justysiek Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 [quote name='kalyna'][URL]http://img542.imageshack.us/img542/8907/zdjcie209.jpg[/URL] czyścioszek :loveu: to Ty jeszcze na siłownie chciałabyś chodzić z tym swoim kręgosłupem? woow ;) eh z ta operacją to wiadomo, łatwo nam się pisze.. ale potem będzie jeszcze gorzej, na cudowne uzdrowienie, nie liczyłabym...w no i ładnie schudłaś :)[/QUOTE] chciałam chodzić, ale nie dam rady. jeszcze mam z czego schudnąć:diabloti: Quote
justysiek Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 [quote name='agaciaaa'][URL]http://img37.imageshack.us/img37/724/zdjcie188r.jpg[/URL] jaki wariat :loveu: Kąpiesz go po takich spacerach, czy suszysz i sie wykrusza? ;)[/QUOTE] nie kąpę, chyba bym się wykończyła, idziemy nad rzekę, albo do strumyka i sam sie kapie:eviltong: Quote
justysiek Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 [quote name='Ptysiak']Na pewno fajnie się wtedy go tuli :evil_lol: Dzień dobry Justynko :loveu: Czekam na Twój powrót i na informacje od lekarza :)[/QUOTE] cześć Iza mam skierowanie do neurochirurga... Quote
justysiek Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 [quote name='unikatowydiament']a to dzień SPA:evil_lol: oj dziewczyno musisz się bardziej oszczędzać,jak wrócisz od lekarza napisz co i jak[/QUOTE] no SPA pełną gębą:diabloti: no muszę już wiem, ale nie chcę też żeby pies się męczył. co do lekarza - mam skierowanie do neurochirurga. Quote
justysiek Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 [quote name='dOgLoV']dobry wieczor ;) czekam na wieści ;)[/QUOTE] Cześć Aga napisałam powyżej bo mi mulicytat nie działa. Quote
*Magda* Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='justysiek']napisałam powyżej bo mi mulicytat nie działa.[/QUOTE] Mi też przez 2 dni nie działał :mad: Można się wkurzyć :angryy: Oprócz skierowania lekarz coś konkretnego powiedział? Quote
justysiek Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 [quote name='magdabroy']Mi też przez 2 dni nie działał :mad: Można się wkurzyć :angryy: Oprócz skierowania lekarz coś konkretnego powiedział?[/QUOTE] że nie jest dobrze, że mam się oszczędzać, nie nadwyrężać i mam mocne przeciwbólowe. Quote
*Magda* Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='justysiek']że nie jest dobrze, że mam się oszczędzać, nie nadwyrężać i mam mocne przeciwbólowe.[/QUOTE] Miałam nadzieję, że będą choć jakieś pozytywne wieści :roll: A tu zonk :-( Quote
justysiek Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 [quote name='magdabroy']Miałam nadzieję, że będą choć jakieś pozytywne wieści :roll: A tu zonk :-([/QUOTE] nie martw się, ja się o siebie nie martwię. Quote
*Magda* Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='justysiek']nie martw się, ja się o siebie nie martwię.[/QUOTE] Ciężko się nie martwić :shake: Jednak jakaś "znajomość" się nawiązała i człowiek potem myśli i się martwi :roll: Quote
justysiek Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 [quote name='magdabroy']Ciężko się nie martwić :shake: Jednak jakaś "znajomość" się nawiązała i człowiek potem myśli i się martwi :roll:[/QUOTE] ja nie chcę o tym myśleć, bo będzie jeszcze gorzej. umówię się do tego neurochirurga i zobaczymy co on powie. dzięki Madzia:loveu: Quote
*Magda* Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Choć tyle mogę dla Ciebie zrobić ;) Quote
justysiek Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 [quote name='magdabroy']Choć tyle mogę dla Ciebie zrobić ;)[/QUOTE] :) muszę jutro wykupić leki, może mniej będzie bolało. Quote
bira Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Dobry wieczor :-) Nie zazdroszcze klopotow z kregoslupem.. ja w zeszlym roku mialam i chodzilam jak staruszka. Quote
agaciaaa Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='justysiek']nie kąpę, chyba bym się wykończyła, idziemy nad rzekę, albo do strumyka i sam sie kapie:eviltong:[/QUOTE] To dobrze, że macie gdzieś niedaleko jakąś wodę ;) Quote
justysiek Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 dzięki dziewczyny:loveu: jakoś żyję, potem pojadę do apteki i kupię te leki, ponoć są mocne i powinny pomóc. muszę dziś zadzwonić i umówić się z tym neurochirurgiem. Quote
justysiek Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='agaciaaa']To dobrze, że macie gdzieś niedaleko jakąś wodę ;)[/QUOTE] mamy z 1,5 km w jedna stronę, ale my codziennie z 6 km robimy:) Quote
Izabela124. Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Powinnaś odpoczywać a nie chodzić na długie spacery z psem, niech TZ z nim spaceruje :) Quote
justysiek Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='Izabela124.']Powinnaś odpoczywać a nie chodzić na długie spacery z psem, niech TZ z nim spaceruje :)[/QUOTE] on pracuje od 8do18 nie ma go w domu, potem juz ciemno, jakoś dam radę, chodzić mogę. Quote
Oscar Patric Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 oj koniecznie idź do lekarza,mam nadzieję że leki wykupiłaś,życzymy dużo zdrowia:) Quote
justysiek Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='unikatowydiament']oj koniecznie idź do lekarza,mam nadzieję że leki wykupiłaś,życzymy dużo zdrowia:)[/QUOTE] muszę czekać na ustalenie terminu a leki już wykupiłam. Quote
justysiek Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='dOgLoV']dobry wieczór ;) zdrówka ;)[/QUOTE] Cześć Aga:) Quote
kalyna Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 My też zdrówka życzymy i czekamy na nowe fotki :loveu: Quote
Recommended Posts