Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='justysiek']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no Cezar sie tak nie tarza, już po tych zabawach był nieźle brudny:evil_lol:
zaraz idziemy na spacer, to może zrobię jakieś zdjęcia.[/QUOTE]
To tylko mój stwór taki czyścioch i sam w takie błoto nie wejdzie :cool3:
Idź i rób zdjęcia;). Mnie się nie chce aparatu targać na każdy spacer :roll:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kaaasia']To tylko mój stwór taki czyścioch i sam w takie błoto nie wejdzie :cool3:
Idź i rób zdjęcia;). Mnie się nie chce aparatu targać na każdy spacer :roll:[/QUOTE]

mój sam się częstuje:diabloti:
no te robiłam telefonem, bo miałam baterię w aparacie nie naładowaną, ale może dziś go wezmę.

Posted

[quote name='justysiek']mój sam się częstuje:diabloti:
no te robiłam telefonem, bo miałam baterię w aparacie nie naładowaną, ale może dziś go wezmę.[/QUOTE]
Ja mam telefon do d, więc zdjęć nim nie robię :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']Jak dobrze, że Tora woli wodę, a nie błotko :roll:[/QUOTE]

Cezar lubi i to i to:roll::diabloti:

[QUOTE][COLOR=#000000][INDENT]Ja mam telefon do d, więc zdjęć nim nie robię :shake:[/INDENT]
[/COLOR]
[/QUOTE]
moim też rewelacji nie ma, ale w sumie nie myślałam, żeby zdjęcia robić, jakoś tak wyszło:evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Ptysiek tez lubi i to i to... dogadali by się z Cezarkiem :evil_lol: może i Torke by namówili na spa :evil_lol:[/QUOTE]

juz widze jakby w 2 szaleli i jak by wygladali:diabloti: bo w 3 to sobie nie wyobrazam:evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Ptysiek tez lubi i to i to... dogadali by się z Cezarkiem :evil_lol: może i Torke by namówili na spa :evil_lol:[/QUOTE]

Torka nie będzie brała udziału w żadnych trójkątach :eviltong::evil_lol: I to jeszcze w dwoma samcami :diabloti:

Posted

[quote name='justysiek']juz widze jakby w 2 szaleli i jak by wygladali:diabloti: bo w 3 to sobie nie wyobrazam:evil_lol:[/QUOTE]
Ja sobie wyobrażam bo Ptysiek tak z 2 koleżankami prawie dziennie szaleje :evil_lol: nie zawsze w błotku na szczęście :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Torka nie będzie brała udziału w żadnych trójkątach :eviltong::evil_lol: I to jeszcze w dwoma samcami :diabloti:[/QUOTE]
haha :evil_lol:
Może by sie jej spodobało :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Niech ma dziewczyna życie urozmaicone :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Ptysiak']
haha :evil_lol:
Może by sie jej spodobało :diabloti:[/QUOTE]

Wypraszam sobie :eviltong: Tora urodziała się i umrze jako cnotka :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Wypraszam sobie :eviltong: Tora urodziała się i umrze jako cnotka :eviltong:[/QUOTE]
No i Kto tu myśli o .... :roll::evil_lol: a ja tylko o kąpieli błotnej pisałam:eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='Ptysiak']No i Kto tu myśli o .... :roll::evil_lol: a ja tylko o kąpieli błotnej pisałam:eviltong::diabloti:[/QUOTE]

Tak, tak :D Ciekawe kto Ci w to uwierzy :eviltong:

[quote name='Izabela124.']Najpierw ją o zdanie spytaj :eviltong:[/QUOTE]

Psy, dzieci i ryby głosu nie mają :eviltong: