justysiek Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='Ptysiak']Chyba bardzo Cie wkurzył... :roll: Mnie wczoraj Ptyś rozbił lampkę plazmową :/ Szkoda troszkę bo ja lubiłam ale trudno...[/QUOTE] bardzo, bo po co tam wlazł?... ma tyle miejsca do biegania, tyle rzeczy do gryzienia. cięzko bedzie to naprawić. pogryzl tez takiego plywajacego kaczora... i wyjal kilka roslin Sebek jest wkurzony na maksa, mam nadzieje, ze uda sie to posklejac, ale kupuje siatke i ogrodze je tak zeby nie mial tam dostepu. Quote
kalyna Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 pies, który kocha wodę i ma taką samowolkę, czyli że jest sam na dworze to się nie dziwię, ze zainteresował się takim cudeńkiem ;) dlatego ja staram się wszystkie pokusy odizolować od moich psów.. a i tak czasem jestem mocno zdziwiona :roll: Quote
justysiek Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='kalyna']pies, który kocha wodę i ma taką samowolkę, czyli że jest sam na dworze to się nie dziwię, ze zainteresował się takim cudeńkiem ;) dlatego ja staram się wszystkie pokusy odizolować od moich psów.. a i tak czasem jestem mocno zdziwiona :roll:[/QUOTE] w sumie racja, ale to wina męża mego bo tyle razy mówiłam zamykaj furtkę... a on dziś zapomniał i ma. jak się uda to naprawić to pół biedy, bo zagrodzimy oczko i będzie ok, gorzej jak nie... Quote
*Magda* Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Moja Tora za to dziś pogdyzła drapak od kota :roll: Nie wiem co jej odwaliło :niewiem: Quote
justysiek Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='magdabroy']Moja Tora za to dziś pogdyzła drapak od kota :roll: Nie wiem co jej odwaliło :niewiem:[/QUOTE] ech... Cezar oprócz tej folii w oczku i kaczora jeszcze doniczkę z kwiatkiem...:( Quote
kalyna Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='justysiek']w sumie racja, ale to wina męża mego bo tyle razy mówiłam zamykaj furtkę... a on dziś zapomniał i ma. jak się uda to naprawić to pół biedy, bo zagrodzimy oczko i będzie ok, gorzej jak nie...[/QUOTE] aaaaa no to całkiem inna sprawa :D to chłop niech na siebie będzie wściekły :mad: Quote
justysiek Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='kalyna']aaaaa no to całkiem inna sprawa :D to chłop niech na siebie będzie wściekły :mad:[/QUOTE] po części się zgodzę, choć Cezar wie, że tam nie może wchodzić. Quote
Izabela124. Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Wtaj justysiek :) Jak dziś samopoczucie? Quote
justysiek Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='Izabela124.']Wtaj justysiek :) Jak dziś samopoczucie?[/QUOTE] hej Iza:) a nie najlepiej... Cezar dodatkowo mi dziś zepsuł humor:( Quote
Izabela124. Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Czytałam o niegrzecznym Cezarro :mad: Quote
justysiek Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='Izabela124.']Czytałam o niegrzecznym Cezarro :mad:[/QUOTE] ehhh... bardzo niegrzeczny, zaraz Sebek wraca z pracy i zobaczymy czy da radę to naprawić. Quote
łamAga Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 hejka ;) nie wiem czy Cie pociesze ale jeszcze nie raz bedziesz płakała przez niego ;) Qwendi juz ma na koncie zjedzone drzwi , narożnic , rozwalenie klatki kennelowej itd :evil_lol: Quote
justysiek Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 namęczyliśmy się dziś z Sebkiem, ale jakoś udało się oczko uratować:) teraz już będzie zagrodzone, już mi powoli złość na tego wstrętnego ryjona przechodzi... ale tak mnie nawala kręgosłup, bo musiałam z Sebkiem podnieść kilka granitowych płyt:mad::-( Quote
*Magda* Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Żebyś sobie czegoś nie zrobiła przez to noszenie ciężarów :roll: Quote
Alicja Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='justysiek']cześć Iza. Cezar dziś pobił samego siebie, pogryzł folię w oczku, trzy mega dziury!!!! jestem wściekła na niego!!![/QUOTE] ja mu się nie dziwię , bo jak on tak kocha wodę to uznał że oczko jest jego :) ...Wszyscy moi znajomi którzy mają psy a mieli oczka wodne ...mają baseniki z nich zrobione dla psów:lol: nareszcie dziurka z wodą ma zastosowanie ;) już się nie złośc o to na psiaka Quote
justysiek Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 [quote name='Alicja']ja mu się nie dziwię , bo jak on tak kocha wodę to uznał że oczko jest jego :) ...Wszyscy moi znajomi którzy mają psy a mieli oczka wodne ...mają baseniki z nich zrobione dla psów:lol: nareszcie dziurka z wodą ma zastosowanie ;) już się nie złośc o to na psiaka[/QUOTE] on tez ma basenik, ale wolal oczko:( no nie gniewam sie strasznie, choc wczoraj bylam mega wsciekla:) Magda nie miałam wyjścia... musiałam mu pomóc. Quote
*Magda* Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='justysiek']Magda nie miałam wyjścia... musiałam mu pomóc.[/QUOTE] Ja to świetnie rozumiem ;) Sama nie raz coś robiłam, chociaż nie powinnam :roll: Nawet w ciąży wchodziłam na drabinę i zrywałam tapety :oops: Człowiek zawsze pomyśli "ten jeden raz mi nie zaszkodzi", ale niestety czasem można mieć pecha :roll: Quote
justysiek Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 [quote name='magdabroy']Ja to świetnie rozumiem ;) Sama nie raz coś robiłam, chociaż nie powinnam :roll: Nawet w ciąży wchodziłam na drabinę i zrywałam tapety :oops: Człowiek zawsze pomyśli "ten jeden raz mi nie zaszkodzi", ale niestety czasem można mieć pecha :roll:[/QUOTE] no może mi nie zaszkodzi, choć teraz boli jak cholera:( ale przeciwbólowego zjem i będzie ok:) a w nast. tyg bedzie wynik i będzie mozna postawić diagnozę i ewentualne leczenie - bo na operację kręgosłupa się nie zgodzę! Quote
*Magda* Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='justysiek']a w nast. tyg bedzie wynik i będzie mozna postawić diagnozę i ewentualne leczenie - bo na operację kręgosłupa się nie zgodzę![/QUOTE] Nawet jeśli operacja byłaby najlepszym rozwiązaniem?? Quote
justysiek Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 [quote name='magdabroy']Nawet jeśli operacja byłaby najlepszym rozwiązaniem??[/QUOTE] coś Ty, a cała rekonwalescencja po...? a Cezar... nie ma mowy. leczenie zachowawcze jedynie, zreszta nie mysle o tym na zaś:) Quote
łamAga Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 z chorym kregosłupem nie wolno Ci zwigać ciężarów :mad: wiem ze to sie nie mysli ale zle moglo to sie dla Ciebie skonczyć , na szczescie nic sie nie stalo ale na przyszlość moze lepiej tego nie rób ;) Quote
agaga21 Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='justysiek']no może mi nie zaszkodzi, choć teraz boli jak cholera:( ale przeciwbólowego zjem i będzie ok:) a w nast. tyg bedzie wynik i będzie mozna postawić diagnozę i ewentualne leczenie - bo na operację kręgosłupa się nie zgodzę![/QUOTE] wyobrażam sobie jak ciężko się na taką operację zdecydować. mój ojciec już 3-4 lata się z tym zmaga(z widmem operacji), jak go "sieknie" i ruszać się nie może przez kilka tygodni, to jest prawie zdecydowany a gdy mu przechodzi, to znów ma wątpliwości :( nie zazdroszczę... Quote
Alicja Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='justysiek']coś Ty, a cała rekonwalescencja po...? a Cezar... nie ma mowy. leczenie zachowawcze jedynie, zreszta nie mysle o tym na zaś:)[/QUOTE] podstawową sprawą jest wybór dobrego lekarza ...jesteś bardzo młoda i jeśli stan twojego kręgosłupa będzie pozostawiał wiele do życzenia to musisz być świadoma tego że za 20-30 lat może być bardzo źle , a wtedy operacja wiąże się z większym ryzykiem anizeli teraz będziesz miala wyniki , wtedy na spokojnie decyduj , nie zarzekaj się , bo czasem nie warto ;) Poza tym operacja kręgosłupa i rehabilitacja teraz ,a kiedyś ,to przepaść w metodach i sposobie leczenia Quote
Ptysiak Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Cześć Justynko :) Jak się czujesz? Nie dźwigaj już nigdy więcej takich rzeczy :shake: dbaj o siebie chociaż troszkę :) Quote
Recommended Posts