Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

justysiek napisał(a):
aaaa, spróbuję tak ćwiczyć, zobaczymy.

no fajnie tym łebkiem kręci, też śmiać mi się chce:evil_lol:

Ja to tak robię jak mnie Sylwia (Trenerko-Koleżanka :D) uczyła. Zresztą co spacer to mnie czegoś uczy i opierdziela za błędy :evil_lol: Ja koryguję psa a Ona mnie :evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Ja to tak robię jak mnie Sylwia (Trenerko-Koleżanka :D) uczyła. Zresztą co spacer to mnie czegoś uczy i opierdziela za błędy :evil_lol: Ja koryguję psa a Ona mnie :evil_lol:

i fajnie, my przez łapę opuściliśmy treningi i nie ma mnie kto korygować i opierdzielać - choć nasz treser nie krzyczy, ona ma taka cierpliwość, że czasem jestem w szoku:evil_lol:

Posted

justysiek napisał(a):
i fajnie, my przez łapę opuściliśmy treningi i nie ma mnie kto korygować i opierdzielać - choć nasz treser nie krzyczy, ona ma taka cierpliwość, że czasem jestem w szoku:evil_lol:

Sylwia też nie krzyczy, Ona jest zaje... fajna i taka bardzo na luzie. Ja Ja poznałam włąśnie jak się zapisałam do Niej na psie przedszkole no i tak się jakoś skoleżankowałyśmy :evil_lol:
Zapraszam do mnie na parę dni. Pospacerujesz z Nami i kilkoma psami, dostaniesz opiernicz i korektę :evil_lol: Będzie fajnie ;) :diabloti:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Sylwia też nie krzyczy, Ona jest zaje... fajna i taka bardzo na luzie. Ja Ja poznałam włąśnie jak się zapisałam do Niej na psie przedszkole no i tak się jakoś skoleżankowałyśmy :evil_lol:
Zapraszam do mnie na parę dni. Pospacerujesz z Nami i kilkoma psami, dostaniesz opiernicz i korektę :evil_lol: Będzie fajnie ;) :diabloti:

chętnie, tylko czemuś Ty tak daleko?:placz:

Posted

justysiek napisał(a):
chętnie, tylko czemuś Ty tak daleko?:placz:

no i to jest ból ... :(
Ptysiek i Cezaro pewnie świetnie by się bawili na spacerkach... My raczej tez :diabloti:

Posted

Ptysiak napisał(a):
no i to jest ból ... :(
Ptysiek i Cezaro pewnie świetnie by się bawili na spacerkach... My raczej tez :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no nudzić to by nam się nie nudziło:diabloti:

Posted

justysiek napisał(a):

no nudzić to by nam się nie nudziło:diabloti:

Twój Sebastian musiałby jedynie przywyknąć, że wracasz późno :evil_lol: Mój już prawie przestał marudzić... nawet ostatnio się zdziwił jak wróciłam o 23:30 i zapytał : co tak wcześnie ? :evil_lol:
Ale czasami zabieramy biednych chłopaków ze sobą żeby nie myśleli, że już Ich nie kochamy :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie, bo i po co ;) Nie prościej powiedzieć: stary, daj mi spokój, nie chce mi się :cool3:

fakt:evil_lol: widzę bezpośrednia jesteś, ja też mówię prosto z mostu:diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie, bo i po co ;) Nie prościej powiedzieć: stary, daj mi spokój, nie chce mi się :cool3:

Zależy... mnie się mało kiedy nie chce :evil_lol:

Posted

justysiek napisał(a):
fakt:evil_lol: widzę bezpośrednia jesteś, ja też mówię prosto z mostu:diabloti:

Ja nie rozumiem ludzi którzy ściemniają w tych sprawach, zamiast walić prosto z mostu ;)

Ptysiak napisał(a):
Zależy... mnie się mało kiedy nie chce :evil_lol:

A to już inna bajka ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ja nie rozumiem ludzi którzy ściemniają w tych sprawach, zamiast walić prosto z mostu ;)
Święta racja ;)

[quote name='justysiek']osz Ty:evil_lol:
co ty mi z galerii robisz:mad::evil_lol:
:evil_lol:
Ty w mojej puszczasz znowu to ja tez mogę co nieco tu puścić :evil_lol:
Ocenzurują Ci galerię :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Święta racja ;)

Ty w mojej puszczasz znowu to ja tez mogę co nieco tu puścić :evil_lol:
Ocenzurują Ci galerię :roll::evil_lol:

zamkną mi galerię:diabloti:
Ty to nie wyżyta jesteś, dlatego to puszczanie ciągle jest obecne wokół Ciebie:megagrin:

Posted

justysiek napisał(a):
zamkną mi galerię:diabloti:
Ty to nie wyżyta jesteś, dlatego to puszczanie ciągle jest obecne wokół Ciebie:megagrin:

Dziwisz się? Tylko jeden mąż... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

justysiek napisał(a):
buahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
dobrze, ze tego nie czyta:diabloti::evil_lol:

I tu masz baaaaaaaaaaardzo dużo racji :diabloti::evil_lol:

Posted

Parę godzinek mnie nie było na dogo a tu tyle zdjeć :loveu: filmików :loveu: o nagadaniu nie wspomne :shake:

filmik jak Cezar wyciaga mokra szmatkę z kałuży super ! :loveu::loveu::loveu::loveu:

jeszcze troche i pomysle ze Wy jakieś nimfomanki jesteście :evil_lol:

zaraże was alergia , jak przez cały dzien bedziecie kichały , smarkały i płakały to zobaczymy czy wieczorem jeszcze wam sie bz.....ć bedzie chciało :eviltong:

Posted

justysiek napisał(a):

a tu zobacz jaki głupol:evil_lol:
[video=youtube;ddehtAK1qWc]http://www.youtube.com/watch?v=ddehtAK1qWc&feature=youtu.be[/video]

:evil_lol::evil_lol: co on znalazł w tej kałuży???