justysiek Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 phase napisał(a):Kurde, ale ona jest piękny i ten łepek. :loveu: dzięki:oops::loveu: Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 justysiek napisał(a):aaaa, spróbuję tak ćwiczyć, zobaczymy. no fajnie tym łebkiem kręci, też śmiać mi się chce:evil_lol: Ja to tak robię jak mnie Sylwia (Trenerko-Koleżanka :D) uczyła. Zresztą co spacer to mnie czegoś uczy i opierdziela za błędy :evil_lol: Ja koryguję psa a Ona mnie :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Ptysiak napisał(a):Ja to tak robię jak mnie Sylwia (Trenerko-Koleżanka :D) uczyła. Zresztą co spacer to mnie czegoś uczy i opierdziela za błędy :evil_lol: Ja koryguję psa a Ona mnie :evil_lol: i fajnie, my przez łapę opuściliśmy treningi i nie ma mnie kto korygować i opierdzielać - choć nasz treser nie krzyczy, ona ma taka cierpliwość, że czasem jestem w szoku:evil_lol: Quote
phase Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 justysiek napisał(a):dzięki:oops::loveu: Proszę mu to przekazać. :grins: Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 phase napisał(a):Proszę mu to przekazać. :grins: przekaże;) Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 justysiek napisał(a):i fajnie, my przez łapę opuściliśmy treningi i nie ma mnie kto korygować i opierdzielać - choć nasz treser nie krzyczy, ona ma taka cierpliwość, że czasem jestem w szoku:evil_lol: Sylwia też nie krzyczy, Ona jest zaje... fajna i taka bardzo na luzie. Ja Ja poznałam włąśnie jak się zapisałam do Niej na psie przedszkole no i tak się jakoś skoleżankowałyśmy :evil_lol: Zapraszam do mnie na parę dni. Pospacerujesz z Nami i kilkoma psami, dostaniesz opiernicz i korektę :evil_lol: Będzie fajnie ;) :diabloti: Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Ptysiak napisał(a):Sylwia też nie krzyczy, Ona jest zaje... fajna i taka bardzo na luzie. Ja Ja poznałam włąśnie jak się zapisałam do Niej na psie przedszkole no i tak się jakoś skoleżankowałyśmy :evil_lol: Zapraszam do mnie na parę dni. Pospacerujesz z Nami i kilkoma psami, dostaniesz opiernicz i korektę :evil_lol: Będzie fajnie ;) :diabloti: chętnie, tylko czemuś Ty tak daleko?:placz: Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 justysiek napisał(a):chętnie, tylko czemuś Ty tak daleko?:placz: no i to jest ból ... :( Ptysiek i Cezaro pewnie świetnie by się bawili na spacerkach... My raczej tez :diabloti: Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Ptysiak napisał(a):no i to jest ból ... :( Ptysiek i Cezaro pewnie świetnie by się bawili na spacerkach... My raczej tez :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no nudzić to by nam się nie nudziło:diabloti: Quote
*Magda* Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 justysiek napisał(a):nie?:eviltong: Nie, bo i po co ;) Nie prościej powiedzieć: stary, daj mi spokój, nie chce mi się :cool3: Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 justysiek napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no nudzić to by nam się nie nudziło:diabloti: Twój Sebastian musiałby jedynie przywyknąć, że wracasz późno :evil_lol: Mój już prawie przestał marudzić... nawet ostatnio się zdziwił jak wróciłam o 23:30 i zapytał : co tak wcześnie ? :evil_lol: Ale czasami zabieramy biednych chłopaków ze sobą żeby nie myśleli, że już Ich nie kochamy :diabloti: Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 magdabroy napisał(a):Nie, bo i po co ;) Nie prościej powiedzieć: stary, daj mi spokój, nie chce mi się :cool3: fakt:evil_lol: widzę bezpośrednia jesteś, ja też mówię prosto z mostu:diabloti: Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 magdabroy napisał(a):Nie, bo i po co ;) Nie prościej powiedzieć: stary, daj mi spokój, nie chce mi się :cool3: Zależy... mnie się mało kiedy nie chce :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 justysiek napisał(a):fakt:evil_lol: widzę bezpośrednia jesteś, ja też mówię prosto z mostu:diabloti: Ja nie rozumiem ludzi którzy ściemniają w tych sprawach, zamiast walić prosto z mostu ;) Ptysiak napisał(a):Zależy... mnie się mało kiedy nie chce :evil_lol: A to już inna bajka ;) Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Ptysiak napisał(a):Zależy... mnie się mało kiedy nie chce :evil_lol: osz Ty:evil_lol: co ty mi z galerii robisz:mad::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='magdabroy']Ja nie rozumiem ludzi którzy ściemniają w tych sprawach, zamiast walić prosto z mostu ;) Święta racja ;) [quote name='justysiek']osz Ty:evil_lol: co ty mi z galerii robisz:mad::evil_lol: :evil_lol: Ty w mojej puszczasz znowu to ja tez mogę co nieco tu puścić :evil_lol: Ocenzurują Ci galerię :roll::evil_lol: Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='Ptysiak']Święta racja ;) :evil_lol: Ty w mojej puszczasz znowu to ja tez mogę co nieco tu puścić :evil_lol: Ocenzurują Ci galerię :roll::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zamkną mi galerię:diabloti: Ty to nie wyżyta jesteś, dlatego to puszczanie ciągle jest obecne wokół Ciebie:megagrin: Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 justysiek napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zamkną mi galerię:diabloti: Ty to nie wyżyta jesteś, dlatego to puszczanie ciągle jest obecne wokół Ciebie:megagrin: Dziwisz się? Tylko jeden mąż... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Ptysiak napisał(a):Dziwisz się? Tylko jeden mąż... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobrze, ze tego nie czyta:diabloti::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 justysiek napisał(a):buahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobrze, ze tego nie czyta:diabloti::evil_lol: :evil_lol: I tu masz baaaaaaaaaaardzo dużo racji :diabloti::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Cezar fajnie wykonuje komendy :) A co on za szmatkę (?) wyłowił? :lol: Quote
łamAga Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Parę godzinek mnie nie było na dogo a tu tyle zdjeć :loveu: filmików :loveu: o nagadaniu nie wspomne :shake: filmik jak Cezar wyciaga mokra szmatkę z kałuży super ! :loveu::loveu::loveu::loveu: jeszcze troche i pomysle ze Wy jakieś nimfomanki jesteście :evil_lol: zaraże was alergia , jak przez cały dzien bedziecie kichały , smarkały i płakały to zobaczymy czy wieczorem jeszcze wam sie bz.....ć bedzie chciało :eviltong: Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Ptysiak napisał(a)::evil_lol: I tu masz baaaaaaaaaaardzo dużo racji :diabloti::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaga21 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 justysiek napisał(a): a tu zobacz jaki głupol:evil_lol: [video=youtube;ddehtAK1qWc]http://www.youtube.com/watch?v=ddehtAK1qWc&feature=youtu.be[/video] :evil_lol::evil_lol: co on znalazł w tej kałuży??? Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Aguś ja i tak mam alergię... swędzi, boli i kichanie męczy... ale się chce :evil_lol: Quote
Recommended Posts