justysiek Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 dzieki:) i ma zla wiadomosc - Kora wraca z adopcji:( a powod oddania... zenujacy! jestem tak wkur.... na ta babe, ze gdyby nie to, ze bylam w miejscu publicznym, jak zadzwonila to bym jej powiedziala do sluchu:mad::angryy: Quote
Kaaasia Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Szkoda suńki. A babie należał by się porządny opirnicz. Quote
justysiek Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 no Kasiu... właśnie napisała mi sms, ze alarm odwoluje i na razie psa zatrzyma. szukamy kogos doswiadczonego w wizytach do sprawdzenia tego domu na juz! jak znacie kogos dajcie mi znac. no Iza dzieki, boje sie. Quote
Alicja Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 [quote name='justysiek']kręgosłup mnie tak boli, że ledwo chodzę:( mam całe nogi pocierpnięte. no muszę się przekonać do basenu, choć to wcale tak fajnie nie będzie. a z kolanem... to porażka:([/QUOTE] basen powinien ci ulżyć , to najlepsza rehabilitacja [quote name='justysiek']hej laseczki! ja mam w piatek komisje tym razem juz z 3 lekarzy, boje sie jak cholera:( trzymajcie kciuki[/QUOTE] zaciskamy:kciuki: Quote
justysiek Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 [quote name='Alicja']basen powinien ci ulżyć , to najlepsza rehabilitacja zaciskamy:kciuki:[/QUOTE] dzieki Ala ale mysle, ze i tak mi zabiora, tzn, ze podtrzymaja decyzje poprzedniego lekarza:( Quote
Alicja Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 [quote name='justysiek']dzieki Ala ale mysle, ze i tak mi zabiora, tzn, ze podtrzymaja decyzje poprzedniego lekarza:([/QUOTE] zabierz papiery wszystkie jakie masz a szczególnie od neurologa te ostatnie , MUSISZ być dobrej myśli Quote
justysiek Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 [quote name='magdabroy']A gdzie ta wizyta ma być?[/QUOTE] w warszawie, sprawa b. pilna bo powodem oddania psa jest maltretowanie go i duszenie przez 10 letnie dziecko!!!:( Pani miala sunie przywiezc w sobote, ale teraz napisala mi sms - ze alarm odwolany bo syn obiecal sie nie znecac nad psem!!! Quote
justysiek Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 [quote name='Alicja']zabierz papiery wszystkie jakie masz a szczególnie od neurologa te ostatnie , MUSISZ być dobrej myśli[/QUOTE] no wezme, no zobaczymy, co ma byc i tak bedzie. Quote
*Magda* Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Napiszę info w swojej galerii, może ktoś pomoże ;) Quote
justysiek Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 [quote name='magdabroy']Napiszę info w swojej galerii, może ktoś pomoże ;)[/QUOTE] dzieki Madzia. Quote
*Magda* Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Napisałam jeszcze w wątku barf'owym ;) Tam jest dużo osób z W-wy ;) Mam nadzieję, że ktoś się do Ciebie zgłosi i zaoferuje pomoc :) Quote
betty_labrador Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 a jaka to dzielnica? i w jakich godzinach mozna sie tam stawić? Quote
*Magda* Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='betty_labrador']a jaka to dzielnica? i w jakich godzinach mozna sie tam stawić?[/QUOTE] Dzięki betty, że zajrzałaś ;) Justyna jest na komisji lekarskiej i jak wróci, napewno napisze wszystkie szczegóły :) Quote
justysiek Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 [quote name='betty_labrador']a jaka to dzielnica? i w jakich godzinach mozna sie tam stawić?[/QUOTE] Wilanów, trzeba tam iść z zaskoczenia, żeby się baba nie spodziewała, ja moge wziasc adres od osoby koordynujacej adopcje. dzieki za chec pomocy! Quote
justysiek Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 jestem juz po komisji, podtrzymali decyzje poprzedniego lekarza, moge isc do pracy - jestem zdolna i zasilek mi zabrali. aaaaaa i mam jeszcze jedna wiesc... zrobiłam dziś test bo mi sie okres spóźniał i jestem w ciąży:loveu: trochę się boję bo jadłam te leki przeciwbólowe, ale było to 4 tabletki więc może bedzie ok. no i nie mam tej pracy... ale bedzie co ma byc:razz: Quote
betty_labrador Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='magdabroy']Dzięki betty, że zajrzałaś ;) Justyna jest na komisji lekarskiej i jak wróci, napewno napisze wszystkie szczegóły :)[/QUOTE] :) [quote name='justysiek']Wilanów, trzeba tam iść z zaskoczenia, żeby się baba nie spodziewała, ja moge wziasc adres od osoby koordynujacej adopcje. dzieki za chec pomocy![/QUOTE] Ja chętnie bym sie tam stawiła, tylko pytanie-jak sie dopatrzec czy cos nie tak, przy kims kto tam pojdzie mogą udawać ze ok. Lub nie wpuscic? [quote name='justysiek']jestem juz po komisji, podtrzymali decyzje poprzedniego lekarza, moge isc do pracy - jestem zdolna i zasilek mi zabrali. aaaaaa i mam jeszcze jedna wiesc... zrobiłam dziś test bo mi sie okres spóźniał i jestem w ciąży:loveu: trochę się boję bo jadłam te leki przeciwbólowe, ale było to 4 tabletki więc może bedzie ok. no i nie mam tej pracy... ale bedzie co ma byc:razz:[/QUOTE] o to wielkie gratulacje dla Ciebie i maleństwa :loveu: Quote
justysiek Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 ta baba wie, ze ja wiaze umowa. trzeba isc i pilnie zobaczyc, podobno syn tej baby dusi ta sunia i skacze po niej! to jest szczeniak 3 msc wiec latwo bedzie widziec czy szczeniak nie jest strachliwy. z nia by trzeba troche na chama, ewentulanie troche postraszyc. dzieki:) Quote
betty_labrador Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='justysiek']ta baba wie, ze ja wiaze umowa. trzeba isc i pilnie zobaczyc, podobno syn tej baby dusi ta sunia i skacze po niej! to jest szczeniak 3 msc wiec latwo bedzie widziec czy szczeniak nie jest strachliwy. z nia by trzeba troche na chama, ewentulanie troche postraszyc. dzieki:)[/QUOTE] :-o jak to.. SKACZE? o maj gat :/ co za debilstwo. Ale moge śmieć podejrzewać, że nawet po odebraniu pieska wezmą sobie innego... Quote
justysiek Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 [quote name='betty_labrador']:-o jak to.. SKACZE? o maj gat :/ co za debilstwo. Ale moge śmieć podejrzewać, że nawet po odebraniu pieska wezmą sobie innego...[/QUOTE] ja tez w szoku bylam:( ta szczeniaczka byla u mnie DT, to bylo takie cudowne, male, kochane szczeniatko! mam nadzieje, ze nic zlego jej sie nie stanie. Quote
betty_labrador Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='justysiek']ja tez w szoku bylam:( ta szczeniaczka byla u mnie DT, to bylo takie cudowne, male, kochane szczeniatko! mam nadzieje, ze nic zlego jej sie nie stanie.[/QUOTE] wiesz co- tylko tam wejsc i po niej poskać i podusić :/ sie wlasnie zastanawiam czy potrafilabym byc chamska jak bym sie tam udala. Choc pewnie jak bym zobaczyla wystraszone zwierzątko....:angryy: Quote
justysiek Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 [quote name='betty_labrador']wiesz co- tylko tam wejsc i po niej poskać i podusić :/ sie wlasnie zastanawiam czy potrafilabym byc chamska jak bym sie tam udala. Choc pewnie jak bym zobaczyla wystraszone zwierzątko....:angryy:[/QUOTE] ehhh ciezka sytuacja, ale musi byc dobrze! Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Ja was tylko po cichutku podczytuje, ale jak dzis przyczytalam o stanie blogoslawionym to nie moglam juz dluzej.... serdeczne gratulacje!!!! :loveu: Quote
Recommended Posts