem.
ale zaczęło mnie bardzo boleć po 1 usg.

Posted

[quote name='justysiek']jestem już u rodziców w Kielcach,
jak leże w jednej pozycji z nogami pod brodą do jeszcze jest do zniesienia, gorzej jak pochodzę czy wyprostuję nogi.9
może to tak ma boleć... sama już nie wiem.
ale zaczęło mnie bardzo boleć po 1 usg.[/QUOTE]nie, to nie powinno boleć. nie zwlekaj z tym szpitalem, bo się wykończysz :(

Posted (edited)

Justyna skoro boli to COŚ jest nie tak jak być powinno .
Nie ma bólu bez przyczyny , a ciąża nie może być przyczyna bólu .

Edited by Alicja
Posted

czekam z nadzieja, ze moze z czasem te leki zadzialaja, bo znow mi ktorych powie nie ma bolu nie do wytrzymania.
zreszta teraz nie mam z kim jechac, maz jest w pracy 60km stad, mama tez, wiec dopiero wieczorem moge sie gdzies ruszyc.
sprobuje sie podniesc i moze to rozchodze.

Posted

[quote name='dOgLoV']To pewnie z nerwów :roll:[/QUOTE]

lezenie jest bez sensu bo i tak nie przynosi ulgi, a od ciaglego lezenia to jestem strasznie slaba, trzesa mi sie nogi i mi sie robi slabo.
nie wiem czy z nerwow czy poprostu tak bede miala, choc racja nerwow to nie brakuje.

Posted

to normalne że leżenie osłabia ale jeżeli jest konieczne to może sie przemęcz i jednak poleż troszke więcej ;)

a brak apetytu to tylko i wylacznie nerwy , wiem coś o tym , wtedy nawet najbardziej ulubiona potrawa wydaje sie nie do przełknięcia :-(

Posted

[quote name='dOgLoV']to normalne że leżenie osłabia ale jeżeli jest konieczne to może sie przemęcz i jednak poleż troszke więcej ;)

a brak apetytu to tylko i wylacznie nerwy , wiem coś o tym , wtedy nawet najbardziej ulubiona potrawa wydaje sie nie do przełknięcia :-([/QUOTE]

gdyby pomagało to jeszcze moge lezec.
ech...:(

Posted

Nie wiem czy do takiego bólu da się przyzwyczaić... może mniej boli i wszystko powoli się uspokaja.
Szkoda, że dopiero jutro do Ginekologa :( Lepiej byłoby jak najszybciej...

Posted

[quote name='Ptysiak']Nie wiem czy do takiego bólu da się przyzwyczaić... może mniej boli i wszystko powoli się uspokaja.
Szkoda, że dopiero jutro do Ginekologa :( Lepiej byłoby jak najszybciej...[/QUOTE]

po tylu dniach bo w zasadzie od pt moze sie i da.
niestety to jest najwczesniej kiedy sie dalo.
bylam na izbie przyjec, zbadal mnie lekarz i kazal isc do swojego lekarza, dal tylko przeciwbolowe wiec... nie bylo sensu jechac.