Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ptysiak']Chyba bardzo Cie wkurzył... :roll:

Mnie wczoraj Ptyś rozbił lampkę plazmową :/ Szkoda troszkę bo ja lubiłam ale trudno...[/QUOTE]

bardzo, bo po co tam wlazł?... ma tyle miejsca do biegania, tyle rzeczy do gryzienia.
cięzko bedzie to naprawić.
pogryzl tez takiego plywajacego kaczora... i wyjal kilka roslin
Sebek jest wkurzony na maksa, mam nadzieje, ze uda sie to posklejac,
ale kupuje siatke i ogrodze je tak zeby nie mial tam dostepu.

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pies, który kocha wodę i ma taką samowolkę, czyli że jest sam na dworze to się nie dziwię, ze zainteresował się takim cudeńkiem ;)
dlatego ja staram się wszystkie pokusy odizolować od moich psów.. a i tak czasem jestem mocno zdziwiona :roll:

Posted

[quote name='kalyna']pies, który kocha wodę i ma taką samowolkę, czyli że jest sam na dworze to się nie dziwię, ze zainteresował się takim cudeńkiem ;)
dlatego ja staram się wszystkie pokusy odizolować od moich psów.. a i tak czasem jestem mocno zdziwiona :roll:[/QUOTE]

w sumie racja, ale to wina męża mego bo tyle razy mówiłam zamykaj furtkę... a on dziś zapomniał i ma.
jak się uda to naprawić to pół biedy, bo zagrodzimy oczko i będzie ok, gorzej jak nie...

Posted

[quote name='magdabroy']Moja Tora za to dziś pogdyzła drapak od kota :roll: Nie wiem co jej odwaliło :niewiem:[/QUOTE]

ech... Cezar oprócz tej folii w oczku i kaczora jeszcze doniczkę z kwiatkiem...:(

Posted

[quote name='justysiek']w sumie racja, ale to wina męża mego bo tyle razy mówiłam zamykaj furtkę... a on dziś zapomniał i ma.
jak się uda to naprawić to pół biedy, bo zagrodzimy oczko i będzie ok, gorzej jak nie...[/QUOTE]

aaaaa no to całkiem inna sprawa :D
to chłop niech na siebie będzie wściekły :mad:

Posted

[quote name='kalyna']aaaaa no to całkiem inna sprawa :D
to chłop niech na siebie będzie wściekły :mad:[/QUOTE]

po części się zgodzę, choć Cezar wie, że tam nie może wchodzić.

Posted

hejka ;)

nie wiem czy Cie pociesze ale jeszcze nie raz bedziesz płakała przez niego ;) Qwendi juz ma na koncie zjedzone drzwi , narożnic , rozwalenie klatki kennelowej itd :evil_lol:

Posted

namęczyliśmy się dziś z Sebkiem, ale jakoś udało się oczko uratować:)

teraz już będzie zagrodzone, już mi powoli złość na tego wstrętnego ryjona przechodzi...
ale tak mnie nawala kręgosłup, bo musiałam z Sebkiem podnieść kilka granitowych płyt:mad::-(

Posted

[quote name='justysiek']cześć Iza.

Cezar dziś pobił samego siebie, pogryzł folię w oczku, trzy mega dziury!!!! jestem wściekła na niego!!![/QUOTE]

ja mu się nie dziwię , bo jak on tak kocha wodę to uznał że oczko jest jego :) ...Wszyscy moi znajomi którzy mają psy a mieli oczka wodne ...mają baseniki z nich zrobione dla psów:lol: nareszcie dziurka z wodą ma zastosowanie ;)

już się nie złośc o to na psiaka

Posted

[quote name='Alicja']ja mu się nie dziwię , bo jak on tak kocha wodę to uznał że oczko jest jego :) ...Wszyscy moi znajomi którzy mają psy a mieli oczka wodne ...mają baseniki z nich zrobione dla psów:lol: nareszcie dziurka z wodą ma zastosowanie ;)

już się nie złośc o to na psiaka[/QUOTE]

on tez ma basenik, ale wolal oczko:(
no nie gniewam sie strasznie, choc wczoraj bylam mega wsciekla:)

Magda nie miałam wyjścia... musiałam mu pomóc.

Posted

[quote name='justysiek']Magda nie miałam wyjścia... musiałam mu pomóc.[/QUOTE]

Ja to świetnie rozumiem ;) Sama nie raz coś robiłam, chociaż nie powinnam :roll: Nawet w ciąży wchodziłam na drabinę i zrywałam tapety :oops: Człowiek zawsze pomyśli "ten jeden raz mi nie zaszkodzi", ale niestety czasem można mieć pecha :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja to świetnie rozumiem ;) Sama nie raz coś robiłam, chociaż nie powinnam :roll: Nawet w ciąży wchodziłam na drabinę i zrywałam tapety :oops: Człowiek zawsze pomyśli "ten jeden raz mi nie zaszkodzi", ale niestety czasem można mieć pecha :roll:[/QUOTE]

no może mi nie zaszkodzi, choć teraz boli jak cholera:(
ale przeciwbólowego zjem i będzie ok:)
a w nast. tyg bedzie wynik i będzie mozna postawić diagnozę i ewentualne leczenie - bo na operację kręgosłupa się nie zgodzę!

Posted

[quote name='justysiek']a w nast. tyg bedzie wynik i będzie mozna postawić diagnozę i ewentualne leczenie - bo na operację kręgosłupa się nie zgodzę![/QUOTE]

Nawet jeśli operacja byłaby najlepszym rozwiązaniem??

Posted

[quote name='magdabroy']Nawet jeśli operacja byłaby najlepszym rozwiązaniem??[/QUOTE]

coś Ty, a cała rekonwalescencja po...? a Cezar... nie ma mowy.
leczenie zachowawcze jedynie, zreszta nie mysle o tym na zaś:)

Posted

z chorym kregosłupem nie wolno Ci zwigać ciężarów :mad:

wiem ze to sie nie mysli ale zle moglo to sie dla Ciebie skonczyć , na szczescie nic sie nie stalo ale na przyszlość moze lepiej tego nie rób ;)

Posted

[quote name='justysiek']no może mi nie zaszkodzi, choć teraz boli jak cholera:(
ale przeciwbólowego zjem i będzie ok:)
a w nast. tyg bedzie wynik i będzie mozna postawić diagnozę i ewentualne leczenie - bo na operację kręgosłupa się nie zgodzę![/QUOTE]

wyobrażam sobie jak ciężko się na taką operację zdecydować. mój ojciec już 3-4 lata się z tym zmaga(z widmem operacji), jak go "sieknie" i ruszać się nie może przez kilka tygodni, to jest prawie zdecydowany a gdy mu przechodzi, to znów ma wątpliwości :( nie zazdroszczę...

Posted

[quote name='justysiek']coś Ty, a cała rekonwalescencja po...? a Cezar... nie ma mowy.
leczenie zachowawcze jedynie, zreszta nie mysle o tym na zaś:)[/QUOTE]

podstawową sprawą jest wybór dobrego lekarza ...jesteś bardzo młoda i jeśli stan twojego kręgosłupa będzie pozostawiał wiele do życzenia to musisz być świadoma tego że za 20-30 lat może być bardzo źle , a wtedy operacja wiąże się z większym ryzykiem anizeli teraz
będziesz miala wyniki , wtedy na spokojnie decyduj , nie zarzekaj się , bo czasem nie warto ;)
Poza tym operacja kręgosłupa i rehabilitacja teraz ,a kiedyś ,to przepaść w metodach i sposobie leczenia